В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАЙ ще донесе! - Тема 10

• 30 160
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Sweety стискам и аз палчета и чакаме хубави новини довечера

# 661
Ох тия методи за отглеждане на деца вече са ми забавни!  Моята свекърва искаше да се справя с потенето на малкия по начин, с който се е справила с нейните синове - искаше да му маже на филия масло с дебелина 1. Пръст!   Аз отказвах категорично,  но предполагам, че му е давала, докато е бил при нея!  Може и да го е  солила,  знам ли, добре че не знам!

Хубав ден на всички

# 662
Хаха,Тайга почивай си сега и се пази! Hug

# 663
Ей коремчета  Simple Smile я споделете колко килограма сте отгоре?  Peace аз съм 25 седмица и съм +14кг. Как мислите, не е ли прекалено много ?

# 664
  • София

Rose Rosy, чайче от джоджен много помага  Peace

Благодаря, ще го пробвам! Вчера бях направо като парцал, като за капак направих и някаква странична реакция към дегана с доста силни болки в гърдите, но днес съм много по-добре; хубаво, че поне минават бързо този тип вируси.

Sweety, стискам палци и аз  Hug

диди, аз съм +8 в 26та седмица

# 665
  • София
диди_20 - аз съм +11 кг, като 6 кг съм качила за 1 месец - ужас направо, лекарката ми в чудо се видя. Ама то беше покрай празниците, когато се наливах с кола и ядях сладко на корем. Сега съм се ограничила с боклуците. При всеки е индивидуално качването на кг, после ще ги сваляме.

С гласуването и на мен ми беше много трудно при такъв голям избор, почти всички заглавия много ми харесаха.

За памперси в различните месеци различни памперси ни бяха удобни, първо почнахме с Libero, после с Puffies,накрая след 1 г бяхме основно на Pampers. Пробвах и Huggies и Molfix и разни по-евтини варианти, обаче или бяха много твърди или пропускаха, хич не ни бяха удобни. Ама това с памперсите пак е индивидуално, кои ще паснат най-добре на бебето.

# 666
  • София
Sweety, стискам и аз едни палци!

Качила съм 6кг аз, 24гс.

# 667
Хахаха диди_20 много са 14кг. поне аз така мисляно,но и аз съм +13кг,кога смогнах да си го причиня това не знам.А ,като се сетя ,че ни предстоят месеците в който най-много се качва LaughingПоне се по успокоих ,че не съм само аз,че тук с тези мами манекенки с +2,3,5кг.бях започнала да се отчайвам:)Предното в кръга на шегата ,живи и здрави да са ни бебчовците пък ще сваляме после Simple Smile

# 668
  • Варна
Аз съм +6.5 кг в средата на 25-та седмица.
Отпусна ли се един ден да хапна без мярка и кантарът на следващата сутрин ме посреща с неприятна изненада.

# 669
Аз пък при себе си наблюдавам друго.Много бързо качих първите 10кг.още до 3,4м.А за останалите 2м.и то тези около празниците само 3кг.В началото направо си качвах от въздуха не съм хапвала повече от преди.А сега от около месец непрекъснато съм гладна ,все ми се хапва нещо,особено нощно време.Направо страшна работа и на няколко пъти дори се отпускам и преяждам и ми става лошо.Какво е това чудо не знам,никога не съм била лакома,нито пощелива,преди да си призная ядях от необходимост,по веднъж на ден колкото да не ми е лошо от глад ,а сега нямам спирачки.И точно пък този последен месец дето ме е обхванал този страшен глад съм качила 1кг.Страна работа,но май и с предната бременност доколкото помня бума на качване при мен беше в 1,2 триместър,после по слабичко.

# 670
  • В градината...
Аз качих 7, но започнах бременността +5.

# 671
Аз покрай празниците качих 4к. А другите 10 почти неусетно.. и чесно казано не ми личат толкова само един доста голям корем, малко на дупе и ръчички и многооо бузи Laughing. В първия триместър качих по голямата част, бях постоянно гладна, а и цигарите явно ми помогнаха да трупам - пушех доста активно 1 кутия на ден и изведнъж ги спрях.. вчера на прегледа бебо тежеше едв 709 грама, а горката аз Grinning

# 672
аз съм +13 в 25 гс

# 673
и аз съм +10 кг в 26 г.с. като рядко хапвам сладко и основно съм на плодове през деня, салати и месо на вечеря. Но явно лесно качвам  Confused

# 674
Добър ден и от мен! Това ставане нощем за WC........ по 4-5 пъти. За килограмите съм +7 в 27 г.с- но всичките кила са на коремче, ще видим как ще е докрая. За тези качили повече- не го мислете- после ще се сваля, пък и на бременните им е простено Simple Smile За козметиката виждам, че много от вас са ползвали и българска, което ме радва.
Никки- май наистина А-дерма се води медицинска и незнам дали е добре да се почва и привиква с такава, освен ако няма някакви показания, май е много "силна" козметика. Ще мисля, има време още.

Sweety- стискаме палчета!

Аз ще се разходя до работа да си занеса болничния, хубав ден от мен Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт