Re: Юлски бебета 2013 - тема 29

• 54 272
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Близначе, много тъжно! Дано да има късмет жената! Стискам палци!

# 166
На мен форума не ми отнема много време. Пред детето не мога да ползвам компютъра така или иначе. Сядам рано сутрин или по обяд, когато тя спи. То иначе няма и какво да правя.
Джине, сиреч Бранка и Маринка не играят, а Бранка играе с Маринка  Laughing  На мен ми звучи много сладко.
Дейзи, вие в Рибарица ли живеете?
Бемол, баща ти има ли и други внуци? Понеже е голям ентусиаст. То си има такива отдадени дядовци, не е само по броя на внучетата.

# 167
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
И за мен форума е глътка въздух и не ми тежи. Времето, което пребивавам в него е общо, не повече от 10 мин на ден.

Близначе, много неприятно. А колко усмихнати хора изглеждат. Дано се оправят.  Praynig

# 168
Пинке, баща ми казва, че 20 години е чакал този момент... Винаги е бил голям активист, ама сега е нещо страшно. С него се карам по-често и отколкото с ММ. Но поне най-после разбра колко е случил с послушна дъщеря.

И аз се присъединиявам как директния въпрос - Дейзи, ти в Рибарица ли живееш? Simple Smile

# 169
Не  Mr. Green в Teтевeн

# 170
Да, майка ми и баща ми също заподозряха, че сме били много кротки деца, но понеже не съм я давала у тях, че да видят за какво става дума. Само бегли детайли, които аз не забелязвам дори, те ми разправят, че у нас такова нещо не е имало  Naughty  Иначе свеки е подготвена, мъжа ми е стигал сериозни висоти, още ги гоним. Но има надежда, има... Обаче Бемоли баща ти ми се струва, че интересни неща измисля.

А, Тетевен! Аз съм била там на лагер, като ученичка. Много ми беше харесало. Едни гории..., едни рекии... Тъкмо гледах едни къщи в Черни вит.

# 171
Близначе,силно се надявам жената да има шанс! Какви обрати ни поднася животът! До вчера на работа ,лекар,съпруга ,майка може би .....днес в реанимация Sad Милата женичка Sad
Свекър ми най-накрая и той ще влиза в болница.Все не се чувства добре ,все нещо му има ,сега ще не ще ще лежи в болница ,да му направят изследвания ,да го видят какво му е ....В понеделник другата снаха го води на лекар в Пловдив ,казали му - прединсултно състояние! А той се е оставил да го лекува селския лекар Tired   Какво нещо е ,някои как нехаят  за здравето си и за себе си,а други се борят за живот  Tired
Баща ми днес беше и той на лекар,имал песъчинки в бъбреците ,ще пие лекарства и ще му мине ,но видяли ,че има уголемен черен дроб,отделно някаква мастна тъкън ,изненада неприятна Confused  Кога остаряха тези хора толкова ,кога започнаха да стават с шепа хапчета...МНого ми е тъжно.Но причина си има  Rolling Eyes
Скрит текст:
Брат ми ще побърка нашите.И аз като Близначето цял живот съм "момичето" в семейството,а той дългочаканият син,за него всичко може ,всичко ще направят.Положението е такова ,че на 25 години е затънал в дългове.Работеше на 2 места и все беше без пари.Живее с нашите ,пари не дава за нищо.Замина със сто зора за Англия,но след година се върна с подвита опашка и голям борч.Родителите ми му изплащат кредитите.Тъкмо изплатиха единия и той пак реши да ходи в Англия ,това тази есен става.Аз с целия си акъл му дадох пари ,за да не тегли кредити пак и да не се връща в омагьосания кръг.Замина.Едва си оправи документите.Уж работи,не постоянно ,но има абота.Живее у приятел.От ноември месец не е пратил цент.Същевременно започнаха да пристигат у нас писма за задължения.От една фирма - 500 лв.Майка ми платиха криво ляво поне едната вноска,то дошло време за другата.Да,но вчера дошло пак писмо от някакву хоум кредит .Изтеглил 1000 лв ,ще върне 2500  Cry Как може да е такъв идиот! Как може да имам нещо общо с този човек  Cry Какво прави тези пари не знам.Не пуши ,не пия ,наркотии не взема,имам съмнения за еврофутбол само...Много ми е мъчно и тревожно.Майка ми постоянно се тормози.Не е на себе си.Аз им помагам финансово ,но те изнемогват заради него.Казвам й да не плаща ,но кредиторите идват у нас да си търсят парите и търсят тях.Господинчото в Англия изобщо не им вдига телефона.Днес му написах едно гневно съобщение и му казах дане ме търси за нищо повече.Дадох му пари ,с добро ,за да има едно ново начало ,да му помогна ,а той зад гърба ми пак изтеглил пари,отделно взе и моите  Cry Същалявам ,че стана много дълго,но много исках да споделя с някого .Много ми тежи ,много  Cry

# 172
Данче, знам за човек, който от Еврофутбол навъртя  дългове от всемъзможни кредитодатели.  Освен това, това е болест и трябва да се лекува, сам няма да се справи. Ако това е проблема, разбира се, може да няма нищо такова. Още два случая се сещам, безумни.

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 15:38 от pina

# 173
Пине, не знам дали си заслужават 400 км и да попаднете в нищото. Даже и магистрала няма. Еленския балкан не е ли по-близо? А иначе Черни Вит е в пъти по-диво (в добрия смисъл на думата) от Рибарица. Рибарица живее на стари лаври и на факта, че е близо до София.

Ето нещо разведряващо за тези, които все пак предпочитат форума пред децата  Wink
http://spisanie8.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%B7% … 2%D0%B5/3161.html

# 174
Пине,не знам какво да мисля вече.Питам го по сто пъти колко пари и на кого има да дава ,а той ме лъже.Нямам нерви и сили да се занимавам с него.А и сега като е в Лондон няма как.Затова го отписвам.Да се орпавя.Огромна вина има майка ми.Не искам да й набивам канчето ,но не може ""дете" на 25 г. да не дава лев за вкъщи,да спи като на хотел ,да яде ,да се облича и къпе и пак да излиза.Един пирон не е забил у нас,един хляб не  е купил.Как един ден  този човек ще е отговорен баща и съпруг?Как?Това е то ,дете на демокрацията! Пълен провал ! Sad

# 175
Данче, според мен не е това проблема. Адски много хора са живели така до 25. 

# 176
Дейзи, статията е страхотна! Много ме изкефи! Аз съм я мяркала из Фейса, но не я бях чела.
Иначе ние и до Калофер, на който сме се спрели, ще изминем също този дълъг път, за да се озовем в нищото. И аз исках по- наблизо, но не намерихме това, което търсим по- наблизо.

# 177
  • София
Близначе, напълно те разбирам какво ти е. Може и да съм те подразнила с коментара си, което също е разбираемо /мъжа на моя колежка се уби с мотор, направо ми идваше да халосам мм, който коментира, че е лекомислено при положение, че имаш дете, да имаш такова рисково хоби/. То станалото, станало, пак казвам, дано се оправи докторката.  Пък и представяте ли си какво му е на ватмана- двама души берат душа уж заради него, а реално той няма вина. Там светофари няма, за пешеходците има подлез, отгоре има трамваи и две трилентови платна, трафика е голям. Равносилно е да пресичаш Цариградско шосе. Стискам палци и се моля за жената.
Данче, да е съпруг, да се разведеш, ама брат…. Съчувствам ти. Братя и сестри нямам, но бая дългове на роднини съм погасила. Моят вуйчо, да е жив и здрав, по душа е много добър, ама… до там. Два брака, два развода, пиене…. Все за него работа не се намери. Поне съм доволна, че баба си отиде преди да го изгонят от работа /толкова беше щастлива, че си е намерил работа/. Сега пак се е хванал, от три месеца работи, плюя в пазва, чукам на дърво. Уж нещата се оправят, разбира се поне два пъти в месеца ми иска пари на заем, давам му, но ми ги връща. Понеже той е на ниско платена работа /на бензиностанция/ съм му поела тока /плащам го от години/. Пера му дрехите, няма пералня и съм му казала да ми ги носи. Каквото мога правя за него, но ме е яд, че без бира не може. Исках само да ти кажа, че не си единствената с роднински дертове.
Дейзи, уникална статия! Благодаря от сърце!

# 178
Как ще си ме подразнила бе Джине ?  Hug Няма такова нещо.  Аз само се питам...защо циганите като минават на червено, през прелези, пред влакове, крадат релси, крадат жици и нищо им няма? А тази жена...да сгрешила е, на  всеки може да се случи. Аз за това избягвам да казвам "Аз никога не бих....." защото съдбата е странно нещо. Ще ти се случи баш това, което си се кълнял как не би сторил...  Confused

Данче, това звучи ужасно. Особено когато ти е брат. Sad Не знам и аз кой е виновен да стане такъв, но наистина го зарежи. Той явно не оценява помощта ти.

# 179
Пина, мерси. Предполагах, че нещо в темата я е подразнило и понеже аз също не съм във ФБ групата, си помислих, че аз съм проблема.

Мисти, оправи ли се Вики?

Данчето, от брат/сестра много тежи. Разбирам те.

Погача не съм правила нито с едно от децата. Хора идваха поединично. Първо си измиваха ръцете, после при бебетата. Голямата подсещаше ако някой забрави  Flutter
Имаме триколка за малки деца. Вики подкара вече пластмасовата, но тя има дълга дръжка, за да се насочва и от възрастен. За лятото пак е триколка, но метална. Не си спомням на колко години сестра й подкара тротинетка. 2 1/2 си мисля, колело с помощни гуми определено след 3.

Дейзи, тази статия е страхотна. Мисля да я разпространя Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 18:01 от Niki1

Общи условия

Активация на акаунт