"Майчин дом"-Варна тема 7

• 87 104
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Има ли някоя от пишещите в темата, която е раждала секцио при Д-р Ана Атанасова? Знам, че тя подкрепя естественото раждане, но събирам мнения дали е добър оператор? Знам, че за секцио Яков е най-добрият избор, но ми трябва и "план Б" щом излиза в отпуск.

# 136
  • Варна
Понеже в края на миналата седмица бях в МД и специално попитах колко време няма да го има Яков, ми отговориха, че се връща след две седмици. Няма да отсъства толкова дълго явно, на 23-ти трябва да е на работа.

(Боян Георгиев или Бейлерян не са ли ти варианти за секцио?)

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 22:41 от Тайга

# 137
  • Варна
Тайга, само Яков ми беше вариант за сега, а до 23ти едва ли ще устискам Simple Smile
Какви са отзивите за лекарите, които споменаваш? Добри оператори ли са? Аз за Д-р А. Атанасова прочетох доста противоречиви мнения.  Rolling Eyes

# 138
Хайде и аз да се присъединя към вас, че да следя темата:)
Също съм за април.

# 139
  • Варна
Radost Nezemna, мога да споделя само чужди мнения, аз ще раждам при Яков през пролетта (освен ако не е пак в отпуска Grinning).
Имам чудесни отзиви и за Георгиев, и за Бейлерян от познати, специално за секцио.

# 140
  • Варна
Има ли някоя от пишещите в темата, която е раждала секцио при Д-р Ана Атанасова? Знам, че тя подкрепя естественото раждане, но събирам мнения дали е добър оператор? Знам, че за секцио Яков е най-добрият избор, но ми трябва и "план Б" щом излиза в отпуск.
Аз родих първия път при нея секцио.Много е добра няма да съжаляваш.Живот и здраве август пак тя ще ми прави секцио.Много добър лекар.Тя е дясната ръка на Яков Wink

# 141
За Байлерян - имам няколко приятелки, на които води бременността и раждаха при нея секцио. Повече от доволни са. Била съм свидетел и лично какво отношение има към пацинтите си. Как след операция седи на леглото до тях и ги милва, говори им, как внимателно им обяснява процедурите.....Лично аз бих избрала нея за резервен вариант на моя лекар.

Не харесвам Атанасова и всеки път се молех да не е дижурна като ми се е налагало да ходя до спешния кабинет или да лежа в отделението. ooooh!

# 142
Тайга, само Яков ми беше вариант за сега, а до 23ти едва ли ще устискам Simple Smile
Какви са отзивите за лекарите, които споменаваш? Добри оператори ли са? Аз за Д-р А. Атанасова прочетох доста противоречиви мнения.  Rolling Eyes

И аз имах колебания за Анна Атанасова, но единствено тя се съгласи да изчакаме до последно и едва в хода на раждането да решим естествено или секцио (бебето ми беше седалищно). Останалите 3 лекари, при който ходих (включително и Борис Яков) още щом видеха предлежанието и започваха да говорят за датата на операцията. В крайна сметка водите ми изтекоха и бебето не се обърна, а уговорката в този случай беше секцио. Много бързо се възстанових от операцията, три години по-късно белега буквално не си личи, а бебето ми го дадоха веднага в реанимация да се кърмим (бях със спинална упойка). Не съм получавала възпаление на раната или някакви други проблеми за разлика от съквартирантката ми в стаята, която беше оперирана от някакво светило. С други думи - доволна съм от уменията на Анна Атанасова като хирург.

# 143
  • Варна
Какви са отзивите за лекарите, които споменаваш? Добри оператори ли са? Аз за Д-р А. Атанасова прочетох доста противоречиви мнения.  Rolling Eyes

И аз имах колебания за Анна Атанасова, но единствено тя се съгласи да изчакаме до последно и едва в хода на раждането да решим естествено или секцио (бебето ми беше седалищно). Останалите 3 лекари, при който ходих (включително и Борис Яков) още щом видеха предлежанието и започваха да говорят за датата на операцията. В крайна сметка водите ми изтекоха и бебето не се обърна, а уговорката в този случай беше секцио. Много бързо се възстанових от операцията, три години по-късно белега буквално не си личи, а бебето ми го дадоха веднага в реанимация да се кърмим (бях със спинална упойка). Не съм получавала възпаление на раната или някакви други проблеми за разлика от съквартирантката ми в стаята, която беше оперирана от някакво светило. С други думи - доволна съм от уменията на Анна Атанасова като хирург.
Аз съм в дъщото положение и М. Яков се съгласи да чакаме, но сега излиза в отпуск. Термина ми беше на 7ми, но ако закъснее бебето се чудя кой да избера. Вероятно ще се срещна и с Атанасова и Байлерян. Благодаря на отзовалите се.

# 144
Radost Nezemna, от кога излиза в отпуск Яков? Ако усетиш, че на нито една от двете лекарки не можеш да се довериш, пробвай и Маргарит Друмев. Аз лично не съм го виждала, но много добри отзиви има за него от привърженичките на естетвеното раждане. Бейлерян ми се видя по-стандартен лекар, който не обича да поема по-голяма оговорност или да си създава неудобства. Не всеки е съгласен да го извикат в 2 през нощта, за да прави секцио по спешност.

# 145
Леля ми роди преди 4 години при Бейлерян и е много доволна - и от отношение, и от операцията  Peace 

# 146
  • Варна
Яков е до 13ти на работа. Днес бях при него, защото ми падна тапата сутринта и до 2-3 дни ще се случи случката.  Party Аз даже с чантата отидох, защото бях сигурна че ще иска да ме приеме, но той си удържа на думата и ме прати вкъщи да си чакам контракциите. Изключително доволна съм, че избрах него.
Друмев беше първият лекар с който се видях, но не успя да спечели доверието ми. Благодаря ви пак за подкрепата - безценна е.

# 147
Момичетата със секцио, даваха ли първоначално на бебетата ви адаптирано мляко и по каква причина, защото не ви беше слязла кърмата или защото не ви дават бебето. В състояние ли е една жена в деня на секциото да кърми?

# 148
Момичетата със секцио, даваха ли първоначално на бебетата ви адаптирано мляко и по каква причина, защото не ви беше слязла кърмата или защото не ви дават бебето. В състояние ли е една жена в деня на секциото да кърми?

Аз сложих дъщеря си на гърда половин час след секциото и така останахме до сутринта, когато я взеха за къпане (бях със спинална упойка). Никой не си е отварял устата за адаптирано мляко, вода, не дай си боже - глюкоза. Разбира се, кърмата не слиза веднага, но бебето е подготвено за това. През първите дни най-ценна е за него коластрата и тренировките Simple Smile

# 149
Яков е до 13ти на работа. Днес бях при него, защото ми падна тапата сутринта и до 2-3 дни ще се случи случката.  Party Аз даже с чантата отидох, защото бях сигурна че ще иска да ме приеме, но той си удържа на думата и ме прати вкъщи да си чакам контракциите. Изключително доволна съм, че избрах него.
Друмев беше първият лекар с който се видях, но не успя да спечели доверието ми. Благодаря ви пак за подкрепата - безценна е.

Пожелавам и събитията да се развият по най-добрия начин. И да ни разкажеш после Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт