БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-38

• 36 735
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
Колко е голямо? Колкото и да е обаче, тези към 300мл мляко на ден ми се струват изключително малко. По принцип прави толкова, колкото може да изпие, ако останат 20-30 мл, не е фатално.
Аз се страхувам да не претоварвам корема и , че и давам по- начесто, а иначе дозите няма проблем да ги увелича стига да го изпива. На 9 месеца е

# 316
  • Berlin
Със 100мл не виждам как ще я нахраниш, какво да говорим за претоварване на стомахчето. Пак ще си напиша - това количество, което посочваш като мляко на ден ми е недостатъчно. Моят е на 7.5м и изпива на ден по 800мл минимум, като на едно ядене правя по 200мл, че и 240мл скоро ще започна, едър е наистина и затова доста си пийва, но изобщо не мисля, че ще го прехраня. А от 4 месечен пие по 1л, но със захранването заменям полека 1то шише мляко с каша/пюре, но пак слагам мляко.

# 317
Тогава вземете на Холе и гледайте отзад съдържанието все пак, не да се питаме тук във форума, много по-лесно е. Simple Smile
Попитах за пападолулос, понеже друга жена питаше за сухарите, не искаше да са със захар и сол (поне доколкото разбрах), а след това писа, че е купила на пападопулос. Помислих , че може да е намерила серия без захар и сол. За мен има разлика между 7,50 и 2 лв за пакет сухари. Какъв е проблемът, че съм питала? Темата е ""бързи въпроси и отговори"".

# 318
  • Berlin
Да и аз бързо съм отговорила, че нямат. Simple Smile Пападопулос не са бебешки сухари, че да се съобразяват със сол и захар и имат май само 2 вида - нормални и пълнозърнести сухари, поне това съм виждала по нашите магазини. А че ги продават в бебешките магазини е отделен въпрос.

# 319
Със 100мл не виждам как ще я нахраниш, какво да говорим за претоварване на стомахчето. Пак ще си напиша - това количество, което посочваш като мляко на ден ми е недостатъчно. Моят е на 7.5м и изпива на ден по 800мл минимум, като на едно ядене правя по 200мл, че и 240мл скоро ще започна, едър е наистина и затова доста си пийва, но изобщо не мисля, че ще го прехраня. А от 4 месечен пие по 1л, но със захранването заменям полека 1то шише мляко с каша/пюре, но пак слагам мляко.
Тя не иска да пие повече от 100 може би, защото е и кърмя , но по-рядко и твърда храна си хапва доста през 3 часа

# 320
  • Berlin
Е, щом кърмиш, няма какво да коментираме тогава. Няма как да знаем колко изсуква. Simple Smile

# 321
Тогава вземете на Холе и гледайте отзад съдържанието все пак, не да се питаме тук във форума, много по-лесно е. Simple Smile
Попитах за пападолулос, понеже друга жена питаше за сухарите, не искаше да са със захар и сол (поне доколкото разбрах), а след това писа, че е купила на пападопулос. Помислих , че може да е намерила серия без захар и сол. За мен има разлика между 7,50 и 2 лв за пакет сухари. Какъв е проблемът, че съм питала? Темата е ""бързи въпроси и отговори"".

Нямат специални пападопулос. Взех такива, защото не намерих други подходящи, магазинът не беше зареден добре. А не взех на холе, защото спелтата ме притесни. Не съм въвела глутен. както и да е, днес дадох овесена каша, да не е радикално с попара. Благодаря за отговорите   bouquet

# 322

Нямат специални пападопулос. Взех такива, защото не намерих други подходящи, магазинът не беше зареден добре. А не взех на холе, защото спелтата ме притесни. Не съм въвела глутен. както и да е, днес дадох овесена каша, да не е радикално с попара. Благодаря за отговорите   bouquet

Нашата педиатърка каза да взимам на Elite. По принцип знам, че пшенични бебешки сухари няма Simple Smile

# 323
  • Berlin
Извинявай, но след като не си въвела глутен как реши, че ще вземеш Пападопулос сухари? newsm78 Те са пшенични. Няма безглутенови сухари по нашия пазар.
Хип имат бебешки сухари, но са доста сладички, та мисля, че имат захар.

# 324
аз пак да попитам относно месните пюрета, че нещо не ми стана ясно. От 4 дни въвеждам глутен с овесена каша, до сега от месните съм давала само пуйка и пиле. Да продължавам ли да давам месно пюре на обяд след, като давам овесена каша или да изчакам 7 дни докато напълно въведа глутена, защото някъде прочетох, че 2 протеина наведнъж не трябва да се дават newsm78

# 325
аз пак да попитам относно месните пюрета, че нещо не ми стана ясно. От 4 дни въвеждам глутен с овесена каша, до сега от месните съм давала само пуйка и пиле. Да продължавам ли да давам месно пюре на обяд след, като давам овесена каша или да изчакам 7 дни докато напълно въведа глутена, защото някъде прочетох, че 2 протеина наведнъж не трябва да се дават newsm78
Да ти кажа не съм чувала такова нещо. Ти няма да го храниш с месно-зеленчуков бульон всеки ден нали?

# 326
  • Berlin
И аз не съм чувала, но пък не виждам никакъв проблем да се даде каша за закуска (или следобедна) и на обяд месото. Поне аз така правех след един период, когато имаше 2 твърди хранения. Сега смятам пак така да правя, ще давам месо всеки ден.

# 327
Извинявай, но след като не си въвела глутен как реши, че ще вземеш Пападопулос сухари? newsm78 Те са пшенични. Няма безглутенови сухари по нашия пазар.
Хип имат бебешки сухари, но са доста сладички, та мисля, че имат захар.

Доста дълго обсъждаме въпросните сухари, май  Grinning Помолих за съвет за хубави сухари. Вече разреших казуса. Мерси. Вместо директно попара, по препоръка на педиатъра, ще въведа плавно. След овесената каша, ще взема сухари на Холе.  Peace

# 328
Не съм чувала за такова нещо. Не виждам проблем да му даваш кашата, а на следващо хранене месото (през ден).

# 329
здравейте , аз пак за моята АМ на която и изтича срока след 2 месеца т. е Април месец, сега е отворих стори ми се някак по като на грудки , направих си 60 мл и аз ги изпих, на вкус си е добре точно като другата , но ме притеснява това, че е произведена 2013 г , а срока изтича Април месец 2015г. все още си е в срок , но много се чудя дали да е давам  Cryдали може да се е развалила?

Общи условия

Активация на акаунт