Шопинг консултации

• 106 640
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Благодаря, ще проверя и ще докладвам!

# 541
Някъде в Пловдив пола-панталон от този модел?

В Калиопе в Бургас имаше днес, ако имате Калиопе провери там.

Благодаря, ще проверя.  Hug

# 542
Мили,момичета здравейте.
Можете ли да ми дадете някой и друг линк за онлай магазини за бански?Гледах в Асос,много наистина са хубави,ама вече са се поизчерапали размерите.За това сяга издирвам др сайтове.Тъся си цял бански или половинки тип"ретро",защото имам на кръста отдясно татуировка,което е ужасна и не искам да се вижда.Благодаря Ви

# 543
# 544
  • София
Дами, имате ли впечатления от спортните обувки на Зара? Харесах тези , но предвид цената, не съм сигурна дали си заслужават или да заложа на по-популарна спортна марка  newsm78

# 545
Обувките на Зара, обикновено са неудобни.

# 546
  • София-Младост
Има ли в София магазин на More&more?

# 547
# 548
Такъв елек от къде мога да си намеря?
Скрит текст:

# 549
Здравейте момичета! Вече писах в темата за слънчевите очила,защото имам питане относно един модел,но там никой не е публикувал от миналата година. Та, ще потърся съдействие и тук. Ако, някой е гледал клипа на Галена и Десислава....това са въпросните очила ☺ Някой знае ли, на кой дизайнер са? Ако не питам в правилната тема, моля да ме извините!

# 550
Tom Ford. Peace Ей-сега си пуснах клипа и веднага ги познах по рамката. Той има доста такива модели.

Точният код на очилата е FT0344, предлагат се в няколко цвята.

https://www.google.bg/search?q=FT0344&es_sm=93&source=ln … =1600&bih=799

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 00:08 от Гърне без похлупак

# 551
Мноого благодаря! И аз първо за него се сетих,но не ги открих😳 Още веднъж благодаря за бързия отговор   bouquet

# 552
Гърне без похлупак   🌺🌹🌺👍

# 553
Здравейте, дали някъде в моловете Ипанема имат намаление?

# 554
Момичета, моля за малко инфо помощ. Подскажете къде в София мога да намеря хубави официални рокли. Ще кумувам и по възможност искам роклята да е дълга. Бюджет до към 120 лв. Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт