Романтика, червено вино и камина = на 2 чертички тази зима :) Бъдещи мами над 35

• 26 318
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • В градината...
Пусикет, запали ме ровя за разни неща, ами нищо не намирам. Тук само някакви смешни пластмасови или ПДЧ истории  Thinking

аз бях на клостил /и двата пъти/, но лигавицата ми беше ОК, а и ме тъпчеха с 6 естрофема на ден.

# 586
Перу, поне са ти давали нещо за лигавицата... Не оспорвам лекарски мнения, защото не за това съм учила, само споделям впечатления... Търси навсякъде. Аз написах клостилбегит и лигавица и ми излиза мноооого
Скрит текст:
ето едно мнение:
Stefa, прави се стимулация с клостилбегит, но няма трансфер в същия месец, заради изтънената лигавица. Затова Шефи използва аримидекс- той не изтънява така лигавицата
стр. 11 от тази тема

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 17:50 от pussycat

# 587
  • В градината...
О, ама то е общоизвестно това с клостилбегита. Аз сигурно съм едно от изключенията.
а по принцип съм си голямо изключение. Понеже и естрадиолът ми е винаги като за жена без лигавица, пък тя ми е винаги добре.

# 588
Перу, май наистина си едно от малкото изключения  Heart Eyes  четох, че ако е много дебела лигавицата, страничния ефект не е толкова страшен...
Рейнбоус,
Скрит текст:

Този месец докторът ми предложи да ме стимулира и да направим инсеминация, защото както той каза - поне знае какво количество и качество е вкарал  Embarassed. В петък беше 10ти ден от стимулация с Клостилбегит /3-7 ден на цикъла, въпреки, че сама си образувам доминантен фоликул/ с два фоликула по 14мм в левия и в десния яйчник и маточна лигавица 6.6мм тип М /Клостилът явно я скапва - защото досега е била поне по 7-8мм по това време/. В понеделник съм на преглед и ще се реши кога ще бъде инсето, ако всичко е наред с фоликулите  Praynig
Стискам палци на всички вас - дано най-после се зарадваме с положителни тестове и износени здрави дечица.
Стискайте палци и за мен!
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile

bonbolini,не се тревожи, защото е рано още за големи фоликули и добра лигавица. Стимулацията ми също беше с Клостил - 5 дни, по една таблетка сутрин и вечер. Аз на 13 ден имах само един фоликул 14мм и лигавица 6-7 мм. Бях разтревожена от резултата, но на 16-тия ден нещата бяха много променени - фолукул 23мм и лигавица 16-17 мм. Така че не бързай!  Heart Eyes

Спирам с тези постове   bouquet

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 20:07 от pussycat

# 589
Даринааа,чакам някоя друга снимка,пусни у фейсо  Wink когато е възможно де.
Бебе няма ли още тука
Много ни се пътува и на нассс  Whistling

# 590
Рейнбоу, аз пък мисля, че за пети ден ти е добре дебелината на лигавицата. По дебелите книги пише, че до настъпването на овулацията лигавицата достига 4-5 мм.

# 591
# 592
Цвети, кво на пръсти?

# 593
Не искам да ви товаря ooooh! само ви чета тихо Hug
76отговора, #Crazy реших, че си имаме бебенце

# 594
Е стига пък и ти! Нали си помагаме, па макар и виртуално. Ела да те гушна  Hug

# 595
Цвети  Hug чували с картофи ли трябва да носим ???

# 596
а Цвети и картофи ... по-скоро им е в повече троянската сливова ....

# 597
Цветиии, ся като си предложи услугите, да питам  newsm78 търся информация по аптечната мрежа предлага ли се някъде Геласпон и на каква цена. Предполагам най-малкия размер 1х1х1 ще свърши работа.

# 598
  • В градината...
Пусикет,
да, нейната лигавица сега е на пети ден. Но тя няма кой знае колко да надебелее без медикаменти заради клостила.

# 599
Перу, тъкмо си милех да ида да си изтрия постовете, че май са объркваши и леко негативни, а не това беше идеята... Вероятно ше й дадат медикамент за лигавицата по-нататък. Далеч съм от мисълта да давам категорични мнения или съвети за неша, които са далеч от моите компетенции... Моля за извинение  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт