С какво ви дразнят свекървите- 40

• 55 856
  • 866
  •   1
Отговори
# 195
Популе, време е сина ти да порасне и да внимава какво яде според състоянието и проблемите си, а не да чака мама или женичката да го хранят с каквото има.  Peace

# 196
  • София
Популе, не знам как си възпитавала сина си, но по разказаното от теб, той доста се различава от представата ти за "истински мъж". Защо така?
И пак да питам - на колко е години е големия ти син /че може да си пропуснала факта, че вече те питах веднъж/

Дано вече да си разбрала, че на лични въпроси не отговарям. Тук обсъждаме снахи и свекърви, затова говоря само за сина си, който е женен. Само това вече говори, че човекът е точен. Заяви сериозното си отношение към нея, на ръце я носи, но тя, като я гледам, май не иска да върне жеста. В крайна сметка, не се иска много да се научиш да готвиш. Все пак, той е този, който е изморен от работа и осигурява хлабът в семейството. Аз няма да се меся, проблемът си е техен, те да си го решават. Но ми е кофти, защото съм майка и ми е неприятно, че синът ми получава стомашни проблеми от лоша храна. По-лошото е, че и той започна да го забелязва. А щом е започнал да го забелязва, нещо ще се промени в това отношение. Ще наблюдавам и ще докладвам.
Значи щом един мъж е женен означава, че е добър, така ли? Щом някоя го е взела... Естествено, че според теб на ръце я носи, то няма как иначе...

# 197
  • София
Популе, не знам как си възпитавала сина си, но по разказаното от теб, той доста се различава от представата ти за "истински мъж". Защо така?
И пак да питам - на колко е години е големия ти син /че може да си пропуснала факта, че вече те питах веднъж/

Дано вече да си разбрала, че на лични въпроси не отговарям. Тук обсъждаме снахи и свекърви, затова говоря само за сина си, който е женен. Само това вече говори, че човекът е точен. Заяви сериозното си отношение към нея, на ръце я носи, но тя, като я гледам, май не иска да върне жеста. В крайна сметка, не се иска много да се научиш да готвиш. Все пак, той е този, който е изморен от работа и осигурява хлабът в семейството. Аз няма да се меся, проблемът си е техен, те да си го решават. Но ми е кофти, защото съм майка и ми е неприятно, че синът ми получава стомашни проблеми от лоша храна. По-лошото е, че и той започна да го забелязва. А щом е започнал да го забелязва, нещо ще се промени в това отношение. Ще наблюдавам и ще докладвам.
Значи щом един мъж е женен означава, че е добър, така ли? Щом някоя го е взела... Естествено, че според теб на ръце я носи, то няма как иначе...

Естествено. Предполагам, че и ти ще имаш подобно отношение към порасналите си деца. Пожелавам ти го от сърце. Hug

# 198
  • Бургас

Не знам какво лично има във въпроса на колко години е някой  Rolling Eyes
Сина ти преди да се жени да беше поживял малко с въпросната девойка, за да видят дали ще си паснат като начин на живот и виждания.
И това дали я носи на ръце е малко субективно и пречупено през призмата на една загрижена за синчето си майка. Заявил сериозното си отношения към нея. То е най-лесно да се ожениш. Чудно ми е по какъв начин и по-точно - с какво я носи на ръце, като няма пари дори за един диван.

# 199
Върнах няколко страници назад да прочета вашите разкази и да се включа адекватно,но установих,че темата доста се е отклонила от свекървите.Явно разглеждаме възгледите на Популе,синът й и неговото семейство. LaughingАз пък бих искала да я попитам,понеже в един от постовете й видях,че претендира за добро финансово положение,не може ли синът й да вечеря със снаха й в ресторант,вместо да недоволстват,че тя не може да готви?Така няма да иам проблеми със стомаха и всички ще са доволни и щастливи.Познавам много такива семейства,в които жената не може да готви,а и не желае да се научи,просто не я влече,но никое от тях не се е разделило поради тази причина.Жалко е за всяка жена да бъде избрана само заради кулинарните си способности.

# 200
  • Оптимист по принуда
Е точно Популе ни начукваше канчетата, че като се жениш, трябва мноооооого добре да проучиш с кого се взимаш, включително и родата. Къде спахте, Популе?  
Да върна Жеста, че сме се оженили? Мухахаха.

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 16:30 от demmy26

# 201

Дано вече да си разбрала, че на лични въпроси не отговарям. Тук обсъждаме снахи и свекърви, затова говоря само за сина си, който е женен. 
В много голяма грешка си.Това е тема за обсъждане на свекърви

# 202
  • София
Тц, не може на ресторант, защото на мама момчето има чувствително стомахче, което трябва да бъде чинно напълнено с домашно сготвена от женска ръка храна.
Той салати не може да си прави и пържола не може да си пече, защото не е някой п**, маминка го е обучила добре и скоро снахата ще хваща пътя заради киселините на мамин златен.  Naughty

# 203
С риск да стана досадна вече, ама пак да питам.

Популе, снаха ти работи ли? За удоволствие или защото се налага?
Ако сина ти беже мъж на място, такъв какъвто го описваш, защо не можаха сами да си купят дивана, а ти им помагаш?

# 204
  • София
Скрит текст:

Дано вече да си разбрала, че на лични въпроси не отговарям. Тук обсъждаме снахи и свекърви, затова говоря само за сина си,
който е женен. Само това вече говори, че човекът е точен.
Скрит текст:
Заяви сериозното си отношение към нея, на ръце я носи, но тя, като я гледам, май не иска да върне жеста. В крайна сметка, не се иска много да се научиш да готвиш. Все пак, той е този, който е изморен от работа и осигурява хлябът в семейството. Аз няма да се меся, проблемът си е техен, те да си го решават. Но ми е кофти, защото съм майка и ми е неприятно, че синът ми получава стомашни проблеми от лоша храна. По-лошото е, че и той започна да го забелязва. А щом е започнал да го забелязва, нещо ще се промени в това отношение. Ще наблюдавам и ще докладвам.

Значи и жена му е точна, след като е омъжена.  Crazy  Значи и двамата са точни, а ти си измисляш, че имат проблем.

# 205
  • София

В много голяма грешка си.Това е тема за обсъждане на свекърви

Споко де, ние свекърва обсъждаме, Популе Simple Smile

# 206
  • Оптимист по принуда

Сигурно не работи момичето и само чака като се прибере съпругът да я метне на гръб и беж към KFC.

# 207
  • Бургас
Аз нямам против разсъжденията на Популе. Всеки има право на мнение, ама не може като стане въпрос за някой друг да е едно, а като е за нашето гардже - да е друго. Очевидно сина й не печели достатъчно, както тя заявява, че е редно за мъжа. Явно и снаха й не е домакиня, каквато смята, че трябва да е една жена. Пък за оставяне в къщи за удоволствие, хоцкане по магазини, наемане на прислуга и фръцкане с нови тоалети сигурно и дума не може да става при тях. Тогава какво излиза - че са семейство само на хартия. То всеки може да драсне един подпис в гражданското, ама не всеки може да си куп диван сам  Laughing
Ако сина на Популе зареже жена си на основание, че не може да готви, всъщност ще й направи огромна услуга.

# 208
Ако сина на Популе зареже жена си на основание, че не може да готви, всъщност ще й направи огромна услуга.
  Peace

ВЪХ!
Как съм допуснала да пропусна такава интересна темичка ooooh!

# 209
  • Оптимист по принуда
Ако майката на снахата, т.е. сватята Simple Smile, разсъждаваше като Популе, щеше да е весело.
Очаквания към партньора има и от двете страни - така че както синът трябва да е това, това и това, така зетът трябва да е това, това и това, нали? А май зетът не е.

Общи условия

Активация на акаунт