"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 141-ва тема

• 49 112
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • близо до брега на морето
Вени Hugи заради това (метнах едни незабравими, дет се късат от рев hahaha hahaha hahaha и то заради къщата на Серез hahaha hahaha hahaha-но се запрях, защото имам да гледам много преведени дизита-от моите hahaha hahaha) Hug

# 196
Вени Hugи заради това (метнах едни незабравими, дет се късат от рев hahaha hahaha hahaha и то заради къщата на Серез hahaha hahaha hahaha-но се запрях, защото имам да гледам много преведени дизита-от моите hahaha hahaha) Hug
ooooh! ooooh! ooooh! И твоята не е лесна  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 197
# 198
# 199
# 200
# 201
Те не ми пречат.............. Naughty ама брадата.............. Crossing Arms   Не видиш ли ,че след моя глас % са вечИ кърк.................. Joy Joy Joy Joy Joy

# 202
# 203
Той въпроса е ясен.............. Mr. GreenАз незнам тези дет не са гласували за нащУ що си кривят душите........... newsm78 или пък са кьор.................... Wink   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 204
  • близо до брега на морето
Той въпроса е ясен.............. Mr. GreenАз незнам тези дет не са гласували за нащУ що си кривят душите........... newsm78 или пък са кьор.................... Wink   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahahaТук съм гласувала,нема ли нещо ново Whistling Whistling Whistling

# 205
# 206

newsm62
 И аз съм гласувала вече Peace,но не помня кога. Joy Joy

Никиии Grinning Hug Hug

http://cadde.milliyet.com.tr/2015/01/19/HaberDetay/2000422/serenay-in-sanat-aski
Айтен Сойкок ,колежка от Сезони на любовта, за Серенай. Flutter

# 207
# 208
Ми то ще се окаже,че само аз не бях гласувала................... ooooh!    Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 209
Ми то ще се окаже,че само аз не бях гласувала................... ooooh!    Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Ами къде се мотаеш  Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт