С какво ви дразнят свекървите- 40

• 56 558
  • 866
  •   1
Отговори
# 540
Аз бях на 11, когато отидох да уча сама в друг град. И аз съм ревала. А съм краен екстроверт и никога не съм била привързана за полата на мама.
Всъщност повечето плачат в началото (не всички момчета си признават от криворазбрана гордост). А и в пансион нещата хич не са лесни, особено ако детето е чувствително (според вашата терминология - лузър). С времето се свиква.
И това няма общо с пускането при баби, при тетки и уйчинайки.
Има общо много повече с темперамента, с хората, на които ще попадне и т.н.

# 541
Само да кажа,че аз до 7-ми клас си играех на барбита,а днешните деца на тая възраст мислят за секс,а в 9-ти клас са сменили по две гаджета.
И сега ще почнат да се възмущават ,че не всички деца са така...и ще кажа ,че са прави..само дето майката си пуснала да гледа секса и града...и детето и то дзяпа.
Незнам дали е нормално деветокласник да реве за мама,но съм виждала студент да го прави...после има и такива дето майка им е по-важна от жена им...и тогава настъпват едни семейни скандали...жената почва да ревнува мъжа си от майка му.И това ако е нормално....

# 542
Моите от 9 клас са сами.Идваха си събота ,неделя ,ваканции.Все по -рядко си идват.
Боряна, казвала си, че живеете на село. Явно е нямало възможност децата ти да учат в родното място или образованието не е било на достатъчно добро/според вас/ ниво. Естествено е тогава, че ще отидат да учат в друг град, няма да останат с 8 клас.

# 543
  • Бургас
Всъщност повечето плачат в началото (не всички момчета си признават от криворазбрана гордост). А и в пансион нещата хич не са лесни, особено ако детето е чувствително (според вашата терминология - лузър). С времето се свиква.

Ами лузърско е. Пак казвам - едно е да ти е мъчно и да си поплачеш, а съвсем друго да изпадаш в истерии и ревове пред даскалиците, че искаш при мама. Има малка разлика, нали?

# 544
Според мен е малко крайно да съдим по този начин. Хората сме различни по темперамент и всеки преживява нещата по различен начин. Не казвам, че е нормално да ревеш пред учителките, че искаш при мама, но би трябвало в този случай детето да поговори с психолог и все пак да се подходи с разбиране към него, а не веднага да се обявява за лузър и да му се присмиват съучениците . Никой не може да знае какво точно се крие зад това поведение

# 545
Кой е ревал пред "даскалиците"? Достатъчно е други деца да са видели момчето разплакано и са раздухали на всички. А да се разплаче един новак в пансион не е трудно. Достатъчно е да ти се присмеят, да ти скрият чорапите, нарочно да ти изцапат нещо...
забелязала съм, че хората, които си нямат понятие от нещо, много лесно раздават присъди. Миналите по този път знаят как е и са по-склонни да проявят разбиране.

# 546
  • Бургас
Ана, така написано, това момченце ми изглежда точно като някой лигльо. Присъди не давам. Само мнение въз основа на долното.

Тука имаме едно комшийче-момче, което така не се беше отделяло от мама и тате и като се наложи да отиде в 9 КЛАС да учи в друго населено място се обаждаха на майка му, че искал да си ходи и плачел в пансиона. Това по-добре ли е?   Peace

# 547
  • София
Ана, така написано, това момченце ми изглежда точно като някой лигльо. Присъди не давам. Само мнение въз основа на долното.

Тука имаме едно комшийче-момче, което така не се беше отделяло от мама и тате и като се наложи да отиде в 9 КЛАС да учи в друго населено място се обаждаха на майка му, че искал да си ходи и плачел в пансиона. Това по-добре ли е?   Peace

Много лесно се коментира и се оказва влияние върху отношението от пост на някой, на който някой друг е казал, че някой друг направил нещо си. Като не си го видял с очите си, като е казано в кой знае какъв контекст, върви претендирай за достоверност. Още малко и "циврел по телефона, че искал мамааа". Нормално е да му е било мъчно на ДЕТЕТО от промяната, стреса, кой знае и от какво отношение  на връстници. Какво отношение има това към свекървите (темата), не ми е много ясно.

На 19 бях като заживях сам сама в огромен град, дори не живях с връстници на общежитие/квартира - ревала съм не само като заминах, ами и преди да замина, като се сетех какво ми предстои. Може и да съм се сополивела пред нашите, знам ли, не помня. Но и да съм, едва ли майка ми ще тръгне да го разказва с подигравка някъде.

