В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАЙ ще донесе! - Тема 10

• 30 146
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
Леле колко рядко се включвам и колко много изписвате.
Да споделя, че почнах да мисля за раждането и т.н. След кратка консултация много вероятно (95%) е да раждам пак със секцио така че термина ми ще се премести около средата към края на април, но точна дата още е рано да се каже.
Иначе бебето пак си е опако - като дойде време за преглед се обръща демонстративно с гръб така че си имам вече едно на ум за характера на гадинката (последното с много обич разбира се Simple Smile

# 106
Намерих и това в нета: "Лимонът като цитрусов плод изглежда, че би трябвало да предизвиква киселини, но научните факти сочат тъкмо обратното - умерената киселинност на лимона помага за неутрализирането на киселините в стомаха." Според мен трябва да се пробва. Все пак е по-добър вариант от каквито и да било хапчета, било те и уж безвредни.

И с лимоните, и с портокалите пробвах по интуиция, не помага. Даже ги усилва. Аз когато имам киселини, ожаднявам много и точно това ми се яде, ям или пия сок, утолява ми жаждата, но киселините не минават. Кисело мляко с мед по-действало, но не съм пробвала. Аз вече споделих моя опит по-назад, определено успявам да ги овладявам така, че въобще не мога да ги търпя иначе... 

# 107
Момичета,как сте с тези подготвителни контракции.Аз от няколко дни съм с тях и са много неприятни.Днес ходих на лекар,каза ,че са подготвителни и матката ми е спокойна.Нямало нищо притеснително и били нормални.Но вечер доста си ме стягат.

# 108
Здравейте, мили мами!
Отдавна ви чета, но сега се осмелих да пиша Wink Казвам се Гергана, на 27, първа бременност, от София, и много се радвам да се присъединя към вас Simple Smile
Иска ми се другата седмица да ида на някоя лекция, ако някоя от вас ще ходи, моля ви кажете (разбрах за vitaminka). Иначе за киселините ми казаха Биоанацид -на мен понякога ми помага, понякога не... Колан си купих от "И за мама " 70 лв е, но и назад в темата бяхте коментирали за талона и колко скъпо е всичко в този магазин...
Хубава петъчна вечер от нас Simple Smile

# 109
  • София
Здравей, plit4ica! Добре дошла!

Аз също много искам да отида на някоя лекция или училище за бременни, но тъй като още съм на работа, това няма как да стане. Ще чакам като изляза болничен. Simple Smile

# 110
Аз имам колан и тези дни се зачудих какво чакам, че още не го нося... Не съм сигурна как точно се поставя и дали ще ми е удобен, но уикенда ще взема да опитам с него, като изляза на разходка.

# 111
  • В градината...
light power, не мед с кисело, а с прясно мляко  Peace Така четох. То киселото и без това води до киселини.

Болничните сега съвсем леко влияят на майчинските. А последния болничен, който се слее в 45-дневния - изобщо.

# 112
  • Варна
Прочетох всичко от последния ден, но при мен няма нищо различно. Обаче се замислих, че Никки не е писала, а беше много притеснена преди прегледа си. Някой има ли новини от нея?

# 113
Прочетох всичко от последния ден, но при мен няма нищо различно. Обаче се замислих, че Никки не е писала, а беше много притеснена преди прегледа си. Някой има ли новини от нея?

В Болница е от вчера, днес писа че е по добре  Wink

# 114
  • Варна
Оу, не знаех. Дано бързо си тръгне от там!

# 115
Да дам и аз отчет днес бях на ЖК бебо е добре,но е обърнат с гръб и пак не можахме да видим пола Simple Smile В понеделник съм на 4D надявам се тогава да се види всичко Simple Smile
АГ ме прати на УНГ и се оказа,че и мен ме е хванал грипа.Изписаха ми хомеопатични хапчета и сироп,а ако другата седмица не ми мине ще ми изпишат антибиотици.  Sad
Да попитам бургаските мами при кои лекар се следят? Simple Smile

# 116
Стискам палци Никки скоро да излезе от болницата и да не й се налага повечеее  Hug
Момичета, аз все още не мога да се присъединя към групата в фейсбук,а писах ЛС на когото Никки ми каза тук, но не съм получила никаква покана в фейса за жалост. Може и аз нещо да не съм свършила както трябва  Rolling Eyes
Утре смятам да посетя някоя друга аптека,или ако не успея утре-то тия дни, за да си взема нещо да се мажа против стрии, дано има ефект.
.m.g дано в понеделник вече имаш яснотааа  Peace

# 117
  • София
 Здравейте, момичета. Да взема да се запиша в новата тема, че ще я изпишете Simple Smile
 Добре дошли на новите мами и леки оставащи месеци ви пожелавам!
 И при мен пристягането на корема е ежедневие.., за сега мисля, че нямам повод за притеснение и няма да бързам с хапчетата.
 С килограмите съм +3.5, засега. За 5ти месец,мисля, че е нормално. В последните месеци се качва най-много и затова ми е неспокойно от сега... На 24 години бавно ги свалих, сега на 30..не ми се мисли. Но, естествено, най-важно е бебчетата да са живи и здрави!

# 118
annnJ поканата за фейса ще я получиш в пощата, а не във фейса. И внимавай като си чистиш писмата да не изтриеш и поканата, на мен ми се случи и трябваше да си правя нова поща

# 119
Здравейте ,мами! Прекрасна тема си имате ,ще ми е приятно да се включа при вас ! Трета бременност ,на 35 г. ,чакам момченце с термин 17 май .

Общи условия

Активация на акаунт