Отговори
# 165
Някоя мама от София - Подуяне да е получила детските вече?

# 166
Пощенска банка-София-Овча купел-има детски надбавки

# 167
  • София
София - Подуяне Не.

# 168
  • София; Дружбето
Този месец за март ли взимаме детски или за фервуари, знам,ч е е обсъждано, но забравих? Реално ако помощта ми се води до 31.03, а телкът на детето е до 01.04 другия месец какво ще взема, някакви идеи?

# 169
С месец назад взимаме, сега - февруарските. За телк не знам, но ако е също с месец закъснение, през април взимаш за март.

# 170
Имам питане.
Някой декларирал ли е приход от наем? Има ли в декларацията такава графа и как се доказва декларирания приход от наем?

Със служебна бележка и сметка за изплатени суми.
Кой да ми издаде служебна бележка? Хайде за сметката сигурно извлечение от банката ще свърши работа?

не те разбирам много какво ме питаш явно

ако ти си получила приход от наем, то фирмата, с която имаш сключен договор трябва да ти е издавала сметки за изплатени суми и в края на годината служебна бележка за изминалите месеци - търси счетоводител да ти уреди нещата

# 171
Този месец за март ли взимаме детски или за фервуари, знам,ч е е обсъждано, но забравих? Реално ако помощта ми се води до 31.03, а телкът на детето е до 01.04 другия месец какво ще взема, някакви идеи?
Този месец взимаме за февруари. Щом помощта ти е до март, то тогава трябва да подадеш за нови детски, а детските за март ще ги получиш през април. Щом ТЕЛК на детето е с дата 1.04. то тогава всичко, което се полага за деца с увреждане ще го получиш май месец.

# 172
  • София; Дружбето
Този месец взимаме за февруари. Щом помощта ти е до март, то тогава трябва да подадеш за нови детски, а детските за март ще ги получиш през април. Щом ТЕЛК на детето е с дата 1.04. то тогава всичко, което се полага за деца с увреждане ще го получиш май месец.
Телкът е до 01.04.2015. Тоест другият месец ми е последната помощ с голяма сума, правилно ли разбирам?

# 173
За телка - не е ли 1 април датата, na
 която се пререгистрира телк-ът?
Според мен той си тече с еднаква сума.
Не би трябвало да има "дупки" в получаването, освен ако пререгистрацията не е в края на месеца или сте пропуснали някаква дата...

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 16:34 от vasilenae

# 174
  • Русе
Русе ЦКБ има детски

# 175
  • в огледалото на живота
ИнвестБанк -Русе има превод.
Този месец май подраниха.... Simple Smile

# 176
Да се запиша и аз тук, като за първи път от този месец получаваща.
София, социални Слатина, Експрес банк - Има превод

# 177
Варна ДСК някой има ли?

# 178
Габрово ДСК има детски.

# 179
  • София
Подуяне има вече

Общи условия

Активация на акаунт