АПРИЛчето шава ли, шава и мама с усмивки дарява - Тема 11

• 28 613
  • 775
  •   1
Отговори
# 375
Добър ви ден шкембенца  Hug

За варненските мами- много се радвам, че ви видях днес  Heart Eyes

За кръвта от пъпната връв- не съм чела много, но си спомням, че доктор ми беше обяснил, че обикновено изчакват няколко пулсации, но не оставят до край да се оттече, защото тогава се получавала по-тежка жълтеница. Обясняваше нещо, че това е кръв от майката .........и не си спомням точно, но като цяло че не било хубаво до край да се изчаква. (Извинявам се ако съм прозвучала лаишки)

Между другото на кого и какво трябваше да пиша за ФБ групата?

# 376
megimagi пишеш на потребител Миринда. Даваш и е-майла си и ще те добави във групата.

# 377
Шльоки_Пльоки благодаря за полезната информация Simple Smile АЗ мисля да звънна да се запиша, че нещо още не мога да реша Окръжна или Хирургии..
Иначе да ви се похваля..вече се сдобих с моята мечтана количка на Peg Perego newsm44 при това с 25% отстъпка от магазина!!! Офертата им още е в сила за всички налични модели!

http://www.vitodesimone.com/content/view/126/167/

А за шишетата, то и на тези на Avent (стъклените)  пише, че са с биберони с усъвършенствана система против колики, но предполагам, че това е в голяма степен просто реклама..

# 378

chudesna благодаря за съветите.. Моето кръвно по принцип е 80-60 и днес не мога да се съвзема цял ден хем горна граница добре, хем много раздалечени и долна много ниска  newsm78

а за грипа - държи 4-5  дена може и повече  с висока температура  Thinking почти не може да се свали и една ужасна кашлица при малките деца .... пазете се коремчета  Hug

lady_vanila честита количка

# 379
  • Перник
Момичета, пазете се, че грипа наистина е много гаден! И мен ме е хванал от два дни и се опитвах да се лекувам само с лимони и мед, но нямаше ефект и днес си взех тайлол хот, след едно прахче се чувствам по-добре. Дано не се наложи да пия по-сериозни лекарства.

# 380
Аз на спешния детски кабинет на Токуда не му се кефя, пробвали сме го. Мен много ме е страх от варицела, че не съм я карала.
Да се похваля, следобед се почувствах по-добре и даже излизах по задачи

# 381
  • Под кленовите дървета
Ние сме с отит в отбора. 3 месеца, три отита, АМАН! Цял ден по задачи, мъжа и той с вирус, хоххохох, весела нощ беше....трябва да гледам нещо хорърче или Престъпни намерения д не лудна съвсем Simple Smile

# 382
И аз не му с кефя на спешния в Токуда. Майките от София, къде си водите децата при спешност?

# 383
  • София
За проблеми с УНГ и очите в Исул; Иначе доктора ни има договор с денонощния център в поликниниката, където винаги има на смяна педиатър.

# 384
  • София
И моят син мина през вируса, 20 деца от тяхната група се изпотръшкаха за 3-4 дена, страшна работа, за щастие при него продължи само 2 дни и доста леко, понеже се лекуваме с хомеопатия, ама при другите деца е било кошмар. Да чукам на дърво успях да се опазя.

Иначе и нашата педиатърка има договор с денонощен център, ама са толкова зле там, само 2 пъти сме го водили и хич вяра им нямам.

Моето кръвно по принцип варира от 80/50 до 90/60 макс, но откак съм бременна ми е все 100-110/70, чак не мога да повярвам, но по-добре така де.

# 385
Добро утро   bouquet
Безсънието си ми е спътник, от 4.30 съм  Shocked

Измислихте ли всички име, таткото само ме пита, щяло да остане без име горкото, ако продължаваме да се ослушваме  Wink

Sladoledche и на мен кръвното ми се оправи от бременността, и аз съм с много ниско, сега държа 110-70. Имах ускорен пулс и това ми се оправи, но аз бях пушач и честно казано мисля, че много от неразположенията който имах са именно от  цигарите.

# 386
  • Под кленовите дървета
Ти никакви идеи зя имена ли нямаш?
Между друготъ тия дни се замислих колко не ми липсват цигарите и мисля да опитам да ги махна завинаги.

# 387
Имаме няколко имена, но още като че никое не ни е грабнало. Мислех, че да измислим име за момиче ще е много по-лесно от мисленето на име за момче, но уви пак си е трудна задача.

И на мен не ми липсват цигарите, първата бременност ми се припушваше от време на време, тази въобще не се и сещам и честно казано се надявам този път да не ги пропуша. И лицето ми се изчисти и цвета на кожата имам чувството, че ми се смени, въпреки че аз не пушех кой знае колко.

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 08:16 от C a r r y

# 388
  • София
Добро утро! Simple Smile
Кари, и ние нямаме име. Точно като вас си мислехме, че за момиче ще е много по-лесно да се измисли име, но сега се оказа, че не е така. Аз харесвам едни имена, мъжът ми други и не можем да се разберем.
И моето кръвно е ниско, но това никога не ми е създавало дискомфорт.

# 389
За проблеми с УНГ и очите в Исул; Иначе доктора ни има договор с денонощния център в поликниниката, където винаги има на смяна педиатър.
От ИСУЛ и аз съм чувала добри отзиви. А имат ли лаборатория, където веднага (и денонощно) могат да се пуснат изследвания?

Иначе единствения път в който е боледувал синът ми досега (разбира се уикенда), водихме в Токуда. Абсолютно неадекватни, за това какво изписват, но си поисках изследвания (в неделя вечер), пуснаха ни ги, и тъй като и аз видях, и лекарката призна, че не е бактериално, не дадох нищо и на следващия ден вече се беше оправил (беше боледувал 3 дни дотогава). Ако бяха зле изследванията щях да се обадя или на личната му лекарка, или на близка педиатърка, на която имам голямо доверие за тези неща. Т.е. при следващо заболяване най-вероятно пак бих завела в Токуда, заради изследванията, а после с резултатите ще се консултирам с лекари, на които имам доверие, относно лечението.

Общи условия

Активация на акаунт