Отговори
# 90
  • Бургас
Аз като съм подала документите за детски през януари, сега трябва да ги получа, нали?

# 91
Аз като съм подала документите за детски през януари, сега трябва да ги получа, нали?

Да!

# 92
Пловдив още няма! Thinking Thinking Thinking

# 93
  • Стара Загора
Стара Загора, Пощенска банка- има преведени.

# 94
  • София
София, Хипорума, Пощенска банка има превод.

# 95
  • София
Люлин Пощенска банка има

# 96
ДСК-Шумен има.

# 97
Моля, кажете сега превода на детските за февруари ли са или за януари?Никога неможах да го разбера?Понеже детето ми е родено февруари, искам да проверя дали закъснях с подаването на новите документи.Гледам, че нямам и превод .  Cry

# 98
Моля, кажете сега превода на детските за февруари ли са или за януари?Никога неможах да го разбера?Понеже детето ми е родено февруари, искам да проверя дали закъснях с подаването на новите документи.Гледам, че нямам и превод .  Cry
Сега получаваме за януари- с месец назад вървят. Ти кога подаде?

# 99
  • Варна
skakale4ka и синът ми е февруари,и трябва да подам документи до края на февруари (миналият месец проверявах на място).Само че има значение кога си ги подал миналата година,а не кога е родено детето  Peace Аз така мисля,а и такава е логиката.

# 100
През този месец се получават детски надбавки за м.,януари. Няма значение пред кой месец е родено детето, при изтичането на една календарна година от предишното подаване се подава нова декларация.

# 101
skakale4ka и синът ми е февруари,и трябва да подам документи до края на февруари (миналият месец проверявах на място).Само че има значение кога си ги подал миналата година,а не кога е родено детето  Peace Аз така мисля,а и такава е логиката.
Миналата година  си мисля, че след 15 март съм ги давала, но никога не мога да запомня.Днес ще отида до соц.да си взема документи и там вече ще ме ориентират.Просто исках да знам как вървят преводите.Благодаря ви. Peace

# 102
Плевен Пощенска банка има детски!

# 103
Здравейте, случайно някои да е теглил децки на уникредит булбанк ж софия

# 104
Габрово ДСК има детски.

Общи условия

Активация на акаунт