"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 141-ва тема

• 49 228
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
# 181
 Hug Hug Hug :hug:Mераба............... Hug Hug Hug

# 182
Пилетааааа Hug Hug Hug
Кацнах си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много ми липсвахте  Hug Hug Hug Сери и Чачко  чоооок,ама чок  Party Party Party
Багажът е в коридора,ама да ви драсна два реда,че съм жива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Имам много да наваксвам,ама ще бързам  Wink Wink Wink
Hug Hug Hug Hug И ти ни липсваше................ Hug HugА от къде кацна   Thinking.......а...?????? Ади сойле................. Joy Joy Joy Joy Joy

# 183
# 184
Добро утро, Меджезирско ято  Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing

# 185
Пилетааааа Hug Hug Hug
Кацнах си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много ми липсвахте  Hug Hug Hug Сери и Чачко  чоооок,ама чок  Party Party Party
Багажът е в коридора,ама да ви драсна два реда,че съм жива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Имам много да наваксвам,ама ще бързам  Wink Wink Wink
Hug Hug Hug Hug И ти ни липсваше................ Hug HugА от къде кацна   Thinking.......а...?????? Ади сойле................. Joy Joy Joy Joy Joy
Бойчеее  Hug Hug Hug
Сгрях си перушината и заострих клюна  Joy Joy Joy Joy Joy щастливо пиле   Wink Wink Wink

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 16:32 от Niky Kotceva

# 186
# 187
Пилетааааа Hug Hug Hug
Кацнах си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много ми липсвахте  Hug Hug Hug Сери и Чачко  чоооок,ама чок  Party Party Party
Багажът е в коридора,ама да ви драсна два реда,че съм жива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Имам много да наваксвам,ама ще бързам  Wink Wink Wink
Hug Hug Hug Hug И ти ни липсваше................ Hug HugА от къде кацна   Thinking.......а...?????? Ади сойле................. Joy Joy Joy Joy Joy
Бойчеее  Hug Hug Hug
Сгрях си перушината и заострих клюна  Joy Joy Joy Joy Joy щастливо пиле   Wink Wink Wink
Завид..........завид............. Joy Joy Joy Joy Joy   

# 188
Пилетааааа Hug Hug Hug
Багажът е в коридора,ама да ви драсна два реда,че съм жива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Hug Hug Hug Hug И ти ни липсваше................ Hug HugА от къде кацна   Thinking.......а...?????? Ади сойле................. Joy Joy Joy Joy Joy
Бойчеее  Hug Hug Hug

Никииииииии  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ади бе момиче  Joy Joy Joy Joy започнахме да се притесняваме  ooooh! ooooh! ooooh!

# 189
# 190
ВечИ незнам кой ден стана  Mr. Green............ тази мама ме побърква............ #2gunfire #2gunfire #2gunfire много ми забива...........по сумати и време немога да публикувам.............. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out      Да не пропусна да благодаря за новия ни стар 3 епизод................  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetОбичкам ви........... Embarassed Embarassed Embarassed   Вени..................  love001  love001  love001  love001

# 191
Скрит текст:
Пилетааааа Hug Hug Hug
Бойчеее  Hug Hug Hug

Никииииииии  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ади бе момиче  Joy Joy Joy Joy започнахме да се притесняваме  ooooh! ooooh! ooooh!
Прибрах се в ятото  Party Party Party
Пък и разбрах,че нищо по земеделските работи не съм пропуснала  Crazy Crazy Crazy

# 192
Скрит текст:
Пилетааааа Hug Hug Hug
Бойчеее  Hug Hug Hug

Никииииииии  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ади бе момиче  Joy Joy Joy Joy започнахме да се притесняваме  ooooh! ooooh! ooooh!
Прибрах се в ятото  Party Party Party
Пък и разбрах,че нищо по земеделските работи не съм пропуснала  Crazy Crazy Crazy
Тц, изчакаха те   Whistling Whistling Градинарят временно се преквалифицира в учител  Mr. Green Mr. Green

# 193
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug
Привет на всички
Ники,ошгяглин къз Hug/left]
Бойче, и аз съм така с мамата-нерви ме яко, значи не съм само аз така

# 194
Hug Hug Hug
Привет на всички
Ники,[ошгяглин къз Hug/left]
Бойче, и аз съм така с мамата-нерви ме яко, значи не съм само аз така
Hug Hug Hug Hug Hug Hug