Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли специална схема за въвеждане на кисело мляко?
Кога може да се въведе свинско месо в диетата на детето?
С каква риба е най-добре да започнете захранването на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли специална схема за въвеждане на кисело мляко?
-
Кога може да се въведе свинско месо в диетата на детето?
-
С каква риба е най-добре да започнете захранването на бебето?
-
Как се приготвя пюре чрез комбиниране на плод и зеленчук?
-
Колко време отнема варенето на ръжени ядки?
т тя от 2 дни се иска да яде по 6 пъти през 3 часа 06.00, 09.00, 12.00,15.00,18.00 и 21.00,за да мине на по-голямата доза от 170 мл.готов разтвор трябва да мине на 4 часово хранене по 5 пъти,примерно 06.00, 10.00,14.00,18.00,22.00,мисля обаче че тя няма да издържа толкова време без ядене...ще попитам пак педито,та да видим какво ще каже,защото хем ми се вижда много като количество хем като времетраене без ядене...и аз незнам...все пак е на 2 месеца и 9 дни,тежи 5.300 и е висока 57 см...педито каза че върви в норма,аз нямам база за сравнение,защото ми е първо дете,а който и да попитам всеки по различен начин и с различно АМ храни бебето си,все пак всяко бебе е индивидуално
Иска ми се с брашното да се науча да правя каши за беба , а от нишестето ставало кисел. Някой може ли да ми даде рецепти. Прочетох в темата за кашите, но не открих нищо с царевично нишесте или брашно