Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 10*

• 22 545
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
# 691
# 692
# 693

Клипче за ШМ

# 694

Абе как не разбраха че Ясото ми е височко???
Нема нужда от токчета... ooooh!
Поне да качват Керем на трупче като я качват на токчета... ooooh!

# 695
Диди, Hug клипа ти е станал супер! Peace Peace
Джиджи, Hug благодаря за хубавия Керем! Heart Eyes Heart Eyes
Ванина, Hug знаеш Ринка Hugе нашата фея! Тя заслужава повечето аплодисменти..И аз й благодаря отново за субовете на клипчетата  bouquet  bouquet
Снеже, Hug Hug благодаря и на теб, че ни осигуряваш винаги това уютно дворче!  bouquet  bouquet

В статийката пише, че тази седмица ще видим един ревнив Йиит. Сибел щяла да  участва в едно модно ревю, Йиит щял да я види там и това никак нямало да му хареса..И той щял да  събори чаршията.. Mr. Green Mr. Green Mr. GreenВ смисъл такъв, че щял да създаде проблеми..

Междудругото синът ми харесва най-много Ясемин Алън от мацките от ШМ..Пък от Слънцата харесваше Ямур Танръсевсин.. Когато му казах, че Керем е имал връзка с нея, ми отговори: А, хубаво, поне вашето момче има вкус.. Аз затова винаги казвам красотата е относително понятие. Красивото за едни не е чак толкова красиво за други.. Въпрос на възприятия и усещания Peace Peace

Лили, мила, аз не оспорвам външния вид на Ясемин Ален, напротив точно това казвам, че е добър модел и е по добре да си продължи в това поприще  Peace
Но аз дълбоко се съмнявам в актьорските и качества и не понасям персонажа който играе във ШМ  т.е. Сибел. Ама хич не я понасям  Sick Sick Sick а като двойка с Йиит/Керем КАТЕГОРИЧНО НЕ!!!

Мойта дъщеря също хареса повече Ямур Танръсевсин  newsm62 newsm62 newsm62 може би щото не е предубедена от ролята която играе  newsm62 newsm62 newsm62

# 696

Понеже загледах оригинала дават го по Кино Нова... Peace

Нашата Сибел няма абсолютно нищо общо с Олга от оригинала тази жена си е за мразене....
Освен това и актрисата е адски противна там най-много ми харесва Мелина (Кюбра)... Peace
Тонио не ми харесва въобще там образа е толкова жесток и суров.... Rolling Eyes
Йиит е някак по милостив все по често се обажда човешкото у него...
Не мисля че щеше да обеси Садуллах само как гледаше... Peace
А оригиналният Садуллах-Пипо Калабрезе толкова мила външност имаше човека че така и не успях да го намразя.... Joy

# 697
# 698
Лили,  Hug и аз като сина ти харесвам точно тези две мацки. Wink Ооо, ами перфектна е на ревюто Сибел,  Shocked как да не обърне чаршията човек. Wink

Джиджи,  Hug

Не, че е много важно, ама щото не го знаех и ми стана интересно - бащата на Ясемин е англичанин, а тя е родена в Лондон.  Hug Връща се в Турция, когато е на 18 години, сега е на 25. Wink На мен харесва и визуално, и като актриса.  Heart Eyes

# 699
Скрит текст:
Диди, Hug клипа ти е станал супер! Peace Peace
Джиджи, Hug благодаря за хубавия Керем! Heart Eyes Heart Eyes
Ванина, Hug знаеш Ринка Hugе нашата фея! Тя заслужава повечето аплодисменти..И аз й благодаря отново за субовете на клипчетата  bouquet  bouquet
Снеже, Hug Hug благодаря и на теб, че ни осигуряваш винаги това уютно дворче!  bouquet  bouquet

В статийката пише, че тази седмица ще видим един ревнив Йиит. Сибел щяла да  участва в едно модно ревю, Йиит щял да я види там и това никак нямало да му хареса..И той щял да  събори чаршията.. Mr. Green Mr. Green Mr. GreenВ смисъл такъв, че щял да създаде проблеми..

Междудругото синът ми харесва най-много Ясемин Алън от мацките от ШМ..Пък от Слънцата харесваше Ямур Танръсевсин.. Когато му казах, че Керем е имал връзка с нея, ми отговори: А, хубаво, поне вашето момче има вкус.. Аз затова винаги казвам красотата е относително понятие. Красивото за едни не е чак толкова красиво за други.. Въпрос на възприятия и усещания Peace Peace
Лили, мила, аз не оспорвам външния вид на Ясемин Ален, напротив точно това казвам, че е добър модел и е по добре да си продължи в това поприще  Peace
Но аз дълбоко се съмнявам в актьорските и качества и не понасям персонажа който играе във ШМ  т.е. Сибел. Ама хич не я понасям  Sick Sick Sick а като двойка с Йиит/Керем КАТЕГОРИЧНО НЕ!!!

Мойта дъщеря също хареса повече Ямур Танръсевсин  newsm62 newsm62 newsm62 може би щото не е предубедена от ролята която играе  newsm62 newsm62 newsm62

+1 newsm10 newsm10

Джиджи Hug Hug отчасти съм съгласна с поста ти, казвам отчасти, защото играта на Ясемин на моменти взе да ми харесва Peace Peace Но с подчертаното съм категорично съгласна.. Още повече както казва Диди, тя е доста височка за него. Ето в този клип ясно личи в 2.19 минута, когато Йиит тръгва към нея, Сибел е доста висока от него, защото е с токчета. После когато ги дават в близък план, вече не е чак толкова, защото явно токчетата са свалени..

[video]https://www.youtube.com/watch?v=H1Ze1ubmzSM[/video]

Също така искам да обърна внимание и на музиката..С всеки епизод Йълдърай Гюрген ни изненадва с все по-хубава и по-хубава музика.. Особено тази, която почва от 1.26 минута Peace Peace Peace Peace
 Диди, благодаря за снимките,  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet аз отивам да видя озета Peace Peace

# 700
Снеже Hug Hug

Ето го и озета

Yiğit’in elindeki silahı fark eden Nihat, yaptığı konuşmayla Yiğit’in aklını karıştırmayı başarır. Nihat’ın söylediklerinden sonra Yiğit, ilk kez neyle karşı karşıya olduğunu anlar.

Kendi ayakları üzerinde durmakta ısrarcı olan Kübra, derme çatma bir ev bulup, Kılıç’ların evinden taşınır. Yiğit işleri büyüttüğü için kendine yeni bir ofis ayarlar ve yanında çalışması için Derya’ya iş teklifinde bulunur. Elif’in yeni evinde rahatsızlanıp, hastanelik olması Emir’i harekete geçirir. Hayatın zor şartlarına daha fazla dayanamayan Kübra ise kızı için büyük bir adım atarak Emir’le nikah masasına oturur. Defteri Yiğit’e Gül’ün verdiğini öğrenen Nihat, ceza olarak Gül’ü sokaklara geri gönderir. Adamlarını da Selim’in üzerine salar, defterin kopyasını Yiğit’ten alması için. Selim şimdi iki ateş arasında kalmıştır. Ya Yiğit’e ihanet edecek ya da canından olacaktır.
Emir’le Kübra’nın evlenmesi mahallede şok etkisi yaratır. Bunu duyan Yiğit, Emir ve Kübra’ya olan öfkesini kusar.  Sibel, daha fazla Yiğit’e olan aşkına direnemez. İki aşık beraber Paris’e gitme planları yaparlar.  Ancak hesaba katmadıkları Kübra’nın, bu aşkı uzaktan izlemeye hiç niyeti yoktur. Sonunda elindeki kozu ortaya koyar ve bombayı patlatır.

След малко ще ви пусна превода Peace Peace Peace

Нихат, който забелязва пистолета в ръката на  Йиит, с онова, което ще му каже, ще успее да обърка Йиит..След онова, което ще му каже Нихат, Йиит за пръв път ще осъзнае в какво се забърква..
Кюбра, която ще настоява сама да се грижи за себе си и детето си, ще намери една прихлупена къщичка и ще се  изнесе от къщата на сем. Кълъч.. Понеже вече е разширил работата си, Йиит ще уреди нов офис за себе си и ще направи предложение на Дерйа да работи при него.. Елиф ще се разболее в новата къща и ще я откарат в болница и това ще стане причина Емир да предприеме някои действия.. Кюбра няма да може повече да се противопостави сама на трудностите на живота и заради дъщеря си ще предприеме една много сериозна крачка -  ще приеме да се омъжи за Емир. Нихат, който научава, че Гюл е тази, която е дала неговата тетрадка на Йиит, ще я накаже, като я прати отново да работи на улицата.. Също така ще пусне хората си върху Селим, за да вземат копието на тетрадката от Йиит.. Сега Селим ще се намира между два огъня.. Или ще предаде Йиит, или ще бъде убит..
Новината за брака между Емир и Кюбра, ще предизвика шок в квартала.. Йиит също ще узнае за този брак и ще излее целия си яд върху Кюбра и Емир. Сибел няма да може да се притовопостави повече на любовта си към Йиит.. Двамата влюбени правят планове да отидат в Париж.. Но ще се случи нещо, което не са предвидили..Кюбра няма намерение да наблюдава отдалеч тази любов. Накрая ще извади коза, който е държала в ръцете си  и с това ще взриви бомбата..

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 14:52 от LiLiSy

# 701
Охоо ЙиБел имат планове да посетят Айфеловата кула в Париж
И разбира се Кюбрето ще пуска бомбии пак дето да ги взриви
Що не вземе някой нея да взриви?  ooooh!

ПП:Висока или не и на мен ми харесва Ясемин Алън с всеки изминал ден при това
Аз си имам класацийка за любимци та ако ви кажа че ми е на 2-ро място... Heart Eyes
Като изваяна статуя е простооо.... Heart Eyes

# 702
# 703
Абе като се замисля щом хората се обичат ръста не пречи да ви кажа...
Един пример от реалният живот Сердар Ортач и жена му която е толкова висока от него че направо са като Пижу и Пенда... Joy
Преди време гледах един сериал "Спокойна улица" с певеца Кутси беше толкова по нисък от главната Селин Демиратар която постоянно я слагаха на токчета  ooooh!
Но там беше по трагично хич не си отиваха тука поне на мен ми харесват дори и с токчетата на Ясемин...  Flutter Joy
Лили ако ти кажа колко пъти гледах тази сцена... Heart Eyes
А музиката е трепач... Crazy

# 704
Кориците на Ясемин... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт