В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАЙ ще донесе! - Тема 10

• 30 179
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте!  Grinning
С дъщеря ми ползвах козметиката на Себамед и съм доволна. Сега също я къпя с гела за коса и тяло, а дупето мажа пак с кремчето на Себамед, но вече много рядко, като се зачерви. Иначе, да чукна на дърво, тя не ми се е подсичала сериозно. В началото мажех с олиото, а после педката ми препоръча млякото за тяло на А дерма и до ден днешен след къпане я мажа с това. То е страхотно, става и за чувствителна кожа. Мисля пък така, първо олио за 2-3 седмици до месец, а после млякото.
Mother of Princess, дъщеря ми се роди с толкова много коса, че яко бях прекарвала пръсти с мляко през нея, щеше да прилича на гелосан тийнейджър  Joy Но тя нямаше нито крусти, нито и опадна бебшката коса. От както се е родила вече няколко пъти се подстригваме.
Иначе подкрепям употребата на преварен зехтин, но аз не бих, точно защото няма да ми остава никакво време и за това.
Все още нищо не съм купила, след месец, месец и половина ще извадя всичко, което имам от малката и ще преценя какво да ползвам. А съм хвърлила око на много слаурски нещица от Некст, май ще поръчвам по нататък.
За осоляването, направо не знам как може въобще да се допуска в днешно време!
Хайде хубава вечер на всички!  Simple Smile

# 631
ох, Татяна, някой път ме изумяваш с постовете си...  

# 632

Те я мъже  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out  трябва да ги пращат някъде докато сме бременни  моя адски мн почва да ме дразни  

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 20:23 от tatqna89

# 633
  Защо че не обичам да си мълчали , Thinking.Според теб защо повечето пишат във Фейса .Реших да се върна малко тук но все си е същото  Blush

какво му  е тук? това прозвуча малко като интрига

# 634
  Защо че не обичам да си мълчали , Thinking.Според теб защо повечето пишат във Фейса .Реших да се върна малко тук но все си е същото  Blush

Те я мъже  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out  трябва да ги пращат някъде докато сме бременни  моя адски мн почва да ме дразни 

Ооо не, обичам хора с мнение, но не и такива, които нямат никаква култура на изказване (а ти често се изказваш неподготвена, крайно неуместно или правиш някакви любовни лирични отклонения) Мненията ти почти винаги базират на някакви хвъркати статии в интернет или не особено значителния ти трудов опит във верига за козметика. Мненията ти обикновено са крайни и поучителни, а реално не са подплатени с никаква научна тежест.
Така, че моля те, имай мнение и го споделяй, но първо помисли по какъв начин. Защото определено не си по-голям капацитет от неонатолозите и педиатрите...сосбено в централна и западна Европа  Joy

А, да не забравя да добавя, че ти си и във ФБ, така, че не знам каква е причината повечето да пишат там, но със сигурност не е за да избегнат това, че не си мълчиш...

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 19:38 от Aphrodivina

# 635
Sweety как си? Hug

# 636
Sweety как си?

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 20:23 от tatqna89

# 637
Ми уж съм добре, само дето ми дадоха капки за нос и ми помагат само 10 мин., след това все едно не съм слагала. И това ме най-дразни. #Cussing out
Няма да е лошо да предложите заглавия и утре Никки да пусне анкетата.

# 638
Ми уж съм добре, само дето ми дадоха капки за нос и ми помагат само 10 мин., след това все едно не съм слагала. И това ме най-дразни. #Cussing out
Няма да е лошо да предложите заглавия и утре Никки да пусне анкетата.

Какви капки ползваш  аз ползвах морска вода СТЕРИМАР като имам и проблем с носа но за 2 дена се оправих а бях мн зле с  носа.Бързо се оправяй мила  Hug Hug Hug

# 639
Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 02:12 от VanchetoI

# 640

Право в целта! Освен това и абсолютно неграмотното писане, което е трудно за четене и разбиране. Това е обективно, не е нападка.
[/quote]Мила на не я не отговорих но тя поне е права  до някъде .А личи си че не си от началото в клуба и не си запозната че имам дислексия лека вечер

# 641
  • В градината...
Тъкмо щях да питам - вие дислексията не я ли разпознавате  Thinking

# 642
Февруари дойде,а МАЙ-чето не спира да расте.
Пролет наближава,а на Май-чето тясно му става.

Ето две заглавия и от мен. Blush
Sweety,дано се оправиш! Hug

# 643
Не, аз съм един прост юрист. Извинявам се, ако съм била груба и съм засегнала Татяна.

# 644
Моля ви момичета, темата е да си помагаме с опит и съвети, и да се радваме на хубавите моменти от бременността (и не толкова хубавите)  Wink

Със заглавия не мога да помогна, в момента се чувствам сериозно затъпяла Joy
но пък вие сте доста креативни и винаги измисляте хубави, аз само ще гласувам.

Ще помоля Ники да ми сложи едно синичко щъркелче в новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт