Сдруженията на панелните входове - равноправие или "скрита лимонка"?

• 91 303
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 30
    Нищо, нека да участват. Все пак ще се санират някои блокове за периода, поне някой да има реална полза с някоя дограма, едно-друго.

Твърдо си мислят, че и лев няма да дадат!

Те няма Grinning

# 31
За някои неща няма да дадат, за други обаче няма как- например поправка и ремонт  в жилището ако има разбиване, нови радиатори или асансьор не се поемат http://www.mrrb.government.bg/?controller=articles&id=6067

# 32
# 33
  • Варна
Аз друго се чудя - как по някои теми непрекъснато ни се натяква, че няма безплатен обяд, а тук - моля, заповядайте, обядът е безплатен? Нормално е да не им се вярва на хората. И аз някак си не вярвам.

# 34
 Аз пък се страхувам да не дойдат като в "Топло" да разбият навсякъде, и после - "Момиченце, дай ми зъбките".

# 35
Няма безплатен обяд, естествено.
Нали България плаща членски внос в ЕС, платили сме си ги.
За пръв път ли чувате за оперативни програми?

# 36
Аз съм в тухлен блок и съм леко притеснена от факта, че от Световната банка  искат да сложат ръка на панелките, а не на тухлите, нашите да не са по-лоши, че не ги искат?  newsm78

# 37
  • София
Аз съм в тухлен блок и съм леко притеснена от факта, че от Световната банка  искат да сложат ръка на панелките, а не на тухлите, нашите да не са по-лоши, че не ги искат?  newsm78
Къде ти е апартамента? Може да направим бартер.  Grinning

# 38

Да бе, и да остана на улицата, като ми вземат панелката срещу саниране.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 39
По-скоро искат да закрепостят хората в санираните им панелки, че да не ходят при тях. newsm78

# 40
(2) Сдружението може да извършва и други дейности, свързани с управлението на общите части на етажната собственост, включително да усвоява средства от други източници на финансиране, извън тези по ал. 1.

А като добавим факта, че:
Избраният Управителен съвет действа от името на всички собственици в сградата

Тези факти е хубаво да се помислят преди да се слага заветния подпис; за оперативни програми сме чували ....

# 41
(2) Сдружението може да извършва и други дейности, свързани с управлението на общите части на етажната собственост, включително да усвоява средства от други източници на финансиране, извън тези по ал. 1.

Тези факти е хубаво да се помислят преди да се слага заветния подпис; за оперативни програми сме чували ....

И според теб, ще ти продаде апартамента на Световната банка? Crazy

# 42

Сега нямате ли Управителен съвет на етажната собственост?

# 43
# 44
Управителният съвет изпълнява решенията на общото събрание.

Толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт