БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-38

• 36 731
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
КОгато малкият е захранен вече с месо (пуешко), трябва ли да се захранва и с другите видове месо (заешко, пилешко) пак лъжичка по лъжичка или веднъж въведено месото се счита за захранено, независимо какъв вид е то? Thinking подобно на глутен съдържащите храни, които се давам в продължение на месец под различна форма, но не се захранва с всеки вид  Thinking

# 31
Момичета, има ли сред вашите бебета между 4м-7м пиещи по 1л АМ на ден? newsm78
Сега сме на 9 и заедно с кашите му се вързва към 700-800 мл. Като беше на 6 мес (т.е преди захранването) пиеше по около 1000-1200. Ако се притесняваш, че е много, недей Wink

# 32
  • София
КОгато малкият е захранен вече с месо (пуешко), трябва ли да се захранва и с другите видове месо (заешко, пилешко) пак лъжичка по лъжичка или веднъж въведено месото се счита за захранено, независимо какъв вид е то? Thinking подобно на глутен съдържащите храни, които се давам в продължение на месец под различна форма, но не се захранва с всеки вид  Thinking

Аз лично въвеждах всяко месо отделно и мисля така е правилно, защото  всяко месо е различно.

# 33
Всеки вид месо се въвежда отделно, като нов продукт.

# 34
  • Berlin
Сега сме на 9 и заедно с кашите му се вързва към 700-800 мл. Като беше на 6 мес (т.е преди захранването) пиеше по около 1000-1200. Ако се притесняваш, че е много, недей Wink
Да, точно, че ме притеснява. Всъщност след 4м започна стабилно да си изяжда всичкото АМ и 1л всеки ден приемаше. Намалих му малко до 900мл.

# 35
  • София
Момичета, има ли сред вашите бебета между 4м-7м пиещи по 1л АМ на ден? newsm78
Моя син е захранен късно и количеството АМ на ден е било към 1л/1л+.

# 36
Нека си пие млекце детето,то му е най-важната храна до годинка. Добре е да пие мужду 600-900мл.  bouquet
 Maija, давай жълтъка поне 5-6 дни.  Simple Smile

# 37
  • Пловдив
Момичета,бебка не хареса попарата със сухар,трябва да измисля друго за закуска. Овесени ядки- ситно смляни -добре ли е като идея? Ако да-може ли линк към подходящи такива? Беба е на 11 м Peace днес купих и кус-кус,но не знам дали да го дам..

# 38
Аз давам овесена каша на Хип със сирене и масло,много му харесва.

# 39
  • София
armira и моя юнак не я иска попарата със сухар. После пробвах с хляб и я яде . Най я обича с тези малките хлебчета дето се пекат в магазините. Пробвай и така ако искаш.

За кус куса дай му, много деца го харесват много този кус кус, моя не го иска, но ние сме си капризи.

Иначе можеш овесени да даваш, кеф ти с банан, кеф ти със сирене и масло.
Можеш и юфка да му правиш.

# 40
Момичета,бебка не хареса попарата със сухар,трябва да измисля друго за закуска. Овесени ядки- ситно смляни -добре ли е като идея? Ако да-може ли линк към подходящи такива? Беба е на 11 м Peace днес купих и кус-кус,но не знам дали да го дам..

Аз купувам финни овесени ядки на Слънчо.
 http://slantcho.com/%D0%B7%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8-% … D0%B4%D0%BA%D0%B8
Само ги запарвам с вряла вода за минутки и добавям сирене и масло.
И моето дете ги предпочита пред попарата.

# 41
  • София
А пък на моя господинчо не му харесва сиренето - нито в попара, нито в каша, нито в друго. Смятате ли , че пропуска нещо? Гледам повечето закусват със сирене, ама може и да го пропусне нали?   newsm78

# 42
А пък на моя господинчо не му харесва сиренето - нито в попара, нито в каша, нито в друго. Смятате ли , че пропуска нещо? Гледам повечето закусват със сирене, ама може и да го пропусне нали?   newsm78
Аничка, а колко ситно е намачкано сиренето? И моят бебок не го искаше, като беше на по-големи парченца. Сега го стривам много добре и си хапва. Също така му мажа масълце и сирене (то си става доста меко, като постои във вода) на сухарче и мноооого му харесва.
Иначе, според педи, сирене е добре да се дава през ден. Ама като не иска... нчма какво да правиш. От мляко и зеленчуци ще си набави витамините.

# 43
  • София
Еми не е едро, да не казвам, че вчера беше тоолкова ситно, че нямаше как и да се види, ако не се загледаш, но здраве да е, ще яде друго...   bouquet няма да сме като всички я?! Wink

# 44
  • София
Еми не е едро, да не казвам, че вчера беше тоолкова ситно, че нямаше как и да се види, ако не се загледаш, но здраве да е, ще яде друго...   bouquet няма да сме като всички я?! Wink

пробвай с извара. Моя много обича да си дъвче кашкавал. Намирам по без солен и му давам.

Общи условия

Активация на акаунт