С какво ви дразнят свекървите- 40

• 56 557
  • 866
  •   1
Отговори
# 555

Въобще не ми пука от ващо мнение . Ама грам . . Wink
Личи си.  Wink

# 556
Много ясно , радвайте се ,че не сте ми свекърви . Жална ви майка ако ми бяхте . Не може само свекървите да сте зли!

Моля те, кажи, че нямаш момченце, моля те!  Praynig

# 557
  • София
Момче е devil

# 558
Ти умнице от къде знаеш дали аз съм в нейната къща или тя живее в моя собственост и от къде знаеш дали и правя на пук защото ми е забавно и дали тя не ме провиокира ,а? И от къде знаете дали аз не съм готвила 5 часа докато седнем да вечеряме и тя да разпорежда кой как да яде ???? И от къде знаеш че аз си нямам детегледачка на която да се възползвам от услугите срещу месечно възнаграждение  ???? 

Не че нещо, но в тази и в други теми ти сама си написала информацията за тези неща. Сама споделяш в други теми, че си човек израснал "по пансиони и роднини", че въпреки наличието на 5-годишно дете, си неудовлетворена, че все още мъжът до теб не ти предлага брак; че наскоро същият този мъж ти е изневерил, но ти самата не работиш, така че си финансово зависима от него и нямаш много опции. Така че, не свекърва ти не е на твоя територия. Ти си на чужда такава.

# 559
  • където ми харесва
Ама и прекалявате много.
Значи, на нея й идва да направи напук на свекърва си, щото нещо я дразни, не казва че го прави, а и да бърка в чинията на мъжа си-кво толкова?
И мен моята ме гледа криво, когато си взимам от неговата чиния, ама няма да се съобразявам с нея в това отношение, не съм и длъжна.
Но да пишете, че тя си зарязвала детето на свекърва си да го гледа, а в същото време нагло да й прави напук за нещо толкова дребно...еми, смешно е, извинявайте. Толкова ли пък ви е скучно, че вече за такива неща хапете другите?

# 560
  • София
Скрит текст:

А по свекървенката тема - да правиш напук в къщата на свекърва си, а иначе да я ползваш за гледачка, докато си оправиш къщата, косата... - много зряло, няма що!!!

Ама стига с тия гледачки! Повечето баби обожават да са с внуците си и децата им отвръщат със същото! Голяма част от момичетата, които споделят, че не се разбират особено добре със свекървите си, не ограничават срещите  с внуците им. Това прави ли ги използвачки?

Не чети избирателно - акцентът е върху правенето напук, ей така, защото й харесва. И от там разсъжденията, че иначе сигурно й е драго, че има на кой да си даде детето за да си ошета и да си оправи косата.

Ако ще говорим за баби, милеещи за внуци, и майки, възползващи се от това, защото е нормално наистина, да попитам, всички тук ли правят напук на свекървите си, ей така защото им е забавно?
Ей , смешни ми ставате вече . Всяка много знае , хванахте ме тук като някаква рибка . Ти умнице от къде знаеш дали аз съм в нейната къща или тя живее в моя собственост и от къде знаеш дали и правя на пук защото ми е забавно и дали тя не ме провиокира ,а? И от къде знаете дали аз не съм готвила 5 часа докато седнем да вечеряме и тя да разпорежда кой как да яде ???? И от къде знаеш че аз си нямам детегледачка на която да се възползвам от услугите срещу месечно възнаграждение  ????  Ти ли си много зряла? От коментарите ти виждам ,че не си!

Благодаря за обръщението най-искрено! Ей на от тук го знам:

"идва ми отвътре да ѝ правя напук, когато сме у тях"

Някои от време на време твърдят, че в тая тема свекървата винаги е крива и вежно се защитаваме по снах-енски. Да, ама не. Такива примери като твоя не могат да ме изметнат да те приема за нормална даденост. Срам ме хваща за пола ми, че има толкова зле възпитани момичета.

# 561
  • София
Ти умнице от къде знаеш дали аз съм в нейната къща или тя живее в моя собственост и от къде знаеш дали и правя на пук защото ми е забавно и дали тя не ме провиокира ,а? И от къде знаете дали аз не съм готвила 5 часа докато седнем да вечеряме и тя да разпорежда кой как да яде ???? И от къде знаеш че аз си нямам детегледачка на която да се възползвам от услугите срещу месечно възнаграждение  ???? 

Не че нещо, но в тази и в други теми ти сама си написала информацията за тези неща. Сама споделяш в други теми, че си човек израснал "по пансиони и роднини", че въпреки наличието на 5-годишно дете, си неудовлетворена, че все още мъжът до теб не ти предлага брак; че наскоро същият този мъж ти е изневерил, но ти самата не работиш, така че си финансово зависима от него и нямаш много опции. Така че, не свекърва ти не е на твоя територия. Ти си на чужда такава.
Виждам ,че обстойно си разгледала профила ми . Взех да се чувствам известна  Grinning И аз видях в твоя ,че си си напикала гащите ,но не си правя изводи  Wink

# 562
Спокойно можеш да си направиш извода, че съм заблеяна Муня-рецидивист. Блейковски изпълнения да търсиш при мен, с кош ще ги събираш. Но, това с нищо не ти помага на теб.

# 563
Добре де, защо ѝ обръщате внимание? Първо влезна и заяви, че изобщо не я дразни свекървата, после в хода на разговора се оказа, че не е съвсем така. Явно госпожицата не знае какво иска, ми, спрете да ѝ обръщате внимание, защото мен лично опитите ѝ да се прави на остроумна и личните обръщения като "скъпа" и "умнице" ми идват в повече.

# 564
  • София
Ако някой ми бръкне в чинията и то напук, рискува да се окаже с две вилици— една в ръката и една, забита в нея! Но случаят не е точно такъв и продължавам да смятам, че дребните недоразумения между снаха и свекърва не трябва да се отразяват на взаимоотношенията с децата. Може би Тонка не трябваше да пуска дъщеричката си при свекърите си или пък Данчето да спре да ходи на село по подобни причини?!

# 565
  • София
Лека вечер пожелавам на всички ви и не драматизирайте толкова . Това е просто сайт   Wink Хиксчето отгоре в дясно и всичко свършва. Оставям ви да ме обсъждате и ако аз съм глупава и моите постове , то вие които ги коментирате ,не сте по - умни от мен.
"Където глупостта е образец, там разумът е безумие."

# 566
  • София
А Симона като преспи може би ще осъзнае какви глупости написа в последните си постове в желанието си да се защити!

# 567
Ariana, никой не се е обявил против пускането на децата при свекърите. Поне аз не прочетох такова мнение. Но едно е да им отидеш на гости, или да ги поканиш у вас, или да се видите на вън, или да изпратиш детето само или с таткото на гости и съвсем друго е всеки уикенд да ги използваш за детегледачи, за да си починеш. Последното не е лошо, ако и двете страни са се договорили за това и са ОК с тази уговорка. Лошото е, когато едната страна използва другата и междувременно плюе по нейн адрес или я влече да и прави напук.

# 568
    Никога не съм се оплаквала от свекърва тук, но ако ще помогне да сменим темата, обещавам да го направя   Outta Joint

# 569
Симона и тук прави напук.Нито го мисли ,нито постъпва така ,просто  виртуала и позволява да по фантазира.Не вярвам да е толкова  зле работата.И ако е искрена със себе си ще си намери грешките.Днешното време позволява много свободи.Ако бях правила напук някога ,мъжът ми да ми е зашил един зад врата.Не ме е бил ,поне  не  физически.С думи ,но и те са достатъчни.И днешните жени просто не ценят каквото имат-право да решават,да бъдат равни,че и на пиедестал.Ама то светът се върти,днес на върха ,утре свекърви долу.И става тя едно мазало ,защото винаги ще се намери някой по-ербап от нас...

Общи условия

Активация на акаунт