Нова Година здравей,здравей,бременните от ИБ скоро приспивни песнички ще пеем-24

• 34 268
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • В къщурката на хълма на феите
нямаш анти симптоми, вероятно ще ти се доспи по-нататък .. аз около 20та седмица започнах да спя като теб и така докато родя .. пък като родих .. не можех да стана Mr. Green Mr. Green

# 76
  • София
Кашмирче Аз мисля, че е по-добре при този който ти е правил първата ФМ да отидеш. Нещо те притеснява ли?

Феичка, вкарах се във филм. На едно момиче от отчетната плацентарния протеин и е като моя, нисък и са и казали да прави второ БХС. На мен никакъв коментар не ми направиха за него и сега се чудя какво да правя. Confused Ще звъня по обяд на доктора, че бил в прегледи да го питам директно и да видим какво ще каже.

Диамантче, тихичко честито. Аз също не можех да спя в началото. Сега шак се  будя, но за да ходя да пишкам.

# 77
  • В къщурката на хълма на феите
Кашмирче по-добре си направи ФМ в съответните седмици, да ти огледат детето с ехографа, отколкото да пускаш няк'ви хормони дето я камилата покажат, я камиларя .. мойта снаха заради кофти БХС й бяха казали, че детето е с несъвместим с живота дефект и трябва да го маха .. ела да видиш Мая сега какво жизнено диване е ..

# 78
  • София
Мерси, Мец.  Hug Ще му звънна все  пак да го чуя какво ще каже.

# 79
  • NE
Кашмирче Обади се щом те притеснява. За твое успокоение питай дали да пускаш и второто БХС.
Една френдка от кофти БХС даже сама си поиска амнио, а сега малката дивее, не можеш да я спреш.
Това БХС добре че си спестих. Whistling

# 80
  • shumen
Кашмирче,обади се щом нещо те притеснява.Според мен няма нужда от второ БХС,но ти си знаеш най-добре.

# 81
  • София
Привет, мривет Simple Smile

Днес мина записването ми на ЖК, та си успокоих параноята. Бебето е екстра, направо ми устрои шоу - първо си посмука пръстите, а после ми помаха с ръка. Не можахме да потвърдим пол, защото си беше седнало на д-то Simple Smile.

Лекарката от ЖК малко ме издразни, защото направи някакъв коментар за клиниката, където правих ФМ и БХС, както и че предишните пъти съм се следила при нея, но не съм раждала при нея. Хич и не мисля да й се обяснявам за раждането - пак ще си раждам в Окръжна.

# 82
  • София
Грийни, браво на бебчо!  Hug

Аз се чух с док, каза че тоз протеин се гледалв комбинация с други показатели и че съм нямала повод за притеснение. Peace

# 83
  • NE
Кашмирче По тези отчетни е също голяма психария. Аз бях спряла да чета каквото и да е било, особено около раждането, че всичко ме психираше.
Радвам се че с теб и малката балеринка всичко е 6. Hug
Грийни Браво за добрите вести. Само такива да носиш. Hug

# 84
  • София
Да, права си, понякога е по-добре човек да не чете толкова  Mr. Green
А балеринката днес я усетих как се върти, много яко Flutter

# 85
  • до едно тепе
Грийни браво на беб.  Laughing
Кашмирче остави го плацентарния. Важното е какво ти е казал лекаря. В това отношение си слушам само лекарите.
Аз щях да ходя тези дни на второто БХС до София, а  то взе че малчо се разболя. ooooh!

# 86
  • Германия
Диамантче: добре дошла. Оооо това със спането ми е познато. Будя се, защото трябва да отида до едното място и после съм като кукуряк. Сега поне мога след обяд да подремна, ако бебо не ме рита Laughing
Грийни: браво за хубавите новини. Ще си раждаш, там където ти си решила, да си гледа лекарката работата.
Кашмирче: сега се успокой и си гледай растящата пупа. Честити първи усетени движения на бебка. От тук нататък, ще я усещаш все по ясно.  Hug
Специално за Матето: беше питала от кога се пие чай от малинови листа. Вчера моята акушерка и тази от курса казаха от 38/ма седмица. По три чаши на ден.

# 87
Глухарче благодарскооо  Hug
Тъкмо вчера вече се чудих да го почвам ли и по колко.
Мен хич не ми пречи, че бебето рита за спането, при мен болките са ми проблема, че половин час на една страна и всичко се схваща и изтръпва и боли та хайде на другата и така цяла нощ кат пумпал се въртя.
Диамантче добре дошла и лека и безпроблемна до края   bouquet

Кашмирче
браво на балеринката  Heart Eyes
А иначе моята отчетна, отдавна съм спряла да я чета. Във фейса само следя ама и там не обръщам особено внимание.

Грийнче
ехааа браво на бебенцето, че ти е устроило такова шоу, голям кеф  Heart Eyes
Пак докторицата да си гледа работата, ще си правиш нещата където си искаш и както на теб ти отговаря.

Иначе ония ден ходих на басейна пак, и този път мн добре ми се отрази, нямаше болки и чудесии след това, така че днеска пак ще съм на линия.

Пак вчера такава разходка си направих на -15, ама едно такова готино слънчице, аз наоблечена, че место да хващам метрото 2 км си ги извървях без проблем. А друг път и 500м, не мога да мина и почва да ме боли сериозно.

# 88
  • shumen
Кашмирче,браво на балеринка.
Грийн,хич да не ти пука,ще си раждаш където искаш.

# 89
...
А балеринката днес я усетих как се върти, много яко Flutter
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Pusteblume, този чай от малинови листа за какво е?
Аз четох разни щуротии и сега яко съм се панирала, дали всичко е наред. Чудя се дали да не отида някъде на преглед, преди да дойде часа при моята лекарка. Не знам как ще издържа 20 дни  Confused

Общи условия

Активация на акаунт