Шопинг консултации

• 107 018
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Справям се криво-ляво.  Grinning
Разгледах няколко няколко упътвания и мисля да се пробвам.
 Сега остава само да се стопи снегът, за да отида на лов за платове. Mr. Green

# 151
 kalei Hug, аз също ги сънувам, и дори си създавам драми какъв цвят да избера, всички изглеждат страхотно. Благородно ти завиждам, че можеш да шиеш, така можеш да имаш точно това, което си представяш Heart Eyes

geryaleksandrova,  hris.g, за туту полата мисля да не правя поръчка от али експрес. Имам опит с тях и имам и сполучливи покупки, и няколко съвсем ужасни. Разглеждах в olx и открих едно студио, където шият основно детски туту, но правят и дамски по поръчка, с индивидуалните размери. Нямам конкретни препоръки, но изглеждат добре нещата, които са показали. Ето тук
Скрит текст:

Сега остава да реша каква точно искам да бъде тази красота, и като цвят, и като дължина, и мисля да поръчам.  Heart Eyes

# 152
  • Варна
Според мен туту полите с дължина под коляното си подхождат единствено с обувки на доста висок ток, а полите с дължина над коляното може и с пантофки, може и с кецове / виждала съм такова съчетание / , така че помислете и върху това, с какви обувки можете да ходите  Peace

# 153
  • София
Silver touch ,и аз се чудех за поръчка от OLX .Сподели ,когато пристигне Simple Smile .

# 154
С тези туту поли ме замислихте.  Laughing

Моята питанка обаче е свързана със светли дънки, търся ето такива скини, но в офлайн магазин по възможност:

Естествено и онлайн може, но за дънки е малко пипкаво положението от непроверени сайтове.  Laughing

# 155
  • в Кошера
С тези туту поли ме замислихте.  Laughing

Моята питанка обаче е свързана със светли дънки, търся ето такива скини, но в офлайн магазин по възможност:

Скрит текст:

Естествено и онлайн може, но за дънки е малко пипкаво положението от непроверени сайтове.  Laughing

Моят фаворит за пролетта засега. Една идея по-тъмни са, обаче.
Разгледай в ЗараPeace

# 156
Моят фаворит за пролетта засега. Една идея по-тъмни са, обаче.
Разгледай в ЗараPeace
Мерси! Grinning Минавах наскоро през Зара, но само единия чифт имаха и не ми допдна как ми седи. Другите обаче ще ги издирвам, дано в някоя от другите Зара ги има.

# 157
На Зара кройките на дънките и панталони ми е много странна, така че не бих ги препоръчала на жени с женствени форми. Ако си някоя недоразвита тийнейджърка без ханш и с тънки крака стават.

# 158
  • в Кошера
Зависи от моделите, както при всяка марка, всъщност.  Peace
Имат доста странни кройки - факт. Но имам един чифт, който си нося с кеф доста време вече. Да, само един.  Mr. Green

# 159
Говоря конкретно за Зара, за толкова години веднъж не съм успяла да си намеря техен панталон или дънки, които да ми седят като хората, а съм с абсолютно стандартна фигура.

# 160
kikamora, намират се модели, просто не всеки чифт става, включително има разлика между дънки/панталони с един и същи номер, понякога от повече от 1 см. Често ми се случва да сравнявам един и същ номер и да има видима разлика. Laughing
Като цяло бих казала че в Зара има повече варианти за жени със стандартна фигура в сравнение с останалите марки от Inditex (изключение донякъде е Massimo Dutti, но и там съм попадала на нелепи размери). Аз съм с по-скоро нестандартна фигура и не съм критерий, но имам наблюдения върху приятелки и върху майка ми (които са със стандартни фигури) и се намират модели, просто си трябва мерене. Това става дума за Зара, не за Зара TRF дънките/панталоните, които понякога ме изумяват с кройките си. Laughing

# 161
Вече съм се отказала да купувам от Зара, особено пък дънки. Предпочитам да заложа на по- скъпи марки, които влагат не само в дизайна на моделите, но също така държат кройките им да са удобни. Последно си взех дънки на Levi's ( Demi curve Slim) и не съжалявам за нито една стотинка.

# 162
  • Варна
armira, намери ли дънкова рокля? Виждам от подписа ти, че малко е останало.

Днес видях в "Мохито", но не е моделът, който беше показала в другата тема.
Обаче, я няма в сайта им, странно...да се опитам ли да ти я обясня, макар, че не я разгледах подробно, именно, защото очаквах да я има в сайта им.

# 163
Вече съм се отказала да купувам от Зара, особено пък дънки. Предпочитам да заложа на по- скъпи марки, които влагат не само в дизайна на моделите, но също така държат кройките им да са удобни. Последно си взех дънки на Levi's ( Demi curve Slim) и не съжалявам за нито една стотинка.

Levi's Curve ID наистина са много добри и има избор определено откъм кройки. Единственото което ми липсва при тях е разнообразието откъм цветове и по-завъртяни модели, но за класически дънки са перфектни. Grinning

# 164
  • София
Бихте ли ми казали къде в София могат да се видят и пробват дънки на Levis и каква им е цената?Доколкото разбирам от прочетеното не е ниска.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт