Шопинг консултации

• 106 278
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, търся си панталон модел на прави дънки но от кадифе. Някой срещал ли е такова животно? Благодаря   bouquet (ако може и да са цвят бордо или карамел Mr. Green) или какъвто и да е цвят

Преди няколко месеца имаше такива в ГАП, дори имаше в бордо.

# 76
Taзи тема ще ми е страшно полезна .
Търся си бели кецове от онлайн магазин случайно защото обиколих почти всички и никъде не намирам нещо което да ми грабне окото.Искам да са изчистени може и на платформа.Допаднаха ми едни но ме спират камачетата от страни .
http://eobuvki.bg/Damski-boti-%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0% … -(182,1,shop=8215) това ме възпира тези камъчета.

# 77
Много полезна тема   bouquet

Да попитам - ще ходя на сватба през май и си търся обемна туту пола малко над коляното или малко под коляното. Като цвят все още нямам идея. Къде мога да намеря такова животно? И онлайн и офлайн ми е опция.
Еко такъв вид:
Алечка, полата е от Асос, ето я http://m.asos.com/mt/www.asos.com/search/tutu-skirt?q=tutu+skirt … p;un_jtt_redirect

# 78
Хайде и аз с молба за съвети... Wink
Търся си панталон, черен, по крака, но да не е слим, а просто леко стеснен по крака. Памучен или с мааалко еластан 10-15 %. Странични джобове, скосени предпочитам...хихихи...и да е номер 46 по европейската или 48, че купувам различни номера и вече не знам за кой номер съм точно. Под 60лв.  Mr. Green Ако някой някъде е мяркал ще съм благодарна да сподели. Аз обиколих моловете, не откривам...надявам се на попадение тук   bouquet

# 79
Здравейте, полезна тема! И аз се включвам с питанка, някъде срещали ли сте подобни чанти тип раница?

Скрит текст:

Тази е на Giuseppe Zanotti от миналата година. Видях една дама с нея и адски много ми хареса, но предвид цената й и това, че е модел от миналата година едва ли ще мога точно същата да си намеря. Ако сте виждали подобни онлайн или офлайн ще съм ви супер благодарна да споделите.  Praynig

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 20:37 от pancake

# 80
Търся си панталон, черен, по крака, но да не е слим, а просто леко стеснен по крака. Памучен или с мааалко еластан 10-15 %. Странични джобове, скосени предпочитам...хихихи...и да е номер 46 по европейската или 48, че купувам различни номера и вече не знам за кой номер съм точно. Под 60лв.  Mr. Green Ако някой някъде е мяркал ще съм благодарна да сподели. Аз обиколих моловете, не откривам...надявам се на попадение тук   bouquet

Отново ГАП  Peace

# 81
  • Berlin
Къде го тоя Gap?  newsm78
Цъфс, аз не разбрах много какъв точно панталон търсиш, но пробвай в orsay  Grinning Когато си търсих панталон, различен от слим и скини, само там намерих, и то за 40-50лв.  Grinning само не знам до кой номер са, аз съм около 38-40.

# 82
Да, получавала съм от ГАП подобен, но беше за бременни, иначе беше голям номер. А сега къде има ГАП?
Аз влизах в Орси онзи ден, но са малки... Embarassed А панталонът не е прав модел, защото той стои широк на прасците, скинито пък стои като ластик и е грозно на такива като моите и затова търся да ми е по линията на крака, но да не е впит, особено на колената.

# 83
Има го в София, също така може и онлайн Wink
http://www.gap.eu/?tid=GOINTLSHIP&gatewayPassed=GP_US&pr … p;ssiteID=GGGAPUS

# 84
# 85
Мисля, че беше в Мол България. Аз поръчвам онлайн, или купувам когато пътувам в чужбина.

# 86
  • София

Провери в Промод,но може би на Витошка да им е най-добре зареден магазина,те от година и повече имат и по-голями номера http://www.promod.eu/women/my-search/page-F34TRI1TB054648.html.Инак такава номерация само в немските марки,но бюджета ти е като за 50% намаление,а къде има такова не зная.

# 87
  • Berlin
Gap нямат магазин вече в София, освен ако не са отворили експресно.  newsm78 Аз не ги уважавам много. Simple Smile

# 88
  • Пловдив
Някъде виждали ли сте такива боти? В този сайт няма 37 номер и не знам дали да рискувам и да поръчам 36  newsm78

# 89
Десиссслава aз бих рискувала.Взимала съм от там обувки нося номер 36/37 и винаги 36 ми стават идеално.Все пак преди поръчка помоли за размер на стелката в см за да прецениш дали ще ти станат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт