В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАЙ ще донесе! - Тема 10

• 30 928
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Ники ти ме стресна с тая кола? Я болницата ли така ти казаха?  На мен страшно много ми се пие ледена газирана кола, по всяко време и с всичко Sad Трябва да я огранича.

# 541
  • В градината...
Мисля, че се позволяваше по 1 чаша кола на ден, ако не се пие и кафе или какао/шоколад.

# 542
Ааа аз колата я обичам най много с шоколад Simple Smile)  Абе не пия толкова много, защото не купувам, изпусна ли се да купя обаче тогава става страшно.

# 543
  • В градината...
Аз пък много обичам черен шоколад, а той съдържа доста повече кофеин  Tired
Общо взето замених кафето с какао /което пак има кофеин, но по-малко/, кола не пия и преди не съм пиела, ама черния шоколад  Thinking

# 544
  • Бургас
Ники ти ме стресна с тая кола? Я болницата ли така ти казаха?  

След като ме изписаха от болницата лекарят ми ме разпитва, какво би могло да причини такива контракции при положение, че нямах оплаквания преди това. И аз го попитах може ли ако съм прекалила с колата. Отговорът му беше еднозначен и категоричен - Да, особено ако заедно с това се употребява кафе и шоколад.  #Crazy Аз обаче наистина бях прекалила с колата. И тук не става въпрос за чашка.  Embarassed Освен това сутрин пиех мляко с нес, а на работа покрай празниците и след това бяхме затрупани с шоколадови бонбони, шоколади и сладкиши. Аз се притеснявах кръвно да не вдигна или захар, пък то къде ме удари.
И не искам да те плаша, просто си имай едно наум и не прекалявай.
Пак казвам аз кола изобщо не пия. Нещо по Коледа ми се отвори обаче жаждата за нея и така до 15 януари  Shocked

# 545
И аз кола много, много не обичам. Да отида и да си купя пък съвсем никога не се случваше. Нали си представяш в родилно отделение всеки ни черпи с кола и бонбони или кола и пиле или кола и.... т. н. Просто ни беше втръснала, обаче сега какво ми стана не знам. И аз не говоря за чашка    Blush  И нес кафе с мялко обичам, и шоколад обичам и трите заедно обичам. Явно трябва наистина да имам едно наум, изобщо не предполагах за такива последствия.

# 546
  • Варна
Аз пък не се бях замисляла, че колата може да доведе до контракции. То е логично де, ама не ми беше идвало на акъла.
При мен от какво се появиха, че и цяла седмица ги борихме, така и не можах да разбера. Бях се поядосала във вечерта на прием, поопънати ми бяха нервите, може и това да изигра лошата шега.
Ама като паля от четвърт, какво да се направя Crossing Arms

# 547
  • burgas
А понякога като чета какво са писали някои мацки направо  smile3555  по-добре да замълча!

Това какво ще рече? newsm78
  Ами невъзможни неща,абсурдни, глупости някакви.
В такива случаи или казаваш каквото имаш да казваш или си правиш пас и си замълчаваш, това какво замълчаване е?

И на мен док ми каза за колата и кафето  Peace

# 548
Добро утро! Hug
Като тръгнали да се оплаквате, та хайде и аз малко да се оплача.. Нали се правих на герой да си работя до последно та, от вчера сутринта ме "боцкаше" гърло, но не ми направи впечатление. Снощи бях със запушен нос и тази сутрин нито глас имах, нито можех да дишам. Outta Joint Храните ми нямат вкус, абе май ми се лепна грипът. Днес по обяд съм до ЛЛ да видим какво ще ме прави.

# 549
Добро утро!
Нели, добре дошла!  bouquet
Ние вчера ходихме да си поръчаме легла, срин, (мебелите за стаята). Някой може ли да ми препъча козметика з бебчетата, все още не съм се спряка на някоя марка.

# 550
Добро утро   bouquet
Днес почивам и ще се отдам на разкрасителни процедури, че нещо не се харесвам напоследък Wink
Ние вчера ходихме да си поръчаме легла, срин, (мебелите за стаята). Някой може ли да ми препъча козметика з бебчетата, все още не съм се спряка на някоя марка.
Козметика бях купила на Веледа с дъщеря ми, от неароматизираната. Другото, което ми харесва е Мустелата, всъщност до ден днешен нея ползвам, дори и за себе си, но първите няколко месеца изкарахме с Веледа, предполагам и сега ще взема от нея  Peace За количките питаше, ще ползваме Косато, с малки гуми е, но тясна и ще влиза в асансьора, пък аз на гумите не държа, така или иначе навсякъде ходя с колата, смятам да я бутам само в Морската Simple Smile

# 551
Благодаря! За количка само съм гледала, но на никоя не съм се спряла. Само тя май ще ми е проблема, асансьор не използвам, защото съм в къща. Ще гледам да е по-лека за бутане.

# 552
  • София
 Здравейте, момичета!
 И от мен глас за козметиката на Веледа.  И този път мисля да заложа на тях.
 Суити, бързо оздравяване. И аз съм с хрема от една седмица, но явно е само вирус. Беше ми зле само ден, два.
 Стелла, честити полупки  Simple Smile
 Вчера забравих да се изкажа по въпроса за ФБ. Много е удобно да се пише там и винаги се отразяват мненията..тук се губим из редовете, с такова впечатление оставам. 

# 553
здравейте на всички!

Аз не съм много редовна на нито едно от двете места, тъй като последните 2 седмици се разправям с болно дете! То не бяха мега високи Т, влизане в болница, сума АБ, сега въпреки че продължава да пие АБ, от 2 дена почна да кашля като магаре! Не съм спала от 2 седмици, сили и нерви не ми останаха! За капак, вчера си направих глюкозния тест и ми се зави свят от резултатите! Просто, само това ми липсваше! И то при положение, че от 1 година спазвам строг безвъглехидратен режим на хранене, защото имах диагностицирано преддиабетно състояние! Сега обаче, явно заради бременността и всичките нерви, хвърлени по болното дете, съм си развила гестационен диабет! Ще си повторя изследванията и в още една лаборатория, но понеже имам и апаратче вкъщи, не вярвам да има съществена разлика! А как ще го боря, акъла не ми го побира! Няма как да огранича въглехидратите, тъй като вече са изцяло ограничени! Не мога да се натоварвам с упражнения, заради ниската плацента и контракциите  #Crazy Съжалявам, че ви се наоплаках, ама наистина почвам да се отчайвам тотално вече! А и от понеделник трябва да се върна на работа и да изкарам следващите 2 месеца там! Нямам никаква светлинка в тунелаааааа  ooooh!

# 554
dudunskiHug Hug
И аз не съм се спряла на козметика, но мисля, че тя е най-лесна.

Общи условия

Активация на акаунт