Романтика, червено вино и камина = на 2 чертички тази зима :) Бъдещи мами над 35

• 26 311
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Момичета днес при Гала ще дават бебчето на Галя и Краси от "Моето мечтано бебе"

# 646
  • В градината...
Tита, Ели, да са ви живи издрави рождениците  Hug

Даре, ММ винаги си прави застраховка като пътува.  Но знам, че беше казал важното е да е без асистънс компания, защото веднъж му се наложило в Германия здравна помощ и после нашите нищо не платили. А чуждите компании плащат, без да питат.

# 647
А коя компания ползва?

# 648
  • В градината...
Не се спомня - той ходи при един познат брокер и той където му предложи да е най-изгодно в момента. Поправям се от предния пост - да имало асистънс компания, но да няма офис в БГ !!!

# 649
Добро утро Hug благодаря за кафенцето, ще почерпя ММ, той се научи да пие от джезве и му харесва

Честит ти рожденник, Тита, да ти е жив и здрав, много късмет, да му се сбъднат мечтите  bouquet

# 650
  • София
Добро утро, момичета!
Тита да ти е живо и здраво момчето, много късмет да има   bouquet
Ели да е жива и здрава и твоята майчица, скоро баба да я направиш Simple Smile   bouquet
Даре страхотни снимки  Heart Eyes
Пуси много хубави покупки си направила, много ми харесаха, браво Simple Smile
Жане дай ги тези тестове да ги видим бе  Laughing

# 651
Скрит текст:
Запомнете!Отделяйте повече време на тези,които обичате,защото те не са до вас завинаги.
Запомнете!Кажете блага дума  на този,който ви гледа отдолу нагоре с възхищение,защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до вас.
Запомнете и горещо прегърнете човека до себе си,защото това е единственото съкровище,на което можете да дадете от сърцето си и да не струва стотинка.
Запомнете!Казвайте"Обичам те"на любимите си ,но най-вече наистина го мислете.Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина,когато идват от сърцето.
Запомнете!Дръжте се за ръце и ценете моментите,когато сте заедно,защото един ден този човекняма да е вас.
Отделете време да се обичате,намерете време да си говорите и намерете време да споделяте всичко,което имате да кажете.
Защото "Животът не семери с броя на вдишванията,които правим,а с моментите,които спират дъха ни!"

# 652
Добро утро!
Честит Бабин ден! Да благодарим на хората, които ни помагат в трудния и уникално емоционален момент на раждането на нов живот   bouquet

Тита, Честит Рожден Ден на порасналия батко  newsm67

Дари, страхотни снимки. На хижа Без бог се научих да карам ски. Благодаря ти. Накара ми да се върна много години назад.

# 653
Добро ви утро! Аз днес съм като припикано мушкато... Нещо ми е ревливо, притеснено и т.н. Не усещам бебка и това е... Днес правя 20 седмици... Филмирам се и аз...

Шкафчето за повиване се оказа датско Sanders Eline

Жана, ако си като мен, няма скоро да се отпуснеш... Аз имам от време на време някакви проблясъци, но не траят дълго...
Уф, отивам да мътиме стратегия с Франк заради пустия му франк  Sick ...

# 654
Тита, да ти е здраво и щастливо момчето Hug Много късмет да има в живота! И да питам под сурдинка, има ли си гадже Laughing Снощимоя приятелка, с която раждахме заедно, т.е. момата й е на 11 год. и нещо ми сподели, че дъщеря й си имала гадже, целували се, дори "баткото", който бил в 8ми клас й намеквал за секс, още съм тъй  Shocked, и то не защото моя син е супер далеч от тез неща, поради индивидуалните му особености, просто си спомних за моето детство, и аз с какво се занимавах на тая възраст...
Ели, да е и жва и здрава майка ти и скоро бабче да я направиш   Hug И моята из предните дни беше рожденничка, ама не стигнах до тук да ви почерпя.
Малкия ми шошо, от няколко дни е голяма фога, и преди крякаше, ама сега все се кара на някой, то са крясъци, и радостни, голямо викане, бърбаросване, въртене накъдето му падне, не е супер стабилен седнал, ама му е интереснои се позадържа. И си търси публиката, хич не обича някой да излиза от стаята. А кучето ни, което още е на гости при нанашите какво го прави ooooh!, една овардвам животинчето. Не му пожелавам да се връща скоро. Зъбите още ги няма, има дни когато много го мъчат, в други не усещам. И понеже вече се опитвам да давам вода, разбрах що не ще, просто не иска от биберон, направо от чашка. Та ще си търсим от неразливащите тези дни, че вече хапва пюренца и трябва повечко да пийва. Изобщо е шарено при нас. Баткото натискам от следобяд да се занимаваме, изобщо и аз като Шери да кажа, на батерии яко Laughing Поне измислям бързи варианти за готвене, без да вися над печката. Вчера правих пилешка супа и пиперки бюрек на фурна. Отдавна им се канех, така хем не са пържени и по-здравословни, хем се правят без мое присъствие.
Ставам, докато спи малчо да приготвя нещата за пюрето, че толкова бързо минава времето.
Жане, пусни снимчица, вече сигерно е доста наситена чертичката. И аз ги бях метнала тестчетата от 9я ден след ову, с една блееееда чертичка и й се кефех как се насища. Пък да не коментирам, че си мерих БТ доста време, май 100тния ден Blush, та лудите сме много Stop
Пуси, не се коси, ако си с предна плацента и както си първа бременност е нормално, не си вкарвай пера Hug Всяко бебче се усеща по различно време и с различен интензитет. Тъкмо ще си имаш по-кротка мома Heart Eyes

# 655
  • Истински се вижда само със сърцето.
Да ви кажа има и по лошо от бг институции и това са англ, доставчици  Laughing Поръчахме си нов матрак. вчера ММ получава смс с опции и той отбелязва да ни го доставят при съсед, че няма никой вкъщи всичко добре, прибираме се няма бележка у кой съсед е, а имаме мейл, че е доставено. Сега звъня да видя къде е, в системата им не е отбелязано къде е оставена доставката. Сега го търсят и чакам да ми се обадят  Crazy

# 656

Уанче, имат лека обработка снимките. Аз му ги харесвам и преди обработването, ама не можело така Wink
Жане, само 5? Wink

Точно обработката показва таланта на автора, тя е индивидуалния творчески момент. Нито един уважаващ себе си фотограф не би сложил "сурова" снимка някъде на показ.  Grinning Една обработка може да направи снимката прекрасна, а може и прекрасно да я омаже.
Отивам да ви чета.
Вчера бяхме на преглед, бебе е добре, мама е с грип и два показателя от изследванията не са ок. И тсх се е сринало до 0,19. В понеделник съм на ендокринолог.

# 657
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кей оправяй се бързо  Hug радвам се че бебчето е добре Heart Eyes

# 658
Честит Бабин ден! Да благодарим на хората, които ни помагат в трудния и уникално емоционален момент на раждането на нов живот   bouquet
Да е честит празникът на всички АГ специалисти, репродуктивни специалисти и всички, които помагат за появата на новия живот!  bouquet

Момичета днес при Гала ще дават бебчето на Галя и Краси от "Моето мечтано бебе"
Гледам го в момента. Много е интересно. Гостуват при Гала д-р Юнакова и д-р Дуковски.

Жане, Пуси - знам, че притеснения винаги ще има, но поне се опитайте да сте максимално спокойни, защото емоциите се отразяват на бебчетата. Hug Hug

# 659
Кей, супер че бебчо е добре, а ти се лекувай както можеш

Ели, дано го намерите още днес матрака или съседът направо да дойде с него.

Коте  Hug ако нещо те притеснява не можеш ли да се обадиш на лекаря или акушерката си? Разбирам те, предния път бях доброволно всеки месец на УЗ за мое спокойствие, този път май не ми остава време да се притеснявам, само последните седмици сега взе да ме хваща паниката.

Звездичке, още по-добре от чаша направо, какво пюре направи днес?

Общи условия

Активация на акаунт