Тромбофилия

• 170 479
  • 769
  •   1
Отговори
# 765
Плацентата за една седмица лежане ще се оправи.Погестерон докторът изписа ли ти?
 В НКБ е проф.Паскалева тя консултира мами с тромбофилия от цяла България направи една консултация с нея.Координатите са малко по-назад.
А знаете ли каква е цената на платения преглед при нея?

# 766
Аз съм с резултат 4G/5G, на изследването пише, че нямам предразположеност към вродени тромбофилии, но лекаря ми въпреки това ми каза да направя изследване на ARTT,  фибриноген и ПКК, мисля че това бяха, листчето не е у мен сега. Както и да е, та тези резултати той ми обясни, че биха показали дали аз реално имам проблем сега ? Каза ми, че кръвотоците към бебето са ок и няма проблеми, то е здраво, не изостава като седмици и като размери. Вие момичета знаете ли какво ще покаже това изследване, ако евентуално има проблем ? Аз пих аспирин протект само 4-5 дни, и Биоелектра. Той ми каза, да спра и двете и след 4-5 дни да си направя изследването. Стискайте палци.

# 767
Светлето03, написах подробно няколко страници по-назад кое колко струва при нея ...

Дезърт-че и аз съм с такъв генотип. Това не е норма, не знам този доктор защо така е казал ...
Но аз имам и неусвояване на ФК. И предвид трите ми аборта сега съм на терапия с инжекции Клексан всеки ден.

А това е абсурдно по еднократно изследване на кръвоток, ПКК и др. да ти каже, че всичко е наред.
Тези неща се променят и следят всеки месец едва ли не .....
Тромби и проблеми се получават и седмица-две преди раждане - недай Боже Sad Sad Sad

# 768
Не ми е казал, че всичко е наред, сега ми е назначил други изследвания за да разберем дали е наред. А лекаря не ми е го е казал, в Геника лабораторията ми пише на изследването, което е от тях, че е норма това, но те ми обясниха, че не е съвсем.
Светлето03, написах подробно няколко страници по-назад кое колко струва при нея ...

Дезърт-че и аз съм с такъв генотип. Това не е норма, не знам този доктор защо така е казал ...
Но аз имам и неусвояване на ФК. И предвид трите ми аборта сега съм на терапия с инжекции Клексан всеки ден.

А това е абсурдно по еднократно изследване на кръвоток, ПКК и др. да ти каже, че всичко е наред.
Тези неща се променят и следят всеки месец едва ли не .....
Тромби и проблеми се получават и седмица-две преди раждане - недай Боже Sad Sad Sad

# 769
  • София
Момичета,
заповядайте в новата тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=962656

Общи условия

Активация на акаунт