Сдруженията на панелните входове - равноправие или "скрита лимонка"?

• 91 300
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 45
(2) Сдружението може да извършва и други дейности, свързани с управлението на общите части на етажната собственост, включително да усвоява средства от други източници на финансиране, извън тези по ал. 1.

А като добавим факта, че:
Избраният Управителен съвет действа от името на всички собственици в сградата

Тези факти е хубаво да се помислят преди да се слага заветния подпис; за оперативни програми сме чували ....

И според теб, ще ти продаде апартамента на Световната банка? Crazy
Моля? Аз коментирам личното ми отношение на тема Сдружение.

# 46

Но трябва да имате newsm78  Срока за регистирането и изтече 2013 година... май тогава беше, нали го удължаваха.

# 47
Джон Кери е в България. Дали ще сложи малко панелни апартаменти в торбата и да си ги носи у тях?

# 48
Джон Кери е в България. Дали ще сложи малко панелни апартаменти в торбата и да си ги носи у тях?

Не, разбира се, ние вярваме в искрената, безусловна подкрепа на Америка, те са наши приятели и не биха направили такова нещо Peace

# 49
Ама разбира се, сега правят и план за енергийно развитие на България, която след някоя друга година ще може да се похвали с лунен пейзаж в североизточната си част.

# 50
Ама разбира се, сега правят и план за енергийно развитие на България, която след някоя друга година ще може да се похвали с лунен пейзаж в североизточната си част.

Джон Кери заповяда веднагически района на Добрич да бъде превърнат в Лунен пейзаж (освен че си присвои и панелите) . Добре че е Тавариш Путин да ни спаси!
Ееех-тежко е на главата си да имаш каскет!!!

# 51

Не, разбира се, ние вярваме в искрената, безусловна подкрепа на Америка, те са наши приятели и не биха направили такова нещо Peace

Какво общо има Америка с ЕС? Thinking

# 52

Какво общо има Америка с ЕС? Thinking
Играят си заедно.

# 53
  • София
Еее, стига де! Путин, Кери - все тая! Лилето каза, че ще ни газифицира, щом нямаме ТЕЦ, така че, спя спокойно. Mr. Green

Темата е достатъчно сериозна и касае доста хора. Ние сме нови в блока и изобщо не знам дали има въобще регистрирана етажна собственост, така мненията на хора, минали през опити за сдружения, са ми от полза.

# 54

Джон Кери заповяда веднагически района на Добрич да бъде превърнат в Лунен пейзаж (освеч че си присвои и панелите) . Добре че е Тавариш Путин да ни спаси!

Щеше да е добре...сега ще чакаме някоя субсидия, да си ремонтираме жилищата, защото Европа и САЩ са толкова загрижени за нас и ще отпуснат безвъзмездно пари. Нищо, че повечето се чудят как да си плащат сметките. Все пак ЕС ни мислят само доброто.

# 55

Джон Кери заповяда веднагически района на Добрич да бъде превърнат в Лунен пейзаж (освеч че си присвои и панелите) . Добре че е Тавариш Путин да ни спаси!

Щеше да е добре...сега ще чакаме някоя субсидия, да си ремонтираме жилищата, защото Европа и САЩ са толкова загрижени за нас и ще отпуснат безвъзмездно пари. Нищо, че повечето се чудят как да си плащат сметките. Все пак ЕС ни мислят само доброто.

Така е, като не четете. ooooh!
Безвъзмездно нищо, никой не отпуска.
Плащаме членски внос. Предостатъчно.

# 56
Който членски внос е по-висок от усвоените средства. Престанете да вярвате сляпо на всяка дума на управниците.

# 57
А ти за какво мислиш, че ни държат там?
Защото са много загрижени за нас ли?

# 58
 Хубаво де, не кандидатствайте. Така ще има повече възможност  за молбите на хора, на които им е ясно за какво служи етажната собственост.

Темата е достатъчно сериозна и касае доста хора. Ние сме нови в блока и изобщо не знам дали има въобще регистрирана етажна собственост, така мненията на хора, минали през опити за сдружения, са ми от полза.

Имате ли домоуправител?  Всъщност сигурна съм че имате, така че намери го, трябва да ви впише в домовата книга и да ви каже кой ви е касиера, да си плащате месечните вноски за ток, асансьор, чистачка и там каквото имате и са решили хората, преди да се нанесете..

# 59
  • София
Хубаво де, не кандидатствайте. Така ще има повече възможност  за молбите на хора, на които им е ясно за какво служи етажната собственост.

Имате ли домоуправител?  Всъщност сигурна съм че имате, така че намери го, трябва да ви впише в домовата книга и да ви каже кой ви е касиера, да си плащате месечните вноски за ток, асансьор, чистачка и там каквото имате и са решили хората, преди да се нанесете..

Всичко е свършено, плащаме си Laughingнамерих и регистъра на домоуправителите в квартала, та явно има регистрирана ЕС.
А как ще се процедира с жилищата, в които не живее никой - само на нашия етаж от 6 ап. - два са заключени, били по чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт