Нова Година здравей,здравей,бременните от ИБ скоро приспивни песнички ще пеем-24

• 34 266
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • shumen
Грийн,добре дошла.
Маре,искам и аз на басейн.

# 31
Маре,искам и аз на басейн.
Вземам те с мен следващия път, само направи място на покрива за хеликоптера, че да има къде да паркирам  Mr. Green

# 32
  • София
Феичка, и аз съм склонна да му се доверя на него. Все пак на ЖК ме гледат на едно чудо от 87г. сигурно.  Mr. Green
Маре, не съм. Или поне не съм сигурна. Усещам нещо, но не знам дали не са газове. Чакам си търпеливо.  Flutter Как ти завиждам за басеина. Аз мисля да започна йога за бременни от тази седмица.  jump

# 33
  • до едно тепе
Днес бях на преглед. По принцип си ходя на частно при лекарката, при която започнах да ходя още преди да забременея със Слав. Доволна съм от нея и досега не ме е разочаровала. Днес прегледа беше готин-бебето се въртеше като пумпал, доки го разглежда дълго и заключи, че вижда женски полови органи и всичко друго си му изглежда наред  Laughing Хубавото за мен в случая, че досега се мотах със записването по ЖК е, че докторката се е преместила да работи в една частна болница, а там водят ЖК по каса. Разбрахме се във вторник да отида с направлението да ме запишат и да ми пуснат първите изследвания. Whistling
Шушулче, ако искаш пиши ми на лични да ти кажа къде ще ходя.  Peace
Грийни има ли смисъл да ти казвам, че всички сме така с параноята  Laughing Сложих те в списъка Whistling
 На мен си метнах един розАв щърк пък ако се наложи ще го сменям hahaha

# 34
  • София
Браво, Поспаланче, честити предполагаеми розови гащи. Flutter
Аз май го усетиииих. Ах, че якоооо! Party

# 35
Поспаланче честито розови гащета  Heart Eyes
Пак както беше казала ти самата, всепък е било за добро, че до сега не се беше записала на ЖК.
Кашмирче голям кеф е налиии, и още по готино ще става  Hug

# 36
  • NE
Поспаланчо Честити панделки. Hug Много готино се нареди нещата ти с ЖК. Peace Късмет си имате. Wink
Кашмирче Нали? Честит първи ритник. Hug Това може би е най-якото усещане евър. Heart Eyes
Към 9-ти месец си комуникирах с Вилито като си погаля корема и той ми отвръщаше.

# 37
Здравейте на всички бъдещи мами и от мен. Аз съм прясна прясна, на 16.01. имах щастието да видя  EFP Сега сме малко в шок, въпреки че си беше планирано, но ни се получи от първия път и нямахме време да се настроим. И двамата обаче сме на седмото небе. В сряда ще отида на лекар, въпреки че ми казаха че може би е рано и нищо нямало да се види. При вас кога точно се видя плода. Ние сме свършили работата на 1-ви януари 100 %, а датата на последната менструация е 17.12. Още на 02.01. започнах да пия фолиева киселина ей така за всеки случай, а то даже трябвало 3 месеца по рано. Надявам се това да не е сериозен пропуск. Както казах всичко стана толкова бързо при нас- още не съм се опомнила. Желая на всички ви прекрасен ден   bouquet

# 38
  • shumen
Николс,добре дошла.Лека и безпроблемна до края.
За плода мисля,че е рано още според мен.

# 39
  • В градината...
Поспаланче, а честита девойка  Peace

Кашмирче, много хубаво  Hug

# 40
  • Германия
Цоп и аз тук.
Николс добре дошла и лека бременност.
Днес си видях ритльото. И пак много шав  на тоновете, че и хълцукаше по едно време. Аз бях малко притеснена, дали всичко с него е наред, защото от един месец насам не съм наддала с килограмите. А дребо тежи около 2,5 кг, наддал е за месец цели 800 гр.

# 41
Запис и от мен!  Peace
Добре дошли на новите момичета!  bouquet

# 42
Момичета, излезнаха ми резултатите от изследванията, имам белтък в урината, какво тр да значи това? Малко ми е нисък хемоглобинът - 115 и започвам с яденето на желязосъдържащи храни.
Записах си час и за ФМ, нямам търпение.

# 43
  • София
Айде бе, Глухарче, къде ходиш? Hug

# 44
Момичета, излезнаха ми резултатите от изследванията, имам белтък в урината, какво тр да значи това? Малко ми е нисък хемоглобинът - 115 и започвам с яденето на желязосъдържащи храни.
Записах си час и за ФМ, нямам търпение.
има ли си температура? белтъка в урината означава че имаш инфекция на пикочният мехур,в бъбреците или половите органи.високо ли ти  е кръвното по принцип?белтък може да се отдели ако имаш и високо кръвно по-време на бременност.до колкото знам към 5 месец се изписват желязото ако имаш проблеми с него

Общи условия

Активация на акаунт