Нова Година здравей,здравей,бременните от ИБ скоро приспивни песнички ще пеем-24

• 34 266
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
  • Велико Търново
Да са живи и здрави малките мечета на мама Мечка! Животът им да е песен  Hug   bouquet

Поспаланче, благодаря за новата тема  Hug Ти как си?

# 16
Благодаря ви много, мили мои :* Пожелавам това щастие на всяка една от вас :*
Добре сме, почнахме да влизаме в час с ММ. Все още съм в болница и нямам време да пиша. След седмица идва майка и тогавя ще имам повече време (дано де). Целувки ня всички, а Б да си пазите пупите :*

# 17
  • В къщурката на хълма на феите
Маре ти кво прайш в тоя басейн?!?! Shocked

# 18
  • до едно тепе
Мецо за водна гимнастика за бременни не си ли чувала. Тук в БГ едва ли някъде го има, но явно в Канада си е практика Laughing
Яже добре съм. Дебелея от към шкембе, пухтя като хипопотам и малкия звяр ме ядосва из къщи Laughing Силно се надявам другата седмица да е на ясла, а аз на работа, че ми писна вкъщи. Мозъка ми заспа направо Rolling Eyes

# 19
амии .. чувала съм, обаче просто толкова много забравям, че дори и да съм прочела, че Марето ходи на такава, то аз вече съм забравила и имам нужда от опреснителен курс Mr. Green

# 20
  • до едно тепе
Е тя Марето не помня да е писала, че ще ходи на таквоз  чудо, ама с други много бременни в басейн какво може да се прави  hahaha
Ооох трябва да изкарвам зверчето навън, че пак се зомбира с ТВ-то  ooooh!

# 21
  • В градината...
Аз й завидях на Марето за тоз басейн, умирам за плуване  Heart Eyes Ама то, първо, че тука няма, второ, не е ли малко опасно заради инфекции  newsm78 Лятото заради опитите не смеех да отида на басейн да не лепна нещо.

# 22
  • При моето слънце
Аз пък не завиждам хич  Mr. Green Като бях бременна с Мишо, ходихме няколко пъти в Хасар. Влезнах веднъж в басейна, беше ми много добре, едно леко, но излизането беше кошмар. Тогава наистина усещаш с пълна сила гравитационното привличане  hahaha

# 23
Поспалане моля ти се, не ме вкарвай в по-големи филми отколкото съм .. аз и без това се чувствам като маруля Mr. Green

аз лично, докато бях бременна избягвах басейните не толкова заради инфекции, колкото заради налягането вътре във водата ..

# 24
Влезнах веднъж в басейна, беше ми много добре, едно леко, но излизането беше кошмар. Тогава наистина усещаш с пълна сила гравитационното привличане  hahaha

Това ми напомня един случай, когато след 40 мин киснене едва се завлякох до хотелската стая и му дръпнах един следобеден сън.  Embarassed Свекитата бяха си издействали някакви терапии в Хисар, но по средата на почивката им беше доскучало и ни поканиха да отскочим да ги видим. Навихме се и да си направим по едно киснене в топлия басейн, но след това не можахме да си тръгнем веднага. Добре, че беше разрешено да се качим при тях в стаята им та малко реанимирахме. И времето беше едноооо - навън дъжд и студ, а вътре топличко... бяхме станали като зеленчуци на пара.

# 25
  • София
Бух и аз тук.
Честито на мама мече за малките мечета. Да се кърмят все така успешно, да пълнят пампите и да растат юнаците.
Мен ме гони някаква параноя - една седмица след първата ФМ и една седмица преди прегледа за записване на ЖК. Искам да започна да усещам бебето, за да се поуспокоя малко, че така не мога да се насладя на бремеността.

# 26
  • shumen
Поспалане,пращай бате Слав при нас.Ние с малкия от 10.30 до преди малко скиторихме по задачки.От днеска го подготвям психически,че от Понеделник е на ясла и са едни драми,едни ревове и си представям пък като го оставя в Понеделник какво ще е.
Маре,оо,и аз искам на басейн.

# 27
  • София
Грийнче, добре дошла! Hug

Пък аз нали ви бях казала, че според док от ЖК съм със задна плацента.Е, Чучумишев ми каза че е предна
 А, ся де! Laughing

# 28
  • NE
Кашмирче Вероятно е сгрешил док от ЖК. Тя плацентата вече е оформена, а техниката на Чучумишев е предостатъчна за да я определи с точност.
Мястото на плацентата се определя от най-добре кръвоснабдената част от матката.

# 29
Грийнче а така, повечко бъдещи мама да сме си, че да има с кой да пишем повече. Дет викаше Кашмирчето в другата тема, тук не сме мн активни  Wink

Кашмирче а започна ли да усещаш малката балеринка?
Аз доста ранно започнах към 18-та седмица, но съм със задна.

Меци, Както е казала Поспаланчето, на водна гимнастика за бременни ходя още след 3-тия месец. Тука е редовна практика това. Обаче един месец покрай новата година и празниците центъра беше затворен, та нямахме курсове, та това ми се отрази зле според мен, в отношение на раздвижването.
Иначе басейна е с топла вода, и е към център за рехабилитация, та няма свободен достъп там. Курса ни го води пенсионирана акушерка и ни наблюдава от близко всичките за всякакви неразположения.
Иначе тук е мн препоръчително да се прави това, щото уж подпомагало раждането пак и се отделя голямо внимание на дишането също. 
Само първия път кат ходих и след кат излязох от басейна се чувствах като 200 кила а не като 100  Mr. Green, но след това вече нямах това усещане. Както и сега след този един месец пауза, пак се почувствах така след първия път, но то и вече съвсем съм и голяма и тежка, въобщеее  Crazy

Преди празниците нали ходих и на лекции вечерно време, та след басейна отивах на лекции, е няма да споменавам само как ми се спеше и исках да си полегна  Mr. Green
Сега добре, че направо в къщи, че направо в легълцето  Party.
Определено, мн добре ми идва басейна, отпускащо, релаксиращо, тонизиращо. Та въобще не ми се иска да го спирам до раждането. Снощи пропуснах, че не успях да се организирам на време, но ако продължи след басейн да са такива болки и контракции май ще се наложи да си седна на дупето  Confused

Общи условия

Активация на акаунт