В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАЙ ще донесе! - Тема 10

• 30 928
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Добро утро  Hug
Стискайте палци, след малко съм на ехо, дано всичко с бебенце е ОК, много съм развълнувана пак Simple Smile Ще пиша после

# 481
  • София
Добро утро МАЙ-чета Simple Smile
Добро утро  Hug
Стискайте палци, след малко съм на ехо, дано всичко с бебенце е ОК, много съм развълнувана пак Simple Smile Ще пиша после
Стискаме:) После да се отчетеш Simple Smile

Добро утро!
Мамите с близначи, към какви колички сте се ориентирали? newsm78
Гледала ли си на X-lander? Много са им хубави за близнаци  Two Hearts

# 482
Добро утро и от мен, мамчета  Hug. Аз вчера имах странни болки в кръста и корема и така цял следобед ooooh!. Интересното е, че корема ми се втвърди само веднъж, та сега не знам какво да мисля дали са контракции или просто е било временно неразположение. Вие какво мислите по въпроса? И още нещо да попитам, вие усещате ли, че бебето вече си е изградило режим кога да шава и кога да е в покой? Аз още не мога да разбера дали има такъв или не  hahaha

# 483
shanny, успех на прегледа! Hug
Аз имам киселини.. Close Някой да предложи нещо, защото цяла нощ не спах.

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 10:55 от Sweety ஜ

# 484

Аз имам киселини.. Close Някой да предложи нещо, защото цяла нощ не спях.[/i]
[/quote] Някой беше казвал преди за ванилов сладолед, пробвала ли си го?

# 485
Здравейте  момичета!olq27 не знам какво да ти кажа,за за болките.Ако не се повтаря и не са на често не го мисли повече.Може и от преумора да е,може и от друго.За контракции обаче трябва и да те стяга корема,ако е било само веднъж,сигурно е била някоя подготвителна.Колкото до режим ,моето мъниче няма такъв,но все пак всичко е много относително,защото зависи как е застанало бебчето.Понякога го усещам много често,почти през целия ден,а понякога пък много по рядко,и то предимно сутрин или вечер.Момичета да ви се оплача снощи прегреших и още си плащам.През ноща адски ми се преяде течен шоколад,и станах си хапнах порядъчно...........SadСънена докато се усетих и май попрекалих,и там като ме почнаха едни киселини,цяла нощ се мъчих,че дори и сега още имам.Сутринта ,като станах от яд изхвърлих буркана с останалия направо в кофата..................

# 486
  • Варна
И още нещо да попитам, вие усещате ли, че бебето вече си е изградило режим кога да шава и кога да е в покой? Аз още не мога да разбера дали има такъв или не  hahaha

Има, има. И аз съм със същите наблюдения.

Успех на shanny29, стискам палци за прегледа!

# 487
Някой беше казвал преди за ванилов сладолед, пробвала ли си го?
Не съм, но ще пробвам. Peace

# 488
  • В градината...
Най-доброто средство против киселини е да не се яде  Mr. Green Майтапаът на страна, но нямам киселини, ако не ям, особено тестените храни ги предизвикват и въобще въглехидратните - картофи, ориз.....
Най-ми е добре, когато ям салати.
А за режимът - ами моята бебка се очертава нощна птица - денем спи, вечер към 10 започва дискотеката, оняден до към 1 беше представлението  Peace

# 489
И ние сме креативни предимно вечер. Joy И като реша да я снимам тя спира, не знам усеща ли, какво е..

# 490
Най-доброто средство против киселини е да не се яде  Mr. Green Майтапаът на страна, но нямам киселини, ако не ям, особено тестените храни ги предизвикват и въобще въглехидратните - картофи, ориз.....
Най-ми е добре, когато ям салати.

О, при мен въобще не е така. И по принцип знам, че останеш ли гладен, киселините тръгват, удачно е да се хапва по малко и на често, но без да се яде, няма как да стане. Simple Smile

На мен от сладко винаги ми излизат, дори да е мед или плод, затова избягвам, когато усетя, че ще се бунтуват здраво.

п.п. Аз ви казах как се спасявам вечер, спя с повдигната възглавница, работи почти на 100 процента.

# 491
От нас може и да излезе футболисти, някой път ме ритат до болка Joy

# 492
  • София
И аз не мога да хвана никакъв режим, някои дни имам чувството, че ще ми излезе от корема, толкова силно мърда извътре, други дни като вчера едва едва. Не знам дали на храна се дължи или какво, не съм намрила връзка.

За киселините не мога да дам мнение, на мен засега само от боб, леща и киви съм забелязала да ми се получват и ги избягвам.

Днес си показах на гинеколожката резултата от глюкозното натоварване, и ми каза, че е граничен и трябва малко на диетка, да огранича захари и въглехидрати като цяло. А пък ми се похапва сладичко, и картофи и ориз са ми основната храна, ама какво да се прави, ще има малко ограничение.

Наистина ли са повечето мами във фейса? И аз забелязва, че тук е доста по-спокойно последните дни, ама хич не го обичам фейса, а и там всички са с други имена...

# 493
Наистина ли са повечето мами във фейса? И аз забелязва, че тук е доста по-спокойно последните дни, ама хич не го обичам фейса, а и там всички са с други имена...
Мм да, там са. Аз влизам в деня по 1 път, а тук следя постоянно, нооо никой няма. Peace

# 494
И аз не исках да се включвам във ФБ. Тук във форума се зароди страхотна групичка, а сега някои дори не влизат. Но това си е тяхна работа.

Общи условия

Активация на акаунт