С какво ви дразнят свекървите- 40

• 55 746
  • 866
  •   1
Отговори
# 180
 Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 16:23 от Zoι

# 181
  • София
Конкретно за него - сигурно.  Heart Eyes Поне се надявам. Извън неговите очи - не съм.

За мен не е там ключа за една връзка. На моя мъж аз съм му партньор. Не прислуга. Да си седнем вечер, да си поговорим, или да си помълчим, едно вино да изпием. За да ми е хубаво и да имам време да седя с него на вино, на него му е хубаво да свърши част от работата.

А как добре щеше да ти е ако си ходила на работа за няколко часа, показала си си новите обувки и тоалет, минала си за прическа, маникюр и си се прибрала. Приготвила си вкусна вечеря, изпратила си прислужницата по живо по здраво, децата по стаите и си сложила студено вино на масата с малко пастърма, да си поприказваш с мъжа си...преди да настане вечерната веселба, свързана с вечерята и децата. bouquet

# 182
Момичета, защо не отворите една тема по тези въпроси, че тук май не е много удачно да се продължава този спор  Peace

# 183
  • Пловдив
Семейство, в което единия зависи от другия никога не може да бъде равностойно, а случай какъвто ти описваш с "многото пари" е точно такъв... Като изкарва много пари не може да пусне една прахосмукачка ли? Ами ако има случай, в който временно мъжа е без работа или пък за даден период жена му изкарва повече пари от него? Тогава какво?
Айде сега. Като завися от него съм робиня, той изневерява и не сме равностойни. Ха стига глупости пък.

Приготвила си вкусна вечеря, изпратила си прислужницата по живо по здраво, децата по стаите и си сложила студено вино на масата с малко пастърма, да си поприказваш с мъжа си...преди да настане вечерната веселба, свързана с вечерята и децата. bouquet
Е, прислуга, али- бали. Чак пък толкова не е. Да ми се мотае постоянно някакъв човек вкъщи.

# 184
  • Оптимист по принуда
Това си е проблем на тези мъже. То и за избор на жена се иска акъл, ама тоя, горния... hahaha
Тука вече ми скри шапката, евала! Отговаряш избирателно забелязвам.

Чудя се как още не е прокарана тука и идеята, че мамин златен има право и да кривне малко, щом нещо жената не му угажда достатъчно, щото видиш ли, сърби ли го, трябва да се почеше, гладен ли е , трябва да му се сложи.

Скоро! Нали знаете как действа Популе- минава, пуска някакъв фишек и гледа реакции. Скоро и затова ще говорим, сигурна съм!
Точно. Карай, да върви темата.

Снахата на Популе може да си улесни драстично живота като седне и прочете малко тука. Ще си спести затормозяването да я опознава цял живот - тя се е систематизирала чудесно в няколко теми.

# 185
  • Пловдив
Снахата на Популе може да си улесни драстично живота като седне и прочете малко тука. Ще си спести затормозяването да я опознава цял живот - тя се е систематизирала чудесно в няколко теми.
Ще си улесни живота, да. Ама аз бих драснала по-далеч от такава свекърва.

# 186
Тя, ако прочете, или ще избяга с писъци, или няма да се вижда повече никога със свекинка!  Joy

# 187
  • София
Знаеш ли колко "бизнесмени" с мноооого пари се отнасят като с боклуци с "умните" им жени, които си гледат домовете, но на господата пак не им е угодно и се чудят къде и с коя да слагат рога? Мерси за многото пари, ако ще ме третира някой като парцал или робиня, защото съм зависима от парите му и трябва да му ходя по Д-то, за да е щастлив... Семейство, в което единия зависи от другия никога не може да бъде равностойно, а случай какъвто ти описваш с "многото пари" е точно такъв... Като изкарва много пари не може да пусне една прахосмукачка ли? Ами ако има случай, в който временно мъжа е без работа или пък за даден период жена му изкарва повече пари от него? Тогава какво?

Ами щом ти харесва да не носи пари и пак да ти изневерява, нямаш проблеми. Както казах, въпрос на избор. Grinning Харесва ти да си мислиш така, както си мислиш. Но това е от липса на добри финансии, разбирам те и не те виня. То, ако не мислеше по този начин, направо щеше леко да луднеш.

Отговарям както си искам. Да не ми плащате, че да ви изнасям лекции? Животът не е справедлив, сори. Cry

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 15:57 от Popule

# 188
  • Бургас
Популе, не знам как си възпитавала сина си, но по разказаното от теб, той доста се различава от представата ти за "истински мъж". Защо така?
И пак да питам - на колко е години е големия ти син /че може да си пропуснала факта, че вече те питах веднъж/

# 189
  • София
Семейство, в което единия зависи от другия никога не може да бъде равностойно, а случай какъвто ти описваш с "многото пари" е точно такъв... Като изкарва много пари не може да пусне една прахосмукачка ли? Ами ако има случай, в който временно мъжа е без работа или пък за даден период жена му изкарва повече пари от него? Тогава какво?
Айде сега. Като завися от него съм робиня, той изневерява и не сме равностойни. Ха стига глупости пък.

Просто такива са ми наблюденията, спрямо хората около мен... Най - пресен пример ми е една позната. Двамата с разлика от около 8 години, той с много пари, тя му роди детенце и след 3 години я натири заради по - младата любовница... Момичето си въртеше и къща и дете, не работеше и в крайна сметка опираше до положение, в което трябва да му иска пари да отиде да изпие едно кафе... Е това ако не е зависимост не знам... И това не е единичен случай има и мноооого други такива. Има и изключения естествено, но те са много редки (говорим за случай, в които жените не работят, а мъжете имат много пари).

# 190
  • Оптимист по принуда
Популе, не знам как си възпитавала сина си, но по разказаното от теб, той доста се различава от представата ти за "истински мъж". Защо така?
И пак да питам - на колко е години е големия ти син /че може да си пропуснала факта, че вече те питах веднъж/
и на мен ми е интересно, но тази част от 'лекцията' ще ни я спести сигурно.

# 191
 newsm78
Къде са лошите свекърви?    Mr. Green
Влизам да "убия" няколко минути с интересни "истории", а то какво чета?
Темата се превърнала в тема за лошите мъже.....    Laughing

# 192
  • Оптимист по принуда

Отговарям както си искам. Да не ми плащате, че да ви изнасям лекции? Животът не е справедлив, сори. Cry
Ух, пък по-напред се фръцна,че не ти четат мненията и не ти отговарят, така е - живот несправедлив. Sad

# 193
  • София

Дано вече да си разбрала, че на лични въпроси не отговарям. Тук обсъждаме снахи и свекърви, затова говоря само за сина си, който е женен. Само това вече говори, че човекът е точен. Заяви сериозното си отношение към нея, на ръце я носи, но тя, като я гледам, май не иска да върне жеста. В крайна сметка, не се иска много да се научиш да готвиш. Все пак, той е този, който е изморен от работа и осигурява хлябът в семейството. Аз няма да се меся, проблемът си е техен, те да си го решават. Но ми е кофти, защото съм майка и ми е неприятно, че синът ми получава стомашни проблеми от лоша храна. По-лошото е, че и той започна да го забелязва. А щом е започнал да го забелязва, нещо ще се промени в това отношение. Ще наблюдавам и ще докладвам.

# 194
  • Оптимист по принуда
В какво се изразява носенето на ръце, тя не работи ли?

Общи условия

Активация на акаунт