БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-38

• 36 735
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
  • Berlin
Хайде, не го давай пък. Купи нова кутия и бъди спокойна. Simple Smile Ако искаш това да чуеш/прочетеш. Simple Smile

# 331
Така ами,какво го мислиш толкова,хвърляй го това АМ.

# 332
Така ами,какво го мислиш толкова,хвърляй го това АМ.
Не ми се иска да го хвърлям , това мляко ми е подарено от една мама , която вече не дава АМ на детето си , по принцип си го купувам , но е доста скъпичко Sad Сега имам 3 кутии с такъв срок и не знам какво да правя

# 333
  • София
Еми не го хвърляй  Peace
Щом е в срок не се притеснявай

# 334
Еми не го хвърляй  Peace
Щом е в срок не се притеснявай
притеснява ме само това, че стои малко, като овлажнено и това, че е произведено чак 2013 г

# 335
  • София
Не знам какво е млякото, но принципно между различните има разлика...
Например Аптамила е по-сух, докато Аптамил Комфорт е овлажнен както казваш...
Зависи и с какво го сравняваш... Според мен няма проблем да го използваш

# 336
Не знам какво е млякото, но принципно между различните има разлика...
Например Аптамила е по-сух, докато Аптамил Комфорт е овлажнен както казваш...
Зависи и с какво го сравняваш... Според мен няма проблем да го използваш
сравнявам го с кутия, която съм закупила миналата седмица и като че ли е малко по- различно като консистенция. Дали е възможно от това, че е стояло да се е овлажнило

# 337
  • Berlin
Значи давай го тогава. Какво е това скъпо мляко? Те всички са скъпи. Laughing Ако е стояло отворено, би стояло по-сухо принципно.

# 338
Значи давай го тогава. Какво е това скъпо мляко? Те всички са скъпи. Laughing Ако е стояло отворено, би стояло по-сухо принципно.
не запечатано си беше, както си трябва. http://apteka.framar.bg/30010988/%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%B0%D0%BC% … 0%B3%D1%80-milupa само, че двойката

# 339
  • Berlin
Не съм взимала Аптамил, но по-горе са ти писали, че е по-влажна формулата. Пък и за 2 години едва ли ще стои като току-що излязло от фабриката, но все пак щом си е в срок, давай.
Ходих да следам млякото, което аз давам, Хип ХА 2 - годно е до 07.2015 и не виждам нещо притеснително, давам го без проблем. Произведено е 04.2014.

# 340
Не съм взимала Аптамил, но по-горе са ти писали, че е по-влажна формулата. Пък и за 2 години едва ли ще стои като току-що излязло от фабриката, но все пак щом си е в срок, давай.
Ходих да следам млякото, което аз давам, Хип ХА 2 - годно е до 07.2015 и не виждам нещо притеснително, давам го без проблем. Произведено е 04.2014.
а защо си се спряла на ХИП ХА? Хубаво ли е това мляко и на каква цена е? аз се чудя дали и аз да не го сменя

# 341
а защо си се спряла на ХИП ХА? Хубаво ли е това мляко и на каква цена е? аз се чудя дали и аз да не го сменя
Аз отдавна забелязох известна разлика в млякото (сухата субствнция) в различните кутии. Не знам на какво се дължи, но не мисля, че нещо не е наред.
Ако не ти харесва цената, на мен ми изглежда по-логично да минеш на обикновен Аптамил (не Комфорт). Струва да нямаш показания за Комфорт серията и да ви понася млякото. Не си прави експерименти да сменяш често млеката, ако няма причина.
Ние бяхме на Нан, но не искаше да го яде и минахме на Аптамил и съм доволна. Но всичко е строго индивидуално, съвсем не значи, че и при вас ще е така. На всичко отгоре, помисли трябва ли ви ХА - хипоалергенна формула? Ако няма показания по-добре обикновенния Нан. Да, той е по-евтин от Аптамила.

# 342
Е не!  Naughty Тоя комфорт не искам да чувам за него. Първо да ти кажа,че си е такъв наистина,леко като влажен стои. Второ е неоправдано скъп и с нищо не се отличава от обикновения Аптамил,даже напротив. Изключително трудно се разтваря, и никакво комфорт за стомахчето не видях,даже се запичаше ужасно детето. Само дето си давах парите на вятъра 4 месеца. Минахме на обикновен Амтамил и се родих,дори е по-вкусен. Това е моето мнение,но има все пак и доволни от комфорта.  Peace

# 343
  • Berlin
На ХА формула е, защото баща му е с алергия, препоръчана ми е от педиатър. В никакъв случай не се взимат специализирани млека ей така, за смяна просто. Peace А и то е по-скъпо от този Аптамил. Laughing Надявам се скоро да мине на обикновено АМ.

# 344
Някоя мама да е добавяла каша в млякото за пиене и ако да в какви пропорции, искам вечер преди лягане в шишето да и слагам каша, за да е по-хранително

Общи условия

Активация на акаунт