А по свекървенката тема - да правиш напук в къщата на свекърва си, а иначе да я ползваш за гледачка, докато си оправиш къщата, косата... - много зряло, няма що!!!

# 548
  • София

А по свекървенката тема - да правиш напук в къщата на свекърва си, а иначе да я ползваш за гледачка, докато си оправиш къщата, косата... - много зряло, няма що!!!

Ама стига с тия гледачки! Повечето баби обожават да са с внуците си и децата им отвръщат със същото! Голяма част от момичетата, които споделят, че не се разбират особено добре със свекървите си, не ограничават срещите  с внуците им. Това прави ли ги използвачки?

# 549
  • София

Ама стига с тия гледачки! Повечето баби обожават да са с внуците си и децата им отвръщат със същото! Голяма част от момичетата, които споделят, че не се разбират особено добре със свекървите си, не ограничават срещите  с внуците им. Това прави ли ги използвачки?

Не чети избирателно - акцентът е върху правенето напук, ей така, защото й харесва. И от там разсъжденията, че иначе сигурно й е драго, че има на кой да си даде детето за да си ошета и да си оправи косата.

Ако ще говорим за баби, милеещи за внуци, и майки, възползващи се от това, защото е нормално наистина, да попитам, всички тук ли правят напук на свекървите си, ей така защото им е забавно?

# 550
  • София

Не чети избирателно - акцентът е върху правенето напук, ей така, защото й харесва. И от там разсъжденията, че иначе сигурно й е драго, че има на кой да си даде детето за да си ошета и да си оправи косата.

Ако ще говорим за баби, милеещи за внуци, и майки, възползващи се от това, защото е нормално наистина, да попитам, всички тук ли правят напук на свекървите си, ей така защото им е забавно?
Ей , смешни ми ставате вече . Всяка много знае , хванахте ме тук като някаква рибка . Ти умнице от къде знаеш дали аз съм в нейната къща или тя живее в моя собственост и от къде знаеш дали и правя на пук защото ми е забавно и дали тя не ме провиокира ,а? И от къде знаете дали аз не съм готвила 5 часа докато седнем да вечеряме и тя да разпорежда кой как да яде ???? И от къде знаеш че аз си нямам детегледачка на която да се възползвам от услугите срещу месечно възнаграждение  ????  Ти ли си много зряла? От коментарите ти виждам ,че не си!

# 551
     Спри да се излагаш, момиче. От деликатност повечето не искат да ти кажат, че се показа и по-зле възпитана от свекърва си, и по-дребнава. Хората могат да прочетат и осмислят како значи "идва ми отвътре да ѝ правя напук, когато сме у тях". И то с какво - с бъркане по чуждите чинии и ползване на чуждите прибори. Ако ще в наследствения ти замък да живее тази жена и лично да ѝ приготвяш всеки ден петстепенно меню, тропането с краче и правенето напук, здравомислещия човек ги приема за детинщина. За тези си пози няма да получиш одобрение, дори жената наистина да е лоша. Най-много да прочетеш, че сте си лика прилика.

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 18:48 от Хърмаяни

# 552
  • София

Ей , смешни ми ставате вече . Всяка много знае , хванахте ме тук като някаква рибка . Ти умнице от къде знаеш дали аз съм в нейната къща или тя живее в моя собственост и от къде знаеш дали и правя на пук защото ми е забавно и дали тя не ме провиокира ,а? И от къде знаете дали аз не съм готвила 5 часа докато седнем да вечеряме и тя да разпорежда кой как да яде ???? И от къде знаеш че аз си нямам детегледачка на която да се възползвам от услугите срещу месечно възнаграждение  ????  Ти ли си много зряла? От коментарите ти виждам ,че не си!
Ужас!!!!!
Отивам още утре да купя златна гривна на снаха си  bouquet и ръка да и целуна Laughing
В сравнение с някои тук,  тя си е направо АНГЕЛ НЕБЕСЕН bowuu

# 553
  • София
Въобще не ми пука от ващо мнение . Ама грам . . Wink
Вие сте тези които ме обсъждате 5 страници

# 554
  • София

Ужас!!!!!
Отивам още утре да купя златна гривна на снаха си  bouquet и ръка да и целуна Laughing
В сравнение с някои тук,  тя си е направо АНГЕЛ НЕБЕСЕН bowuu
Много ясно , радвайте се ,че не сте ми свекърви . Жална ви майка ако ми бяхте . Не може само свекървите да сте зли!

Общи условия

Активация на акаунт