"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 141-ва тема

• 47 944
  • 745
  •   1
Отговори
# 630

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 11:11 от Venetat

# 631
# 632
http://gecce.com/magazin/foto-galeri/serenay-sarikaya-tatile-yalniz-cikti?p=1

тук пише, че Чачо и Серенай били в Барселона по НГ, а сега тя сама отишла в Италия. При първа възможност за почивка (много почиват бе) отишла в Италия. Тя казала, че е била при някаква приятелка. И че е много уморена, иска да си отиде вкъщи. И това което е казала и това, че била сама напомнило на папараците нещо, която не мога да разбера.  newsm78 newsm78 newsm78
Като си го изясня ще го напиша.  Joy Joy Joy Joy

# 633
  • Яко в Матрицата...
Ху, хууу, пиленца, идвам да си прибера чичека от ушатия сорт hahaha hahaha hahaha hahaha

Здравейте, милички!
Няма да ви изброявам по имена, че да не изпусна някоя от вас, но ви прегръщам всички една по една Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Рени, миличка, обичам тееее! Heart Eyes Heart Eyes Ти не гледай Ивчето, аз много си харесвам този сорт чичек.. Но нали съм малко нагла, ще взема да си крадна по един чичек и от сорта Чаатайски.. Че и те са много, ама много хубави.. smile3521 smile3521 smile3521
Ама аз вече се примирих, тя моето Ивче  Hugаз няма да мога да я кандърдисам да ми хареса ушатко, надувам й главата по телефона с Йиит Кълъч и Керем Бюрсин, ама тя хич оралъ олмуйор, демек хич не се въодушевява като ме слуша.. Но нищо, аз пак ще продължавам да й надувам главата, тя ще ме слуша, защото ме обича и защото знае, че и аз я обичам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

За Лили  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes са моите спешъл благодарности newsm51 newsm51 newsm51

Чичек  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Можеш да й пратиш един чичек от ушатия сорт, ще я зарадваш мноооого  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Лили, чичек за теб  bouquet  bouquet  bouquet

Скрит текст:

Лека нощ, милички!

Лилиииии, и аз много те обичам!  love001  love001  love001  love001  love001 
На мен Керем ми харесва като актьор и съм си запазила време, за да догледам Слънцата, както и ШМ. Hug Hug Hug

# 634
# 635
  • Яко в Матрицата...
Хайде добър ден Hug Hug Hug ... и чао!  Joy Joy Joy Joy Joy

Аз отлитам на по-студено Mr. Green Няма да гледам баш серията с екшъна ooooh! ooooh! ooooh! Дано да мога да ви чета.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 636
  • близо до брега на морето

Аз отлитам на по-студено Mr. Green Няма да гледам баш серията с екшъна ooooh! ooooh! ooooh! Дано да мога да ви чета.

Hug Hug HugИянджеляр  Ренко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes-
Скрит текст:
А за слънцата и ШМ нема да съжеляваш ич Mr. Green
А сега да ви кажа и аз Добър ден ято Hug Hug Hug

# 637

Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Приятно прекарване  Party Party Party Party

# 638
# 639
# 640
# 641
# 642

Сет било.  Peace

# 643
# 644
http://gecce.com/magazin/haber/serenay-sarikaya-sevincten-havalara-uctu

Скъпи, сладки последователи в Инстаграм, не мога да ви опиша колко щастлива ме направихте. Благодаря ви за щастието и вълнението, което добавяте към моя ден. Чувствата ми преливат в мен, наистина не мога да си намеря място. Благодаря на Бог, че работя тази работа. Благодаря на всичко и всички, които са ме довели до този ден, на тези които и в лоши и в хубави дни са до мен и ме подкрепят, които ми вярват, на тези които са търпеливи с мен - благодаря. На всички изпращам любов от сърце и ви целувам. Още веднъж, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт