Романтика, червено вино и камина = на 2 чертички тази зима :) Бъдещи мами над 35

• 26 298
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тите да ти е живо и здраво момчето   bouquet

Шери  Hug

Братовчедка ми ходи миналата година в Израел и не помня да е слагала нещо, ама не мога да питам щот сега е пък на круиз на Бахамите  Crazy иска ми се и аз така да мога да обикалям, както казва ММ след няколко години  Mr. Green

# 631
Добро утро девойки
Тите, честит ви рожденик! Да е здрав и усмихнат, да си намери пътя в живота, да ви кара да се чувствате горди родителите и да е късметлия!
Шери, батерии казваш, ама и те искат презареждане.

# 632
Добрутро! Честити рожденици на всички Simple Smile
Даре, застраховка направи, ама ваксина не ти трябва Simple Smile Там, доколкото разбирам ( колежката- еврейка- израелски корени- най-любимото и място),са доста по- напред от нас, въпреки че са много религиозни и тнт. 
Само за протокола
Скрит текст:
имам още 14 теста и хич не се знае до вторник колко ще останат  hahaha

# 633
Ми Жане, зависи как ги валидираш. Ако е сутрин, обед, вечер - няма да ти стигнат запасите. Ако е само сутрин и вечер - до към сряда ще те оправят  Mr. Green

# 634
  • Инсбрук
Жане, сложи един на снимка де  Mr. Green

# 635
Танцу , смей се ти , смей се! То всичко се връща нали знаеш ! Wink

# 636
Честити ви рожденици, момичета!  bouquet На Ели майчицата и на тита - синът.
Пожелавам им най-голямото богатство - здравето, много късмет и сбъднати мечти!

Пуси, и на мен много ми хареса масата за повиване. Heart Eyes

И аз искам снимка, Жане. Я видя повече положителен тест, я не, но поне на твоите да се порадвам. Hug

# 637
Добро утро, събудих се с огромно желание за ей такова кафе (не съм пила от години)

Честити рожденици - да са ви живи и здрави и много да ви радват  bouquet
Жане, присъединявам се към чакащите на опашка да оплакнат око с положителен тест bowuu
То предполагам, че и аз мога да произведа един такъв - колко дни след тоя хормон, дето ми го надупчиха в д...то беше високо ЧХГ ...да взема да пробвам ли newsm78 Joy

# 638
Добро утро!
Честит рожден ден на сина на Тита! Да е здрав и щастлив, да открие своето призвание и истинското щастие!
Ели и на твоята майчица честито! Да е жива и здрава, внуци да гледа и да ви се радва.
Жанче вярно дай една снимка, няма по-назад от младите да оставаш.
Шери твоето момче май не те жали с това ставане в 4.Гушкай и лягайте за доспиване.
Иви на вас успешен ЗЕТ, стискам палци.Рейнбоу и на теб успех.Ще очакваме след 2-3 седмици много валидирани тестчета  Peace.
Хубав ден!

# 639
Танзу, проверих и в трите основни доставчика, но Геласпон няма и явно не е имало от доста време, защото са го изтрили като номенклатура :.
Рапорт даден Hug

# 640
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!
Честити рожденици на всички   bouquet Да са живи и здрави!
Пуси, честити придобивки.
Жане, ама ти всеки ден ли валидираш по някой тест  Grinning

# 641
 Shocked  Joy ама наистина ще ме накарате да си оползотворя запасите  Joy
Мамче ,
Скрит текст:
не мога, не мога да се отпусна и зарадвам и това си е! Дано след прегледа се оправя !

# 642
Жанче, вярвам ти - и аз не можех да повярвам и правех по два на ден Embarassed

# 643
Рансън Sad
И Ава какво е това като младите!!! Мчи ние сме симлади, какво ни има!!!

# 644
Уанче, ми нали и в Сф ще правите купон? Ама ММ не нещо недолюбва да снима хора. Ей сега му давам задача да се почва специализация по въпроса.
Жане, дай едно фото верно на някой тест, да оплакнем очите.
Тите, голям е порастнал твоя син! Да продължава да те радва!
Ели, ще видю линка после. Ваксина не се иска за Израел. Може да е било нещо временно.

Общи условия

Активация на акаунт