Шопинг консултации

• 107 073
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
strept нямам на идея дали изобщо има офлайн техен магазин в Плевен .Сещам се за едно магазинче в уличката на  Central Mall Pleven близо е до пощенска банка май беше  Rolling Eyes .Там вчера видях модели които има в сайта на пещера но конкретно тези обувки не ги видях.И мен ми се иска да ги видя някъде защото много ми допаднаха  Embarassed. Има и още едно магазинче на старата главна където продават обувки на rieker там също имат модели на пещера.Не знам точно как се казва обаче магазинчето. Rolling Eyes Embarassed

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 11:53 от Анонимен

# 196
Чаровна, аз съм доволна от Юнона. Нося ги с години. Много ми хареса якето от третия линк, представих си го с един кожен клин ииии ...  Blush Heart Eyes

# 197
  • София
Някой взимал ли е обувки на Тendenz ? Отговарят ли на номерата? Аз уж нося 39, но не малко обувки са ми 40-ти номер и се чудя кой да поръчам. За тези иде реч: https://tendenzstore.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … B8-0123200___4059
Някой по-напред в темата пита за такива, та ако случайно си е взел точно тези  Mr. Green, моля да каже. .

# 198
Чаровна, благодаря. Ще се опитам да ги намеря.
Аз отново с питане за обувки. Някой има ли отзиви за обувки на турската марка Koton. Аз съм носила само кецове преди години, които изглеждаха страхотно и бяха супер здрави и качествени, но с обувки нямам опит.

Geraldine, имам едни ботуши и едни с ток - отговарят си.

# 199
Някой взимал ли е обувки на Тendenz ? Отговарят ли на номерата? Аз уж нося 39, но не малко обувки са ми 40-ти номер и се чудя кой да поръчам. За тези иде реч: https://tendenzstore.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … B8-0123200___4059
Някой по-напред в темата пита за такива, та ако случайно си е взел точно тези  Mr. Green, моля да каже. .
От страни като избираш има в см стелката така ,че може да се ориентираш кой размер да избереш.
Аз на тенденз имам също доста обувки и според мен си отговарят на номера си .
Strept  Котон нямам никаква информация виждам ,че много ги продават в кокетната.

# 200
  • София
Благодаря ви!
Аз вчера цял следобед с това се занимавах- да меря  Mr. Green , но там пише и, че може да има разминаване, което напрактика обезмисли всичко. Вероятно е по-добре да поръчам 40... пише , че 5мм е разликата...

# 201
Strept  Котон нямам никаква информация виждам ,че много ги продават в кокетната.

Да, ей тези цял ден ме зяпат  от фейсбука:)

Скрит текст:

# 202
  • в града на вечния купон

Да, ей тези цял ден ме зяпат  от фейсбука:)

Скрит текст:
има ги в кокетна,В Сиво И Винено Червено.
Като  качество  не мога  да  кажа, само  дрехи  съм  поръчала.

# 203
  • Варна
DqVoLsKi_ChArOvNa, следя една фейсбук страница и днес качиха това яке от еко кожа, за 110лв, размер S.
Ако ти допада пиши ми, за да ти дам линк към продавача.

# 204
  • София
Момичета препоръчайте ми кожено яке изкуствена кожа най вероятно ще да е до 100 лева.Харесах си няколко модела на Юноната но нямам на идея дали са качествени техните якета.

Нося модели на Юнона и нямам оплаквания.Но техни якета никога не съм купувала.

# 205
Здравейте имам питане дали някъде сте виждали тези маратонки

Аз ги имам, обаче в бяло страхотни са и много удобни, от sportdirect си ги взех Simple Smile

# 206
missNoir якенцто ми допада.Може да ми дадеш линк към профила на търговеца.Дали ще го поръчам не знам гледам нещо на живо да видя да го пипна и пробвам да видя как ще ми стои като цяло но пък може да си избера нещо друго от този магазин/блузи , дънки , панталони , клинове и обувки /не държа да виждам на живо  Laughing .
И да ви попитам някакво мнения за VTY да Дайхман бихте ли дали?Харесах си от там маратонки за тичане ако някой ги е използвал да даде конкретно мнение за тази марка .

# 207
  • Пловдив
И аз съм в търсене на маратонки за бягане.Ти на каква настилка ще бягаш?  Аз-на червена,ако не бъркам и казват сгура Thinking

# 208
armira когато имам време бягам в парка който ми е малко далеко от нас Simple Smile .
Когато нямам време ходя в близкото училище до нас и правя няколко обиколки.Настилката е асфалтобетон ако не се лъжа Simple Smile .
Много търсех четох много мнения и някак си само за да ходя да тичам не са ми оправдани тези 100 и отгоре за маратонки с едно лого.Затова се спрях на по евтин вариант.Моя позната тича всеки ден с най обикновени маратонки на булдозер и не са я предали вече две години.Аз се спрях на марката Vty.Вчера ги видях в дайхман видяха ми се много леки и приятни .
Ето и моделите им за тичане Simple Smile .
http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-sport/home-sport-obuvki … D1%81%D0%BA%D0%B8*%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%B8.prod?r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=home-sport/home-sport-obuvki/home-sport-obuvki-biagane
http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-sport/home-sport-obuvki … D1%81%D0%BA%D0%B8*%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%B8*%D0%B7%D0%B0*%D0%B1%D1%8F%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5.prod?r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=home-sport/home-sport-obuvki/home-sport-obuvki-biagane&s=1
http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-sport/home-sport-obuvki … D1%81%D0%BA%D0%B8*%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%B8*%D0%B7%D0%B0*%D0%B1%D1%8F%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5.prod?r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=home-sport/home-sport-obuvki/home-sport-obuvki-biagane

# 209
  • Пловдив
Много държа маратонката да е хубава. И повече от 100 лв ще дам,имам проблем с колената и трябва да заложа на нещо много качествено ако не искам пак да си стоя у дома вместо на стадиона Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт