Романтика, червено вино и камина = на 2 чертички тази зима :) Бъдещи мами над 35

• 26 296
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Кей да се оправяш бързо Hug
Мимче термина ти е днес, колко време ще чакате?
Коте вярно звънни да споделиш притесненията си.Тя докторката ще ти каже същото като Звездичката, ама друго си е да го чуеш от доктор.
Звездичка какви гаджета, къв секс на 11  #Crazy. Каката е на 12г. Моля те, да не стана баба докато си мечтая да забременея  Joy

# 661
Ава, най-късно следващата сряда ще ми дадат за предизвикване, може и вторника ако се съгласят, тук срока е една седмица след термин за над 40год

# 662
Има доста започнали сексуален живот на 12/13 години. Никога не е рано да се започне сексуалното ограмотяване на децата. Особено на момичета. Презервативи, болести, бебета ..... Психическото израстване е доста след физическото. Аз верно, че късно се захванах с тая работа (чак на 19), ама някак не го виждам преди 17 да е узрял човек за секс.
Виж на Мимчето може да й предпишем по медицински причини малко секс ... може да помогне за идването на бял свят на малчо Simple Smile

# 663
Кей оправяй се бързо.
Коте,може да е по-мързелива госпожицата.Но наистина за твое спокойствие обади се на лекар,ако трябва УЗ.

Магнет,Жорко  по-добре ли е вече?

Сигма и Ханна не са писали скоро.

# 664

Мамче ,
Скрит текст:
не мога, не мога да се отпусна и зарадвам и това си е! Дано след прегледа се оправя !
Не че това ще те успокои, но аз още не мога да се отпусна и да се зарадвам.
Честито на рождениците! Желая им здраве!

# 665
  • В градината...
Кей, лекувай се  Hug

Уф, аз от няколко дни не мога да спя, защото много слабо усещам бебка. Като се роди пък няма да мога да спя, че не е в мен и не я виждам постоянно Такива мисли ми се въртят вече  Thinking

Екшънът продължава. Аз снощи бях личен гост на султана. Гощава ме обаче с топчета от кайма в малко доматен сос, пък аз мразя каймяни неща общо взето. Та, султанът каза, че никога няма да станем любовници. Аз казах с усмивка - да, като си мислех-  да, бе , да , само така си говориш, мъже ... Преди това в харема правих доста бели, но ме спаси султанската благосклонност, че ме хареса като жена. Султанът и хабер си нямаше, че ще се ожени за мен един ден и ще стана султанка  Blush
Ех, така е да се живее без секс 5 месеца  #Crazy

# 666
  • Истински се вижда само със сърцето.
Перу ти можеш да публикуваш книга " Сънищата на една бременна жена "  Laughing

# 667
Ели, няма да се учудя ако вече има такава книга  Joy

# 668
  • На остров
Перу аз докато включа  Crazy

Кей бързо оздравяване  Hug

Титеееее да ти е живо и здраво момчето да стане добър и отговорен мъж   bouquet  Hug !

На Шери и на Звездичката много сън им пожелавам  Hug

Коте, Перу не се тревожете за усещанията сигурна съм, че всичко е наред Hug Hug

Даре, ако пътуваш с Ел Ал си приготви повече време за преди полета. За София ще бъде повече приятелка среща с пиано бар отколкото празнество, като гледам .

# 669
Здравейте момичета!
Мечтая за трето дете, макар и да съм на 35 г., вярвам, че чудото ще се случи отново Simple Smile
Имам две породени и мисля че трето бебе ще донесе радост и хармония за всички ни.
Като за начало трябва да отслабна...и съм доста упорите по въпроса.
Пожелавам на всички, които копнеят да видят двете чертички, това да им се случи възможно най-скоро! На всички бременни - лека и прекрасна бременост до термин и здраво бебче на финала! А на всички нови майки и бебета - да са здрави и да се радват на всеки миг!
Хубав ден от мен!   bouquet

# 670
 smile3555 Тита, честит ти рожденик! Да ви е жив и здрав!

Ели, честит ви матрак. Намери ли го вече къде е? А дано ви е на късмет  preggo

Jamila, като гледам, и аз май ще сложа такава лентичка наесен... Успех и с двете начинания и добре дошла!

# 671
Коте, няма матрак още се издирва, решила съм да си сдържам нервите до обяд, но после някой ще изтегли късата клечка на телефона  Whistling

Джамила, добре дошла   bouquet

# 672
Сега за истински матрак ли говорим?  Embarassed
Жамила, и отмен добре дошла Simple Smile

# 673
Уанче, Уиз Ер, ама и те искат поне 2 часа преди това. Разкази съм чувала много за полетите с Ел Ал. Имат си основание хората за тези проверки. По-добре с тях, отколкото да се случи нещо.

Джамила, успех с начинанията!

# 674
Жане за абсолютно истински от онези дето се спи на тях, другите не ги доставят доставчици  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт