Комплимент или напротив?

• 11 794
  • 138
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Най-добри са мъжете, които са с богат опит, но са в онази възраст, в която вече имат косми в ушите и тримерът им е пръв приятел  Mr. Green

Младоците са, като луд с картечница. Много женки застреляни, но некачествено.

Бройка, бройка трябва, но само това не е достатъчно.

При жените нямам наблюдения.

# 61
Ами практика трябва за да станеш качествен любовник, това е положението. Онзи, който е добър (по Не се сърди човече) нищо няма да свърши като хората ако не знае кое как се ползва. (Надявам се сега няма да ме убеждавате, че той априори знае)

# 62
  • София
Определено комлимент. Аз доскоро изглеждах по-млада от годините си и често получавах подобни комплименти. Вече с разни болести годинките почват да ми личат и дори такива пожелания ми липсват. Наслаждавай се, колкото се може повече   bouquet  bouquet  bouquet

# 63
Не много уместно пожелание, но...
В подобна ситуация ако "колегата" за мен е наистина просто и само колега, изобщо не бих го запомнила. Ако имам някакви скрити симпатии, бих мислила какво точно е искал да ми пожелае. Жена на 38 година е млада.

# 64
Според мен пожеланието не е много уместно за Нова година, по-подходящо ми се струва за рожден ден. Иначе го приемам като комплимент и не виждам нещо обидно.

Peace

# 65
  • Ямбол
Мой колега ми пожела:
" Честита Нова Година!Пожелавам ти да бъдеш все така младолика!"
Аз съм на 38  Shocked
Не знам как да го приема...Вие как възприемате  пожеланието в конкретната ситуация?
Ти наистина ли си на 38?

# 66
В какво се изразява това да бъдеш природно "добър"? Ще ми е интересно да науча Simple Smile

А това за бройките е несъстоятелно. На този свят има повече от една жена с която искам да правя секс и това е най-нормалното нещо. Да си промискуитетен изобщо не означава, че нещо ти е сбъркано. Означава, че обичаш сексуалното разнообразие.

Не е по темата, обаче за това за бройките може да е валидно, при всички равни други фактори.
Скрит текст:
Много хора имат проблеми в секса, импотентни, свършва бързо, малки атрибути. Тези дето ми ги разправяш за мен са приказки като за пубертетчета. Като нямаш опит търсиш кака да те отрака, като се нагледаш на курвалък, си хващаш някоя свястна, може и девствена, а като няма опит с какво да те сравни, ще те гледа като Господ.  За мен е или си пасвам с някой или не. Това някой да ме учи, да се учим  ooooh! не съм в пубертета. Знам какво искам, или го получавам или другия, а като се получи между двама, дръж го/я, защото това с курвите е до време. Мен пък никой не може да ме убеди, че с всеки може да ми се получи, а просто е въпрос на опит или желание.  Simple Smile Ако беше така, щях да съм курва.  Peace

# 67
Не знам защо искането на лична карта го тълкувате като едва ли не Мислят ме за 18-годишна - просто искат документ са самоличност. (Иначе кондукторка в автобуса се беше бъзикнала веднъж да си показвам ученическата карта - живеем до гимназии и 80% от пътуващите са ученици)

Отделно майка ми като беше около 40-те обясняваше, че била в чаровната възраст, само че това е средна възраст, не младост - средна, защото повечето живеят около 70-80 г., нали не мислете, че до 50 г. все сме млади - иска ни се, ама няма  Mr. Green

Аз също съм почти на същите години - моля да не се тълкува като опит за заяждане, просто трябва да бъдем реалисти, иначе на акъл си се чувствам на 23  Grinning

А колегата просто е бил добронамерен и любезен, няма нужда да се търси теле под вола.

# 68
  • София
Ако младолик се приема като обида, някой да ме светне как се определя някой, който на 38 изглежда като на 28 Thinking

# 69
Ако младолик се приема като обида, някой да ме светне как се определя някой, който на 38 изглежда като на 28 Thinking

По-горе някой беше изредил списъка - каквото и да ти кажат, винаги може да го извъртиш, ако решиш да го играеш засегнат.

А и репликата си е била напълно доброжелателна, иначе в опитите си да се прави на интересен един ми беше казал:
Много кучкаво изглеждаш за 34-годишна лелка! т.е. хем Кефиш ме, ама не си на 25, хахах

# 70

Много кучкаво изглеждаш за 34-годишна лелка! т.е. хем Кефиш ме, ама не си на 25, хахах
кучкаво се превежда "кефиш ме"? Rolling Eyes

# 71
Някои слагат знак за равенство между кучка и мацка.
Сега, очевадно е, че човекът държи да впечатлява по просташки начин.

А по-свободният превод позволява и отклонения - Не изглеждаш като стрина Пена тръгнала на пазара за чушки....

Разчитам на чувството ви за хумор Crazy

# 72
Значи само българин може да нарече жена кучка, и да си мисли че и прави комплимент...

# 73
Значи само българин може да нарече жена кучка, и да си мисли че и прави комплимент...

По-скоро привнесено от американските филми, или поне така го превеждат нашите. Иначе кучка е жена, с която мъжа иска да спи, но не му е пуснала, а курва е тази, която му е пуснала.

# 74
Не много уместно пожелание, но...
В подобна ситуация ако "колегата" за мен е наистина просто и само колега, изобщо не бих го запомнила. Ако имам някакви скрити симпатии, бих мислила какво точно е искал да ми пожелае. Жена на 38 година е млада.
Имаше няколко такива идеи от другите пишещи по темата...Като се замисля,наистина колегата ни ми е безразличен,но не в романтичния смисъл,а напротив.
Свъртя ми няколко неприятни номера,единият ,от които си е за тема,ама като ми мине малко може би ще я пусна за обсъждане.
Та,напратко,предубедена съм спрямо него,за това и пожеланието му ми се видя по скоро  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт