В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАЙ ще донесе! - Тема 10

• 30 177
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Момичетааа хормоните ме свариха неподготвена днес  Laughing
Само позитивни мисли и хубави неща да си споделяме тук!!!

Моето предложение за тема...не съм се отчитала от тема номер 2  Blush

Кой във МАЙСКОТО коремче спинка...Валентин ли е или пък Валентинка
Любовни трепети във въздуха бушуват...МАЙЧЕТАТА в коремчетата лудуват

Първата е малко с изтекъл срок защото вече май няма мама, която да не знае какво бебче чака... Joy

# 646
  • Бургас
Леле какво сте направили днес?  #Crazy То активност, то чудо и сега имам да чета 6 страници  smile3517

dudunski съчувствам ти  Hug Дано се наредят нещата с детенце и да оздравява вече. Моят батко като малък беше така, преливахме от едно в друго  #Crazy За диабета предполагам трябва да пиеш лекарства, но това най-добре ще каже лекарят. Прегръщам те  Hug Много ти се насъбра  Praynig

Аз както вече се бях оплакала също съм с болки в гърба, не всяка вечер, но си ги имам. Мъж ми ме като ме масажира обаче и поотминава. А, моята свеки има златни ръце и когато тя ме барне ме оправя, ама за съжаление сега като не ходя на работа и по рядко минавам през тях.

За козметиката не съм решила още какво ще ползвам. Но едва ли ще е само една марка за всичко  newsm78 С баткото ползвах основно българска, предимно Бочко и Здраве. Проблем не съм имала никога  Peace Олио не съм купувала, мажех с преварен зехтин, но знам, че за топлите месеци той не се препоръчва... Взех си едно шишенце 250 мл екстра върджин и го преварих на водна баня целия. След това месеци на ред мажех с него, така че всъщност не ми е било трудоемко.  Peace
Памперси ползвах дълго време до към 7-8 месец на Памперс, после каквото имаше на промоция  Joy Joy

Rose Rosy, чайче от джоджен много помага  Peace

water_life, А-derma аз съм ползвала, но конкретно за едни пъпчици по бузките. За друго не мога да споделя мнение. Като цяло съм чела, че тази козметика се препоръчва за чувствителна кожа.

vaninani Радвам се за теб  Hug Почивка сега  Peace

RosMar, Ами че ти си го имаш щъркелчето  Hug

Хайде момичета, вложете енергията, която кипи от вас и изблиците на хормоните, за да сътворите прекрасни заглавия за новата тема моля Hug  Praynig

Сега ви оставям да "пренощувате", че утрото е по-мъдро от вечерта  newsm51
Утре с усмивки ви искам всички пак тук   newsm10

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 22:43 от Никки

# 647
Тъкмо щях да питам - вие дислексията не я ли разпознавате  Thinking
Е ти мила си от началото и знаеш мерси все пак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ох днес както ме нервира моя и съм мн яхнала метлата за което се извинявам .Но се и убидих точно от хора който не го очаквах във форума .
Перунке ти как си мила за  Sweety разбрах и заради не я познах да влизам пак че преди бях една от наи активните .Но не искам да се карам и да споря и както каза Aphrodivina че много хора налагат своето мнение ,както явно се получи днес с мен  .VanchetoI не си ме обидила тук съм свикнала редовно се прави . Hug Hug Ай ти явно си от скоро а не от самото начало защото не се сещам за теб ,няма проблем мила  Heart Eyes.Като ме опознаеш ще ми свикнеш с писането стига да не се отказа пак .Забравих да споделя макар и тъпя ден Днес малката почна да се усещам мн яко едни мощни ритници иска ми се да минават те я 14 седмици и да си я гушкам .Лека вечер от мен мили Дано не съм убидила някой .Но това явно беше начина да докажа нещо  което сте запазя.И Както вика Aphrodivina нека мислим само хубаво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Е Ники появих се та ме поскатриха на бързо  Blush Blush Blush.

Ето последното тримесечие настъпи ,и май месец почти си дойде
Бебето рита рита и мама будна от сега държи .
Мама с нетърпение чака ,май месец става

и аз да се разпиша макар че съм дразнител днес и пак се извинявам Лека от мене на всички мами  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 648
  • burgas
Виниани, много се радвам за теб, златни мъже си имаме  Grinning
Цвети ти как си?
Мами, хормоните яко ни удрят  Grinning аз за секунди откачам просто, само някой да ме издразни и до 3 не успявам да преброя  Joy

# 649
  • В градината...
Добре съм, Танче.

# 650
  • София
Аз мисля да ползвам поне в началото белите памперси на Памперс, а за козметика за себе си ползвам основно Себамед и ми е много добре с нея и мисля и за малката да взема на тази марка. Сестра ми като роди малкия го мажеше със себамед и не е имал никакви подсичания, та мисля да последвам примера й Simple Smile Но като казвате и за бочко и здраве, че са хубави може и тях да пробвам, доста по-добри цени имат Wink)) може би не винаги ще имам възможност да купувам скъпите Wink

# 651
И аз да кажа за осоляването.Целта е да не се поти детето като порастне,е мен не са ме солили и нямам проблем нито с количеството,нито с аромата на потта Joy LaughingДецата не са скумрии,които да консервираме в сол.Освен това преди няколко години обезобразиха едно бебе в Стара Загора с този бабешки обичай.Според лекарите концентрацията на сол над 0.09 % възвърне водата в вредна не само за кожата,а и за вътрешните органи на бебето.
За козметиката,моята етърва е козметична и ще ми прави едно натурално мазило на основата на преварена мас,невен и витамини.По-мазничко е,но тя каза че е хубаво първите месец,два да се използват съвсем натурални продукти.За по-нататък мисля да пробвам козметиката на Palmers за бебета.Сега използвам серията за бременни и съм доволна.

# 652
  • Бургас
Пускам анкета. Гласувайте!
Включила съм и някои от старите предложения, които са актуални.  Peace

# 653
ДДобро петъчнато утро мамчета! Hug
Колко много заглавия на теми си имаме,ехаа. Simple Smile Доста ще се затрудним.
Аз днес съм на изследвания за глюкозата. Тъкмо си изпих шишенцето и сега 1час не трябва да извършвам движения.  ooooh! Ще чакаме....
Лек ден от мен! Hug
 Sweety как си днес?
Тайга, vaninani i flower вие как сте?
💖 💖 💖

# 654
Добро утро, мамчета как сте? Аз цяла нощ се въртях  какво ще правим с този кръст незнам.. Simple Smile За козметика съм се спряла на Бочко и Мустела Simple Smile. Това за солта- и моята свекърва ме убеждава, като дори иска тя да поеме ритуала с къпането.... Така я скастрих, че 2 дена дори ме избягва:-). Ние с мъжът ми имаме малко разминаване с легълцето - той иска да вземем сгъваемо, а аз предпочитам дървено и ще видим до къде ще стигнем .. Simple Smile

# 655
Момичета, довечера пускам темата, та гледайте да се вместите в 6-7 страници. И ще ви помоля от 12:00 за едни стиснати палчета. Повече информация - довечера. Hug

# 656
  • Бургас
Sweety ஜ имаш ги  Praynig И сега ще ме гложди до довечера    Hug

Аз цяла нощ не съм мигнала.  Crazy Не знам какво точно се случи... всичко си ми е наред, но съня так и не дойде. Вчера моята колежка, с която си бременеехме е родила. Явно вълнението ми е дошло в повече Wink

А, да си призная, че това с осоляването за първи път го чувам.  Shocked

Ох, от днес и аз съм с двуцифрено число в оставащите дни до края  baby_neutral

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 09:44 от Никки

# 657
Sweety, силно стиснати палчета имаш от мен! Hug

# 658
Ники много труден избор.Гласувах. Shocked

# 659
  • Варна
И аз гласувах, отново чудесни предложения Peace

Стиснати палчета за всички, които имат нужда! Да споделите после хубавите новини.

мимка82, добре съм аз, благодаря! И вкъщи поскучавам, защото още предимно се пазя, но малко по малко започнах да се връщам към нормалния живот. А пък и след няколко месеца сигурно ще си мечтая за една хубава скука, а няма да има Laughing

Общи условия

Активация на акаунт