"Майчин дом"-Варна тема 7

• 86 138
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Здравейте, дами. Предстои ми да се запиша на ЖК в МД. След всичко, което изчетох за докторите там, реших да избера Боян Георгиев. Нещата са много субективни, но имате ли някакви особени впечатления за него? Каквито и да са, то всеки си дърпа собствени изводи Simple Smile
  При него водих втората си бременност. Преди това съм го виждала при визитации с първото раждане и ме прие веднъж по спешност за друга операция. Доволна съм от неговото отношение и професионализъм- винаги положително настроен, обяснява много подробно, направи ми спешно секцио като ми обясни внимателно ситуацията. Чувствах се спокойна.  Peace

# 691
Здравейте, дами. Предстои ми да се запиша на ЖК в МД. След всичко, което изчетох за докторите там, реших да избера Боян Георгиев. Нещата са много субективни, но имате ли някакви особени впечатления за него? Каквито и да са, то всеки си дърпа собствени изводи Simple Smile
Първия път раждах при него , след това си следих втората бременност. Много съм доволна. Винаги е усмихнат, шегува се, на мен много ми допада. Но както казваш, за всеки е различно.
Ако искаш отиди на преглед при него и виж дали ти допада, а след това реши дали да се запишеш на ЖК  Peace

# 692
  • Варна
Здравейте, ходя при д-р Бейлерян и съм в края на 11-та седмица. Днес съм на преглед и следващия път, след две седмици ще ме записват вече и ще ме сурвакат Grinning Можете ли да ми кажете приблизителна сума, с която ще се разделя при записването, а и до края? Имам бегла представа, но не знам колко ми е актуална информацията. Благодаря ви !
П.С само да допълня, видях, че сте говорили за епидурална упойка - за АГ и не знам, но имам приятелка, която ражда миналата година в Окръжна с такава упойка.

# 693
Миналата година много майки от отчетната за юни месец раждаха в Окръжна и съм 100% сигурна, че за нормално раждане епидурална не им слагаха, въпреки, че повечето искаха.

# 694
  • Варна
Аз се водя на интензивна консултация и платих 425лв. първоначално. В 6месец ще доплатя още 200лв. Ориентирай се към 400лв. По ЗК не знам каква е сумата.

# 695
Аз платих около 370, уж по здравна каса, нормална консултация.
В Окръжна не слагат епидурална.

# 696
  • Варна
При регистрацията платих 370 лева,а в 6-я месец още 200 лева.Цялата ти ЖК е 570 лева,дават се на 2 части.

# 697
  • Варна
Да, 570 се оказа. Аз даже не знаех,че има някой работещ по здравна каса там.А тази сума включва ли определянето на пола? За Окръжна съм 200% сигурна,че приятелката ми роди в Окръжна при Славчев с епидурална.Дори от нея за първи път чух за слагане на упойки при раждане,тя беше много доволна, нищо не усетила. Не вярвам да е някаква по-специална и само на нея да са сложили...

# 698
  • Варна
Влиза 4Д и всички необходими изследвания.

# 699
Точно при Славчев родиха повечето и упойки не получиха, поне не и епидурална ( при нормално раждане). А приятелката ти да не би да е раждала секцио и да са и сложили спинална?

# 700
  • Варна
Е стига бе хора, не съм чак толкова зле, роди си нормално с епидурална упойка в Окръжна при Славчев.  Laughing
Добра новина е това, че поне включва 4Д, че тъкмо говорих с една приятелка, която беше там преди две години, но по здравна каса и е платила 330лв общо, и 4Д и е било отделно 70лв . Та ми призля като си помислих, че не стига, че трябва да платя 570 ,ами отделно за 4Д .

# 701
И аз не познават нито една майка, която да е родила в АГ или Окръжна с епидурална! Има вариант, и той е , сам да си намериш анестезиолог, с който да имаш уговорка, да му платиш, и отделно да си платиш и упойката.

# 702
  • Варна
Е стига бе хора, не съм чак толкова зле, роди си нормално с епидурална упойка в Окръжна при Славчев.  Laughing
Добра новина е това, че поне включва 4Д, че тъкмо говорих с една приятелка, която беше там преди две години, но по здравна каса и е платила 330лв общо, и 4Д и е било отделно 70лв . Та ми призля като си помислих, че не стига, че трябва да платя 570 ,ами отделно за 4Д .
Laughing Laughing Laughing
Паричките са си доста,но не се притеснявай всичко си включва.

# 703
Моя приятелка също роди при Славчев, в Окръжна, преди година и два месеца и си беше с епидурална също, със сигурност.  Вероятно не е масова практика, но има и такива случаи. Тя си беше негова пациентка и през бременността.

# 704
Някой може ли да ми каже нещо за амниоцинтеза във Варна знам че я прави само Атанасова в Майчин дом.?

Общи условия

Активация на акаунт