АПРИЛчето шава ли, шава и мама с усмивки дарява - Тема 11

• 28 597
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
Честита нова тема Simple Smile
За среща на Варненските мами бих се радвала, но все още съм от работещите и през седмицата ми е невъзможно поне за сега.
Ще се радвам да се включа в почивен ден или след като изляза в 45 дневния.
За баткото още понякога ми се буди нощем , не плаче но ме проверява дали съм там , та си мисля за напред да вземем 2 етажно легло той да е горе а бебка долу, ще видим как ще са нещата....

# 136
И аз имам проблем с количката.
Харесала съм я вече, но няма къде да я видя на живо.
А така на сляпо не ми се купува.
Аз така или иначе ще я купя след като родя, но все пак ми се иска да е окончателно избрана.
В тази връзка да попитам момичетата от Пловдив и Стара Загора има ли магазин в който предлагат X-Lander и изобщо да ме ориентирате към няколко магазина, в които има по-голям избор на колички.

Чак голям избор за Пловдив не мога да кажа, но колички има в Касида - до клиника Селена /там има и един модел на x-lander/, Вис Виталис - срещу Баумакс, Хипоменд до Метро, Малечко срещу Парк Лаута и Чиполино. Събота и неделя обикалях, та ако искаш, пиши ми марката и ще те ориентирам, къде я има, ако съм я видяла

# 137
Благодаря , Смехорани!!! Hug  bouquet

И тук да кажем на Плд. мами, че утре в 15:00 часа се организираме в Сладоледената къща на центъра. А след това който желае в 17:30 на лекция в Селена.

# 138
Аз още работя, иначе с удоволствие ще се присъединя, но мога само почивните дни или след работа Tired Някой има ли инфо за училището във второ ДКЦ, приятелка много ми го хвали...

# 139
Едно въпросче относно кърменето... В списъците за новородено има лъжичка за изплакване след кърмене. Използва ли се такава лъжичка, нужна ли е?

# 140
Didito_mam Даже не съм чувала за такава лъжичка Crazy. Тя най-обикновена лъжичка ли е или има нещо по специално? Около мен всички майки ползваха шише да дават вода за изплакване, то с лъжичка не знам как ще стане номера да си отвори устата Thinking. Е, то моето диване и за шише не отваряше уста, ама това е друг въпрос Laughing

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 12:05 от amy_lee

# 141
Имам въпрос към момичетата от Пловдив за д-р. Троянчев да споделите мнения.
Разбрах, че събота и неделя идвал в Бургас (имал кабинет тук). Мисля да ходя при него на ФМ. И ако някой има актуален телефон.

# 142
Смехорани, и аз съм си харесала тези бебешки дрешки от органичен памук, дори не знаех че са български. Но не ми допада, че преобладава кафявия кант, а ще си имам момиченце, и ми се иска нещо по-джиджено. Скъпички са, но за изписването бих отделила малко повече за нещо специално. После милото има да износва дрехите на кака си...

Didito_mam, изплакване след кърмене аз лично почнах да правя чак към 8-я месец или годинката  newsm78 Случайно четох, че дългото кърмене разваля зъбките (т.е. не самото дълго кърмене, а май беше захарите в млякото), и просто за всеки случай давах по една глътка вода след кърменето. Тук Ada_Smiles може и да не се съгласи с мен  Mr. Green, но аз съм свидетел за няколко случая на дългокърмени бебета с доста кариеси. Не знам дали е помогнало, но детето ми е кърмено до годинка и нещо, и засега има здрави зъбки. Но при положение че обикновено първите зъбки поникват след 6 мес., считам за ненужно да се изплаква в началото устата. Още повече, че в началото на бебетата им е любимо да заспят по средата на сукането, и е невъзможно да им се извършват такива процедури.  Twisted Evil

# 143
Не съм ползвала лъжичка за изплакване,а с шишето с вода изплаквахме. А за отделянето на по-голямото дете,аз мисля,че ще ми се наложи да го отделя и то в комплект с татито в друга стая,защото не вярвам да имам спящо и кротко бебе. А баткото сега е на 3г. и 8 месеца и още се буди вечер,спи в спалнята при нас и не иска сам в друга стая. Така с тати ще си правят компания. За сега са ми такива плановете Simple Smile

# 144
Giada Изплакването мисля, че се препоръчваше не толкова заради кариеси, а заради така наречената млечница (гъбички в устата). За щастие не сме имали проблем с това, макар да не съм изплаквала, по изброените от теб причини Simple Smile.

# 145
  • Бургас
Връщам се от ЖК. Всичко е наред. Обиколка на корема 100 см,кръвно 120/80, кг. 66. Пол все още женски Simple Smile

# 146
pupii много ти благодаря  Hug
Аз съм се ориентирала към X-lander, но се двоумя кой да е модела, за това не мога да кажа конкретен.

# 147
  • Пловдив
Разбрах, че събота и неделя идвал в Бургас (имал кабинет тук). Мисля да ходя при него на ФМ. И ако някой има актуален телефон.
Той има сайт и телефонният номер е актуален,звънни и питай дали ходи до Бургас,иначе аз ходих при него и много мои приятелки са ходили при него,всички са доволни.
А относно Пловдивската среща бих искала да дойда,но ще видя дали ще мога,и все пак някой дали ще ходи утре на лекциите на сп.9 месеца?

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 12:56 от djeska15

# 148
Той има сайт и телефонният номер е актуален,звънни и питай дали ходи до Бургас,иначе аз ходих при него и много мои приятелки са ходили при него,всички са доволни.

Благодаря за бързата реакция.  Hug Да аз след като писах тук, открих сайта. Но телефона е изключен ще опитам пак по-късно.

# 149
Аз бях при него за ФМ в 21 седмица и съм много доволна..обяснява в подробности какво се вижда на ехографа. Единственото гадно е, че тук в Плд има много наплив за него и обикновено трябва да се запасиш с търпение да чакаш, че може и с един час по-късно  от уговореното да влезеш. На визитката му за Бургас е написано МОЛ Странд ет. 2  gsm: 0876997499. За Плд телефона е друг, така че ако на този не отговаря ще ти напиша и другия.

pupii и аз на училището във 2ДКЦ съм му хвърлила око, но чакам да спра да работя и от февруари да се обадя да питам кога има дати за записване  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт