Кюретаж и забременяване след това - тема 57

• 34 188
  • 700
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодаря ви за отговорите  bouquet.
Няма да чакам, утре сутрин ще пусна изследванията в Щерев и предполагам най -късно в сряда ще го направят.

# 61
 Simple Smile Simple Smile светле честити рожби,дано напълним новата тема само с добри новини.

# 62
А как се чувствахте физически след процедурата?

# 63
Veninka - физически нямах никакви проблеми. След 2-3 часа престой в болницата се прибрах, наревах се за пореден път и легнах и спах почти цял ден. Боля ме малко главата, и на другия ден бях ОК. пазих се да не вдигам тежко известно време и нищо друго не помня от физическите неразположения. Аз лично толкова се сринах психически тогава, че сигурно не съм имала сили да обърна внимание на физическото си състояние.

Hug

# 64
Да ви питам, нормално ли е според вас след 6 дни след операцията да ми дойде цикъла. трябва ли да се обадя на АГ? Иначе се чувствам добре. Hug

# 65
  • София
Да ви питам, нормално ли е според вас след 6 дни след операцията да ми дойде цикъла. трябва ли да се обадя на АГ? Иначе се чувствам добре. Hug

Какво имаш в предвид под цикъл? Зацапва или си тече като баш цикъл? Ако си тече като цикъл веднага на лекар, не е нормално да има цикъл толкова рано, лигавицата според мен не може толкова бързо да се възтанови.

# 66
ами една превразка се напални от 1 час
 ,явно си тече.довечера ще отида до доктора.

# 67
  • София
Да най-добре да те погледне доктор за да си и по спокойна. Дано всичко е наред.  Hug

# 68
Аз вече 4ти ден след абразио си кървя като ида до тоалетна и имам режещи болки от време на време. След два дни съм на контролен преглед.

# 69
  • София
ами една превразка се напални от 1 час
 ,явно си тече.довечера ще отида до доктора.

Никакво довечера веднага в спешното! Температура имаш ли?

# 70
не нямам и мисля че намаля, аз сам си малко паника..де но ще видя до довечера знам ли.

# 71
  • София
не нямам и мисля че намаля, аз сам си малко паника..де но ще видя до довечера знам ли.

След кюретаж ако пълниш една превръзка на час и имаш температура се ходи веднага на лекар, това са ти репродуктивните органи, даже и да е нищо по добре иди сега отколкото да съжляваш цял живот това не е нормално!

# 72
Galina, споделям мнението на мацето-възможно най-бързо на лекар! Моят гинеколог ми каза, когато започнах да се чистя, да следя точно колко време отнема за напълване на една превръзка и ако е около час незабавно да и се обадя!

# 73
Момичета,благодаря ви за отговорите. аз се чух с АГ той каза че ;,а,е толкоз бързо да ти дойде може добре '' и да се чуем следващите дни как сам! Tired  но се успокоих за сега. хубав ден ви желая.

# 74
Хоп да се запиша и аз в новата тема.
Честита двойна радост на Светлето, да растат малките юнаци и много да ви радват, а на теб мамче скорошно възстановяване.  Hug
Elito K, честити две чертички и успешна и безпроблемна бременност до финал  Hug
Съжалявам за новозаписалите се момичета, пожелавам ви кураж и бързо възстановяване, дано в най-скоро време и вие да се радвате на малки бебоци.

Общи условия

Активация на акаунт