АПРИЛчето шава ли, шава и мама с усмивки дарява - Тема 11

• 28 442
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
 На H&M размерите на дънките не са ли от 2-4 месеца най-малкия размер? Когато се роди баткото поне това бяха най-малките и наистина са големи. Поне на нас ни бяха 3100г се родихме и преди съм казвала, че си бяхме за размер новородено, 0-3 всичко ни беше голямо.

# 586
welinity  Joy дънките и суитчърите,които съм купила са за 50 см. и са по-малки от една педя Grinning

# 587
И аз въобще не харесвам плюшени неща за бебе. Дадоха ми, обаче ги пратих на село.  Rolling Eyes За изписването /поне за сега/ мисля да е с боди с дълъг ръкав, гащеризонче, шапка, ръкавички, терлички и пелена/портбебе. Стига толкова. Обаче ще ходя по магазините, че искам да ги видя и пипна преди това. Whistling

# 588
  • Пловдив
 Да ви питам как сте с кръвното? Аз реших, че е време да го меря (до сега веднъж на месец се сещах) и съм доволна май.. от това което видях 127/74.
Мен много ме зачеса крастата с това дали се е обърнал бебо (в поста от по рано днес разказах цветущо историята от снощи  Joy ) и май си изпросих един преглед, при един познат  Party Хич не си го харесвам това в мен - като почне да ме гложди и човърка нещо.  Пък и хем малко на среща с младежа  Sunglasses

# 589
welinity  Joy дънките и суитчърите,които съм купила са за 50 см. и са по-малки от една педя Grinning

Дънките честно не помня точно кой номер им беше наличен най-малък, но гащеризоните със сигурност са ми 50 и са големи, поне всеки който ги видя после и е имал скоро бебе, каза че ще са му големи.

# 590

Дънките честно не помня точно кой номер им беше наличен най-малък, но гащеризоните със сигурност са ми 50 и са големи, поне всеки който ги видя после и е имал скоро бебе, каза че ще са му големи.
За гащиризоните съм съгласна,супер дълги са...но по-скоро тва са пижами според мен ако имаш впредвид ето тези http://www.hm.com/bg/product/14673?article=14673-P

# 591
И аз много се чудя за дрешките за изписването, точно заради времето, че март месец си е доста непредвидимо. Мисля си да се подготвя с нещо такова:  http://funkykids-bg.com/yakenca-kocmonavti-vr-xni-dreshki-124535 … -babaluno-panda-7   в случай, че е по-студено. За дрешките ми е много трудно да си избирам онлайн..друго си е човек да ги пипне.

# 592
vstoilova мога да ти препоръчам зъболекар.Страхотен е!!!Но не ги пропускай тези неща, за да не си навлечеш по-голяма беда.
kalitarka моят е мъж и наистина е "по-плашлив" хахаха.А каква упойка може да се сложи в този случай?Защото аз като отидох с възпаление на венците ми каза, че ще поизчакаме да отшуми, защото първия път не се видя нито гной, нито нищо.Стана така, че пак съм на антибиотик и той явно повлия, иначе той нямаше да ми изпише нищо, защото го било страх.Преди 2-3 дни като отидох на профилактичен като го натисна този мой венец, припишка ми се честно, и излезе гной и кръв, при което той каза, че това било нормално и означавало, че е взел да се чисти и да заздравява.
Ами независимо дали е нормално или не, на този етап пълноцценно и ефективно лечение на венците не може да направи. Докато имаш гной при стискане, не виждам как това би могло да е нормално или признак на подобрение,но пак казвам-човекът не мое да си изпълни лечението по протокол на този етап.
vstoilova  Упойките са много видове. Има такива без коригенти и адреналин,които няма да как навредят по никакъв начин. Още повече модерните карпули позволяват да се постигне обезболяване само с 1-1,5 мл анестетик.

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 15:09 от kalitarka

# 593

Парки Витамините сами по себе си не могат да направят чудеса, но в никакъв случай няма да ти навредят. Щом ти помагат и чувстваш облекчение, продължавай да ги приемаш,както ти е казала зъболекарката ти. Simple Smile

# 594
Да попитам - удачно ли е за болницата да си взема пижама, а не нощница, при условие че ще съм секцио...? Thinking
Мразя нощници, но ако това е единствения вариант ще трябва да се примиря...

# 595
За гащиризоните съм съгласна,супер дълги са...но по-скоро тва са пижами според мен ако имаш впредвид ето тези http://www.hm.com/bg/product/14673?article=14673-P

Ние взехме това: http://www.hm.com/bg/product/39071?article=39071-A , макар ММ много да хареса идеята с тигърчето Simple Smile и още един единичен на прилепчета, но не го намирам на сайта. Може би съм гледала други модели, но определно нямаше дънки за новородено, защото търсих и H&M и в Waikiki и в хиполенд, за други магазини просто не ми остана време, че щахме да закъснеем за ФМ.  Simple Smile

Тантан - по-скоро не,самите лекари мрънкат и те карат да свалиш долнището, а като не можеш и от операцията много да се сгъваш е още по-дискомфиртно. Аз нямам нощници и когато преди 2 години лежах за пръв път в АГ-то за лапаро отидох с пижама - голяма грешка, 100 пъти се наложи да дефилирам по коридорите буквално по голо дупе, така че сега съм си взема 2 нощници от няма и къде и ще си ги имам и за следващите деца Simple Smile

# 596
Тантан, и аз имам проблем с нощниците Simple Smile Една приятелка скоро ражда секцио, на самата операция беще с нощница, но след като й махнаха катетъра и отиде в стаята си сложи пижама и нямаше гржи. Аз съм си приготвила една нощница и една пижама. Иначе за нормално раждане особено с епизотомия, пижамата не е много удачен вариант, че там се прави тоалет и т.н.

# 597
angel-baby.eu/18--0-12-?p=5 някой да има мнение за този магазин?харесах някои неща,ама незнам дали ги бива като качество,пък няма как да ида на място да видя

# 598
Angel- baby , това не е ли българския магазин ? Хубави са им дрешките-100% памук и са на нормални цени Peace

# 599
  • София
Да попитам - удачно ли е за болницата да си взема пижама, а не нощница, при условие че ще съм секцио...? Thinking
Мразя нощници, но ако това е единствения вариант ще трябва да се примиря...

Аз си слагах и долнище от пижами че ми се събира нощницата, та вземи едно по хлабаво на ластик ако не ти е удобно гхо махаш. Wink

Общи условия

Активация на акаунт