БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-38

• 36 735
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
  • На брега на морето
Аз попарата я правех с вода, дъщеря ми изобщо не я харесваше с чай.
Но чай може от липа или шипка.
Сухарите по възможност да са без сол, предполагам, че детенцето е малко и не даваш сол още.

# 301
  • Berlin
Ако ще правиш попара, трябва да си въвела глутен и сирене, че и масло да си давала поне малко преди това. И попара не се въвежда, въвеждат се отделните храни. Peace Чай не се въвежда, просто го съобрази с възрастта на бебето.

# 302
  • София
Здравейте. Синът ми е на 1,5 г и има проблем с приема на пресни плодове. В процеса на захранване съм му въвеждала и давала, но последните месеци ги отказва. Имам и по - голямо дете; и тя, и ние всеки ден ядем - той ни вижда, но отказва. Как да го мотивирам да яде плодовете?

# 303
Аз попарата я правех с вода, дъщеря ми изобщо не я харесваше с чай.
Но чай може от липа или шипка.
Сухарите по възможност да са без сол, предполагам, че детенцето е малко и не даваш сол още.

Да, шипка ще взема. Питах за марка сухари, малки сме още за сол-да.   bouquet

# 304
  • София
Имай предвид, че шипката предизвиква запек. Peace

# 305
Да, знам. Като начало ще е лъжички, после може липа да пробвам. Взех сухари пападопулос. на Холе бяха от спелта и предпочетох тези. Ок са, нали?
Ще почна с каша овес, по-плавно да въведа глутен, после сирене 2 дни и чак тогава попара.

# 306
Има ли сухари на пападопулос без сол и захар?

# 307
# 308
 Rolling Eyes Нали затова ви попитах за подходящи.

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 21:05 от Nia_Nia_Nia

# 309
  • Berlin
Ами няма сухари на пазара, направени от брашно и вода само. Всички са еднакви. За начало може да вземете някакви детски, на Хип напр., ето и Холе явно имат, че са от спелта няма никакво значение при въведена пшеница. Може и да си изсушил хляб във фурната и си имаш домашни сухари.

# 310
Мерси   bouquet

# 311
Ами на Холе нямат ни захар, ни сол. Те са бебешки.

# 312
  • Berlin
Тогава вземете на Холе и гледайте отзад съдържанието все пак, не да се питаме тук във форума, много по-лесно е. Simple Smile

# 313
Момичета бебето ми пие Фризопеп сутрин 100 мл след това 60 мл на обяд , следобяд в кашата слагам 1 м.л и вечер 100 мл. Греша ли ако и давам по-малко по-често , а не например наведнъж  по 180 мл, защото тя не иска да изпива наведнъж толкова много?

# 314
  • Berlin
Колко е голямо? Колкото и да е обаче, тези към 300мл мляко на ден ми се струват изключително малко. По принцип прави толкова, колкото може да изпие, ако останат 20-30 мл, не е фатално.

Общи условия

Активация на акаунт