В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАЙ ще донесе! - Тема 10

• 30 928
  • 721
  •   1
Отговори
# 300
Аз ще остана в нас, че и без това малко ми трябва и започвам да се "цифкавя", но пък си намерих занимание - ще гледам епизодите от предаването Такъв е животът - ЩейновоPeace

Къде го намери? Искам и аз да го гледам  Rolling Eyes

Mother of princess, искам да те попитам нещо с оглед на работата ти, ако е удобно.
Често ли се проявават алергии към магнезий? И възможно ли е да правя реакция към него, когато е в системи, а да ми понася под формата на таблетки?
Доколкото разбирам той е единственото или поне най-честото, което се изписва при контракции и болки, а уви, никак не ми се отразява добре.

Тайга чак сега пиша, но трябва да ти призная, че никога в практиката не ми се е случвало жена да има алергия към магнезия? В какво се изразява? Магнезия има разни кофти ефекти, ако се пусне бързо да тече, но тогава се прави антагонист на магнезия, а не противоалергично. Да не би пък да е нещо от самия абокат?  newsm78

# 301
# 302
  • Варна
Как сте, МАЙ-чета? Аз продължавам да си кротувам, че все още си ме боли ниско долу по малко.... galka85 теб колко време след серклажа те боля и трябваше да лежиш, при мен минаха вече 3 седмици, не трябва ли вече да се възстановявам, АГ ми намали магнезия на 3 по 1, ама все още не мога да стоя повече от 5-10 минути права, да не говорим да се возя в кола и т.н. Няма ли да отшуми или ще си прекарам така остатъка от бременността  Confused

Аз пък много искам да се върна на работа, колектива ни е много готин, нямам стрес през зимата, а все още не съм си предала работата на никой и не искам да ги поставям в такова неприятно положение, ако не се върна .... май следващия месец все пак пак ще взема болничен, ама се надявам после да се пооправя ... или греша? Ама както каза Никки, никой няма да ми даде медал, май по-добре да си стоя на дупето Simple Smile Голяма дилема

# 303
  • Варна
Реакцията е зачервяване и сърбеж на дланите, ходилата, подмищниците, врата... като на дланите е най-неприятно и видимо.
Явно е рядкост наистина, защото са поозадачени лекарите, но не могат да ме оставят и без терапия. Не смеят и да го сменят с нефидипин, защото предизвиквал сърцебиене и свалял кръвното.

# 304
Аз наистина за пръв път чувам за такава реакция към магнезия  newsm78 Явно е много рядко срещано.

Сега като ревнааааааа.....  Mr. Green Laughing

# 305

Охх и аз го гледах  Simple Smile И си се разчувствах и си поревах  Simple Smile

# 306
  • Варна
Благодаря ти!

# 307
Стигнах до втори епизод на "Такъв е живота", много съм възмутена как можа да измие устата на бебето с водата дето му беше измила нааканото дупе  Crazy Да не говорим че според е много по удобно и хигиенично дупето да се мие под течаща вода, ама айде това е друга тема. Много майки предпочитат в легенче да мият дупетата  Simple Smile

# 308
  • В градината...
Тези скъпарски дрехи се рекламират в нарушение на правилата на форума. Информирах модератор  Peace

# 309
Тези скъпарски дрехи се рекламират в нарушение на правилата на форума. Информирах модератор  Peace
Аз ли не схващам или... newsm78

# 310
  • В градината...
Имаше постната реклама, информирах модератор и постът беше изтрит  Peace

# 311
  • София
Момичета,
иска ми се да разбера и вашето мнение относно бебешка кошарка или дървено креватче.
Аз сякаш повече клоня към кошарка, но ми е интересно и вие какво мислите.

# 312
Момичета,
иска ми се да разбера и вашето мнение относно бебешка кошарка или дървено креватче.
Аз сякаш повече клоня към кошарка, но ми е интересно и вие какво мислите.
Имай предвид че кошарата се ползва по малко време докато креватчето поне до 3 -4 зависи какъв модел вземеш сега има на промоция в АЙКО.
Здравейте момичета аз с витаминка обиколихме всички училища вече  Joy всеки ден запълнен .Да ги изкарам до към март че после ще е трудно .Иначе те я седмици бебка дивее яко получих и първата си супер яка контракция че чак се разплаках, и отделно си продължавам с повръщането а сме към края на 25 седмица придружено с болки и си по лежавам вечер интересното че след грешката да хапна на вън . ooooh!

# 313
  • Пловдив
Леглото, което използвах с баткото, и което ще използвам и сега е трансформиращо се - http://www.doma.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BB%D … B%D0%B0-p3983.htm
Държахме в никакъв случай да няма люлеещ механизъм, да могат да се махат част от пръчките (за да може след определени месеци да излиза само детето (от седмия месец спи сам в отделна стая), да е на поне две нива (след 4-тия месец го свалихме на долното ниво), след това му направихме една допълнителна предпазна преграда, за да не пада малкия, след като свалихме решетките и на 3-годишна възраст (като тръгна на градина) окончателно махнахме всички предпазни прегради. Размера на леглото е 70х140, като може да се направи на бюро след това, а отдолу основата си е нормално легло 90х190.
Сега за баткото ще купуваме легло на два етажа, а това временно ще бъде в нашата спалня до седмия месец на малкото човече и след това ще го върнем обратно в детската при баткото и ще процедираме по същия начин.
Разтегателна кошара използвах за игра в хола през деня, защото с мъжа ми сме на мнение, че трябва да има разграничение на зоните и местата за игра и сън.

# 314
И ние мислим да е такова леглото, след време няма да се налага да купуваме нови мебели. Peace

Общи условия

Активация на акаунт