С какво ви дразнят свекървите- 40

• 55 864
  • 866
  •   1
Отговори
# 225
  • София

А колкото до изпитателния срок - някои от дамите тук са на такъв повече от 10 години. Wink Не щат да се женят за тях и туй то.

Хехе,значи и аз току-що разбрах,че съм на изпитателен срок вече 5-та година. doh

Еми ся... Peace Аз какво да направя? newsm78
Ама вие мъжете за много тъпи ги имате?

# 226
Темата май премина в дискусия за или против мутренския начин на живот и браковете без любов.

Клеопатра, добра и търпелива снаха си. Толкова гости накуп, лелеее  newsm78

# 227

Точно защото синът ми иска да е сигурен, че се разбира с жена си, затова и каза, че ще мислят за свое жилище след година-две. Да види дали ще се "спогоди" с тази жена. Не ми е глупаво детето, ама никак даже. Hug

Хм, и при най-доброто желание не бих нарекла "умен" човек, който се жени без да е сигурен, както ти казваш, "дали ще се спогоди с жена си".

# 228
  • София
Темата май премина в дискусия за или против мутренския начин на живот и браковете без любов.

Клеопатра, добра и търпелива снаха си. Толкова гости накуп, лелеее  newsm78

Браковете без любов...много има да се изпише за тях. Любовта приключва на втората, най-много третата година - трябва наистина да си добра в леглото. После остава обичта и взаимното разбирателство - те са много по-важни от любовта. Ако не си пасваш с един човек душевно, не гледаш с него в една посока, никаква любов няма да те спаси. А светът познава много различни любови - странното е, че когато човек е влюбен, дори да вижда недостатъците на другия, си затваря очите. Това е най-големият проблем.

Точно защото синът ми иска да е сигурен, че се разбира с жена си, затова и каза, че ще мислят за свое жилище след година-две. Да види дали ще се "спогоди" с тази жена. Не ми е глупаво детето, ама никак даже. Hug

Хм, и при най-доброто желание не бих нарекла "умен" човек, който се жени без да е сигурен, както ти казваш, "дали ще се спогоди с жена си".

А на мен ми е още по-странно да живееш с един човек на семейни начала и да не узакониш това съжителство ДОРИ при наличие на деца. Но, това е мнооого различна тема и стига спамихме.

# 229
  • при късмета
А колкото до изпитателния срок - някои от дамите тук са на такъв повече от 10 години. Wink Не щат да се женят за тях и туй то.
И няма абсолютно никаква възможност да е обратното, така ли? Не може мъжа да е на изпитателен срок и жената да е тази която не иска да се жени?

# 230
  • София
И няма абсолютно никаква възможност да е обратното, така ли? Не може мъжа да е на изпитателен срок и жената да е тази която не иска да се жени?

Ами питай дамата, чиято е тази теория. Аз такова нещо не съм казвала - само се майтапя с авторката й, а именно подаръче. Laughing

# 231
Брака им да не е бил нагласен и да са се оженили без да се познават.... ?  ooooh!
Да се оплача-и аз съм на изпитателен, но не знам до кога е срока... и на всичкото отгоре, ПРЕДСТАВЕТЕ СИ МЪЖЪТ МИ МЕ НАУЧИ ДА ГЛАДЯ РИЗИ!!!  #Crazy

# 232
  • София
Брака им да не е бил нагласен и да са се оженили без да се познават.... ?  ooooh!

Почти. След 6 месечна връзка. Но, сега, в крайна сметка кой може да даде сигурна рецепта? При това количество разводи и раздели, няма нищо сигурно на този свят. Оставила съм ги да си правят каквото си искат - те си знаят най-добре, тяхна си работа.

# 233
Аз пък не разбирам жени, които не готвят. Какво значи "не мога" или "не обичам" да готвя!? С това не казвам, че само жената трябва да го може или върши, но малко малоумно ми звучи подобно оправдание на собствения мързел и егоизъм.
Добре е и двамата да могат и да са взаимнозаменяеми в кухнята.
Ако ли пък заедно връзват престилките и се пощипват пред печката, най-добре  Mr. Green

Няма особено значение колко дълго двама души се познават, преди да се съберат. И след 2 месеца връзка, и след 2 години, и след 20, всякакво може са ти дойде до главата.

# 234
  • София
Няма особено значение колко дълго двама души се познават, преди да се съберат. И след 2 месеца връзка, и след 2 години, и след 20, всякакво може са ти дойде до главата.

Така си е. В крайна сметка, животът е едно огромно колело на късмета. Има вицове дори по темата.. Simple Smile

# 235
Аз пък не разбирам жени, които не готвят. Какво значи "не мога" или "не обичам" да готвя!? С това не казвам, че само жената трябва да го може или върши, но малко малоумно ми звучи подобно оправдание на собствения мързел и егоизъм.

Много куул стана да не готвиш. Нещо като, видите ли, аз съм над тия неща.

# 236
Популе, нарочно ли ми подминаваш въпроса?

# 237
  • София

Три страници назад се върнах, да не те обидя. На едната част на въпроса ти вече съм отговорила, а на другата не отговарям нарочно. Не искам да навлизам твърде навътре в лични обяснения. Желая да запазя анонимност и го правя.

# 238
Ооо,как ме подсетихте пак за организацията на сватбата  Crazy
Тогава като че ли бяха първите сблъсъци със свекито.Беше контра на всичко - от мястото на събитието  до цвета на роклята ми  Crazy Но при нас родителите плащаха всеки за неговите си гости ,ние платихме кувертите на приятелите ни. И все пак ,успяха да превърнат толкова приятната задача по организирането на сватба ,в един ужасен кошмар изпълнен със сръдни Confused
Много настояваха шаферка да бъде дъщерята на братовчед на мъжа ми.Няма проблем ,преглътнах да ми бъде шаферка абсолютно непознато момиче.Но се оказа ,че момичето е на 12,т.е. не е съвсем момиче ,а направо дете и става само за малка шаферкаРокля и прическа трябвало АЗ да й купя #Crazy Това свекитата го твърдят ,да не мислите ,че момичето  Laughing Купих рокля ,записах й час за прическа веднага след мен при моята фризьорка.Да ,ама не ! В деня на сватбата се оказа ,че шаферката ,няма кой да я докара до града ни на фризьор и ММ беше принуден да докара момичето ,после да я върне у тях .Изобщо беше шофьор  цяла сутрин  ,вместо да се заеме с истинските си задачи Rolling Eyes
Уффф,пак се ядосах  Blush
Прекалено си добра.... аз ако бях щах да кажа едно ,,НЕ,,  и толкоз... все пак сватбата си е ваша, а не тяхна....А това за купуването на рокля за пръв път го чувам...пък и прическа....цтцттцтцт кой се жени все пак ти или лапето.... Shocked Shocked Shocked

# 239
  • София

Три страници назад се върнах, да не те обидя. На едната част на въпроса ти вече съм отговорила, а на другата не отговарям нарочно. Не искам да навлизам твърде навътре в лични обяснения. Желая да запазя анонимност и го правя.

С две думи, и двамата работят, ама на мамин златен ръчичките не могат да пипнат печка.
Както си и мислехме.

Общи условия

Активация на акаунт