АПРИЛчето шава ли, шава и мама с усмивки дарява - Тема 11

• 28 530
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
абе от няколко дена ми се скапа лентичката,виждам я на половина.и вие ли?защо така newsm78

# 571
  • София
Tikvi4ke  и аз така я виждам.

За пазаруването, гледай онлайн, аз така мисля да пазарувам Wink нямаме избор...

# 572
tikvi4kata
аз мисля да взема от всичко по малко, защото изобщо не знам какво ще ми потрябва.
За сега имам само няколко неща - тънички са, но с една дебела пелена отгоре няма такова значение с какво е облечено бебето.
Миналия път когато родих ни изписаха началото на март - комплекта ми за изписване включваше всякакви вариации.Тогава жената, която обличаше бебето /не знам точно каква беше  Embarassed/ избра от комплекта - боди с дълъг ръкав, отгоре едни много тънки ританки и цяло горно боди - като всичко това беше памучено, без такива плюшове разни.Отгоре сложи пелената и шапката и аз като излезнахме от болницата добавих и одеалото отгоре, понеже беше хладно, а и заваля сняг.

# 573
  • Пловдив
tikvi4kata aз му взех гащеризонче (плюшено), боди, шапчица, ръкавички, пухено одеалце и се чудя, дали освен боди, да приготвя и едни ританки. По принцип сме от болницата - в колата - в нас и лично аз няма да ползвам други опаковъчни средства Grinning

# 574
  • София
Ние си купихме бархетни и тензухени пелени на метър от магазините за платове.

# 575
  • Sofia
Добро утро и от мен. И ние станахме преди малко. Успях да се наспя, макар че си ставах 2-3 пъти до тоалетната. Снощи бяхме на банкет от фирмата, леле взех си дозата  Joy  Даже в повече ми дойде. Бебка и тя така се бунтуваше, явно нещо не и харесваше силната музика, при това предимно чалга  hahaha
Аз също не знам какви дрехи да купувам, взела съм много малко неща. Знае ли човек топло ли ще е или студено.
Обмислям варианта с възглавницата и аз, че постоянно съм схваната и не ми е удобно  ooooh!
Тиквичка и аз виждам лентичката ти наполовина.

# 576
  • София
Малии явно снощи е била трудна нощ за всички. Аз си легнах с главоболие и се събудих посред нощ с ужасно главоболие и вир вода, нямахме парацетомол вкъщи и пращах мъжо по нощите да купува. Е върна се без, не намерил денонощна аптека, и лекаря в Грйнберг не искал да му даде вредно било  #Crazy в крайна сметка с много масажи с Хималая пейн ми мина, и се събудих днес отново вир вода но лека като перце.
Маце, доколкото разбирам си в Младост. Денонощна аптека има в блока малко след поликниниката, точно срещу бензиностанцията, качва се по едни стълбички. Не знам и новата до сладкарница Неделя, дали не е денонощна

# 577
  • София
И аз май ще съм от онлайн пазаруващите:) Чудно.

В количката, ако има зимен кош или порт бебе, според мен може просто една бархетна/памучна пелена да се сложи вместо чаршафче и евентуално сгъната калъфка под главичката.

Аз возех бебето без зимен кош и порт бебе и слагах вместо дюшече късата част от обиколниците, които вкъщи ми бяха непотребни. Ползвах ги и за дюшече за шезлонга. Сега даже мисля да срежа дългите им части на две (тях пък за нищо не съм ги ползвала) и ето ти 4 сладки дюшечета за близнаците:)

# 578
  • Варна
Тиквичка, ето тук има някои идеи: http://kosara.bg/bebshki-komplekt-za-izpisvane-b1367, и тук: http://moebebe.com/drehi/komplekti-za-izpisvane/komplekt-za-izpi … ebe-i-yake-pandoo

Моля ви, кажете за витамин Д3, където попитах....

# 579
За чаршафчетата- твърдо отказвам да давам толкова пари за комплекти!! Нито калъфките им ползвам, нито горния чаршав. Затова си взех  плат от магазин за платове/100% памук/ . Цената им е около 8 лв. От един метър излизат два долни чаршафа:) има страхотни цветове. А отгоре завивате с тънка памучна пелена или по- дебела / според зависи от времето/ Peace

# 580
  • София
Малии явно снощи е била трудна нощ за всички. Аз си легнах с главоболие и се събудих посред нощ с ужасно главоболие и вир вода, нямахме парацетомол вкъщи и пращах мъжо по нощите да купува. Е върна се без, не намерил денонощна аптека, и лекаря в Грйнберг не искал да му даде вредно било  #Crazy в крайна сметка с много масажи с Хималая пейн ми мина, и се събудих днес отново вир вода но лека като перце.
Маце, доколкото разбирам си в Младост. Денонощна аптека има в блока малко след поликниниката, точно срещу бензиностанцията, качва се по едни стълбички. Не знам и новата до сладкарница Неделя, дали не е денонощна

Не в Дружба 2 сме, Грийнберг няма вече в Младост. Иначе в Младост ги знам къде са, но от скоро сме в Дружба и не знаем къде има  newsm78

# 581
  • София
Медеята е денонощна: http://www.aptekamedea.bg/where/28/

# 582
tikvi4kata ,аз нашите момчета съм ги обзавела за изписването с дънки,суичъри и шапчици от H&M,а за отдолу бодита с дълъг ръкав,ританки и чорапки (тях ги взех от Вис виталис,оказа се че там имат специални размери за близнаци,малко по-мънички от 0 месеца) и...по едно пухено одеалце...
Определено комплектите за изписване са леко казано абсурдни  Shocked

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 13:12 от Karina81

# 583
  • София

Златна си! ММ е ходил в другата посока а това е на минутка от нас.

Аз също харесах дънките на Карина от H&M за изписването, измислила съм едно комплектче от там дано да стане за новородено

# 584
 Онзи ден като ходихме до H&M, специално гледах тези дънки на Карина, ама ми се видяха много големи за новородено и не взех. Всеки ми казва, че в  H&M  са уголемени размерите, и ме е страх да не е много смешен с тях. Просто моята представа за новородено и реалността ми се струва,че ще окажат много различни понятия. Тези гащеризончена/пижамки които му взехме от там сега като ги гледам ми изглеждат огромни, а са размер 50. По-малък не срещнах.
Плюшените гащиризончета нещо хич не са ми по вкуса.  Същото се отанся и за пелени и одеала едни мъхести, просто абсурдни по мое мнение за новородено.

Общи условия

Активация на акаунт