Re: Юлски бебета 2013 - тема 29

• 55 040
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ники, имам един въпрос към теб. Моля те, кажи ми при вас как казват на колички- тези големите, за новородено, пък и за седящо бебе- т.н. "комбинирани" и също на тези леките, компактни, сгъваеми, които тук се наричат "летни". Вторите май са бъгита, но моля за уточнение Simple Smile

Данче, много мъчно ми стана и оцених какъв брат имам! Съжалявам много, че преживяваш това! Hug

# 181
Терп, ето линк към най- популярния бебешки магазин в САЩ. Имената на количките са по категории в ляво:  http://www.toysrus.com/category/index.jsp?categoryId=2256189&ab=BRU_Header:Utility3:Strollers:Home-Page

Това е нашата бебешка: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=34466506& … parentPage=family

Коша от колата влиза в количката. Когато израстне коша (около година, година и половина) си остава количката, която между другото оцеля 2 презокеански полета (4 самолета), много дупки в България (селски пътища също) и високи тротоари.
2 деца са изгледани с нея, изглежда чудесно все още и мисля, че още деца ще може да поеме. Все още я ползваме за Вики, защото е по- затворена.

Летните, сгъваеми колички със сигурност знам, че са lightweight strollers.

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 19:07 от Niki1

# 182
  • София
Близначе, ужасно е, когато се случи подобен инцидент, но когато познаваш човека e и изключително тежко. Стискам палци все пак да има късмет, да оцелее и да води пълноценен живот!

Джине, моите много играят с домашно направени неща. Например картонена кутия с пробити дупки и сламки, които да пъхат вътре. Също и с шише от минерална вода, в което пъхаме лъжички и после ги изсипваме. Аз все гледам да измисля някаква игра, с която да се занимават самички, защото ужасно ме ревнуват и ми е трудно да играя с двете едновременно. Играем на топка, редим дървени пъзели, разглеждаме книжки, редим рингове, кубчета, учим животните и звуците, плодове и зеленчуци по картинки. Днес им купих първите пастели, защото ми крадат тефтера и химикалката и драскат по всички страници. Храним плюшките, готвим измислени манджи в купи, дрънкаме на разни музикални играчки, скачаме по леглата и диваните, правим бебешка йога, вадим и прибираме различни неща от чекмеджета като игра, гледаме през прозореца тролеите и рейсовете...Не се сещам какво друго.

Данче, точно заради един такъв брат, мой колега открадна от банката огромна сума пари, за да върне борчовете му и за да не го застрелят. Заради него уволниха 6 човека, а аз щях да абортирам като научих. Викаха ни в следствието да даваме показания. Беше страшно.  

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 23:48 от Мъхчето

# 183
  • София
Ники, благодаря ти за разяснението!

# 184
Скрит текст:
Говорих с колегите. Днес са били в Пирогов. Състоянието и  за сега не се е променило, което е все пак нещо, поне не се влошава. Всички се молят. Нищо друго не може да се направи. Аз потърсих информация и и открих в нета шокиращи снимки от инцидента. Някой от зяпачите си е направил труда да снима прегазеният и съпруг и сега снимките са навсякъде. Както и кръвта по платното. Гади ми се  Sick

Тоя пък Боян съвсем се преби. Цял ден си удря главата. Това вече е прекалено.  ooooh!

# 185
  • София
Близначе, да не би да търси внимание?

Ахи, много е напреднал Йоан! Браво! Ти не му се ядосвай, и без това е много пред връстниците си!   bouquet

# 186
Ники мерси, че попита, по-добре е, антибиотка явно подейства, вече си е моето дете. Заиграва се, не е като да спи по цял ден. Кашля като стар пушач, но тези неща са упорити и е нормално. Щом днес хапна, значи ще се оправя, че последната седмица се бях побъркала, нищо не ядеше по цял ден.
Агнес честит имен ден   bouquet жива и здрава да си, децата да слушат, мъжът да те обича.
Данче вашите отдавна е трябвало да го отрежат. Докато му плащат дълговете ще е така, от друга страна родители са му, разбирам ги.

# 187
Мисти, мерси  Hug

# 188
  • София
Агнес, жива и здрава да си!  bouquet
Много щастие, любов и уважение да получаваш от мъжете ти!
Цял ден се чудя и аз, имаш ли или нямаш ИД.

Близначе, дано се оправи жената. Praynig

Мъхче, ще си открадна някоя от твоите игри. Hug
Да не е съвсем аванта, ще предложа и аз нещо. Когато трябва да отида примерно до другата стая, а той не иска да тръгне с мен, го карам да ми хване блузата отзад и да се правим на влакче. Така успешно го прилъгвам и да стигнем до банята за да си измием ръцете.
Друго (той брат му го измисли) Надува Калин найлоново пликче на балон и го кара да седне на него. Балона се пука и пада голям смях. Ако е малко пликчето може да се спука и в дупето. На Лазар му е много забавно, само дето пликовете изчезват за нула време.

# 189
Към домашните играчки мога да добавя - флаконче от ефералган, празно, слагаме малко ориз, една лъжица, примерно и затваряме капачката. Тя е много плътна, възрастен едва я отваря. Става дрънкалка. Другото е солница от гръцката бяло- синя сол. Пак с ориз. Обаче там капачката се върти и току е отворена и ориза разсипан, обаче тя много си я тачи. А за еднократните чашки нанизани на връвка съм писала и показвала снимка, само дето няма да ги повторя. Такива истерии бяха за тях, пристрасти се като към наркотик. Малко по малко ги изхвърлихме, че не ги дава, свършиха вече, до скоро се прехвърляха остатъци. Също сме ѝ пълнили кутия от обувки с разни боклучета - малки опаковки, листчета, шишенца, дрънкулки каквито имало из къщи. Затваряме я и я даваме, тя я отваря като коледен подарък, много е интересно.
Мъхче, пастелите няма ли да ги ядат? Аз също съм мислила, но за сега не смея сякаш  Thinking  А и няма ли да пишат с тях няоколо? Тука някой спомена, че много трудно или изобщо не се перат/почистват.

# 190
Моята съм я оставила сама да си измисля играчки, най-много си играе на тате и мама  Mr. Green взема на тате гела за под мишниците, нали вече стига навсякъде, и почва да имитира, че се маже, после взема на мама крема за ръце и пак така, "маже" лицето, ръцете и т.н. добре че не може да маха капачките. Засега това е хита вкъщи. И един сортер, обаче аз трябва да и въртя правилната страна, къде да вкара дребните части, но с него снощи игра поне един час, после влязох в банята, ММ каза че пак на същото си е играла. Или взема малкият леген, слага в него някоя дреха и си пере в него.Да не решите, че няма играчки детето, има но си стоят за нови  Mr. Green

# 191
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Маги пък разнася само разни бебета да ги завива, но най-вече я вълнуват книжките. Може да разглежда с часове, въпреки че понякога накрая направи някоя страничка на сол, не знам защо. Обича да слага различни неща в кутийки и да ги изсипва, после пак да слага и така, докато не й омръзне.

# 192
Ах,какви кротки деца,какви кутийки ,какви дрънкулки  Hug Браво на момиченцата ни !
Тони рядко играе с нещо.Обикновено се катери по шкафовете ,секцията в хола  и т.н. гимнастики.Много е жилав ,много !Именно защото не играе ,съм вдигнала коша с играчките нависоко и му го давам веднъж седмично  Mr. Green Тогава за около половин час ги прерови и край.Събираме ги и край.
Иначе обича книжки с животни.И музика.Много е музикален ,много ! Всеки ден учи нови ""песни".
Днес сутринта пак пееше Сънчо.Мелодията я докарва едно към едно  Flutter

# 193
  • София
Ах,какви кротки деца,какви кутийки ,какви дрънкулки  Hug Браво на момиченцата ни !
Тони рядко играе с нещо.

Точно и аз си помислих същото.
Лазар веднъж си игра с една тенджера към 5 минути и това ни е рекорда. Толкова бях доволна и щастлива, че му извадих всички тенджери, тави, тигани, само и само мирен да е. Но, не!Изгуби интерес още с първата тенджера.
Друго което правеше, заставаше под прозореца до радиатора и там се закротваше, за не повече от 2-3 мин. но аз бях доволна. Докато един ден Калин не видя, че той е развъртял топломера, едвам се държи на радиатора. За това е кротувал там, развивал си е човека. Обадих се веднага във фирмата за топлинно счетоводство и днес дойдоха момчетата да го оправят. Срещу 15 лв. 

# 194
  • varna
Весе, и аз така си мислех, че Емито мирува, а тя да вземе да кърти контакта от стената, сега едвам се държи, ама нали ще се местим, ще оправям всичко накуп после. Иначе много се забавлява с разни списания и цветни брошури, отваря ги, гледа ги, сякаш наистина чете, е къса им страниците, ама то всеки ден е пълна пощенската кутия. Също мирясва като й дам герданите големите на баба й, слага си ги и си ги маха и ходи да се показва.
А вчера и тя се нареди в клуба на летящите от високо, откога се кани да скача от ръба на дивана, ама снощи докато рязах салатата, почти успя, добре че баща й в последния момент и хвана едната ръка като летеше назад, че не знам иначе... Кракът и се заклещи на облегалката, защото отдолу съм сложила кашони и една надуваема топка, за всеки случай, та се поуплаши, чак езика си прехапа, дано й държи влага, че ни изкара акъла.

Общи условия

Активация на акаунт