Шопинг консултации

• 107 567
  • 745
  •   1
Отговори
# 240

охх, мн красиви Simple Smile точно нещо подобно търся, и малко по - високия ток бих преглътнала, само дето не ми излиза да имат 39 номер  Cry търсенето продължава Simple Smile

# 241
  • София
Потърсете в гугъл на жълти обувки с висок ток-  изображенията и като си харесвате някоя, отивате на страницата и виждате дали се продават в България, или пък са картинка към статия или някаква друга щуротия  Wink, която не Ви върши работа.

# 242
Търся дамски апрески - може БГ, може и маркови на разпродажба - нали сега им е времето, но 41 номер и на живо - имам проблеми с краката и онлайн не ме устройва. За София става въпрос, може и във Варна да ме насочите, че ще съм там началото на април.
Скрит текст:
Вече си заплюх магазин "Агата", благодаря за което:)

# 243
здравейте,
моля да ме насочите в София къде мога да намеря официални обувки за много, ама много тясно краче, което не е свикнало да ходи на ток, но ще бъде абитуриентка  Simple Smile
струва ми се мисия невъзможна
може би няма да са много високи, според мен е добре да са с каишка отпред, за да държи по-добре крака, цвят черен  Peace

# 244
Тениски си взимам от Некст,последно се запасих с няколко,бяха даже на 5 лв. Единствения недостатък е,че се захабяват бързо,но аз купувам бяло основно и е нормално.
И аз със въпрос -искам официална рокля,голям размер-48 еу, под коляното,или права или леко разкроени. Да има ръкави,да крие коремче,но пък имам талия,да е за голям бюст...Та имам нужда от консултиране всъщност какво би било подходящо за фигурата ми по скоро,а не точно къде да търся.Благодаря предварително!

# 245
  • София
Получих ту-ту полата и съм много доволна ,има страхотен обем и седи добре .
Поръчах я от тук :
Скрит текст:
http://potrebitel2706211.olx.bg/  https://www.facebook.com/pages/%D0%A2%D1%83%D1%82%D1%83-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8/482634675170434

Цъфс ,има една тема за модни консултации в "красива мама" ,мисля ,че там момичетата по-добре ще ти помогнат  Peace  .

# 246
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Получих ту-ту полата и съм много доволна ,има страхотен обем и седи добре .
Поръчах я от тук :

Цъфс ,има една тема за модни консултации в "красива мама" ,мисля ,че там момичетата по-добре ще ти помогнат  Peace  .
Супер!
Аз също тършувам OLX-a за ту-ту и съм си набелязала няколко.
Ако не е много нахално, може ли да постнеш реална снимка?   bouquet

# 247
  • Somewhere far away
Да и какъв цвят ме интересува, защото аз много се чудя какъв цвят да си взема , хем да не е много претенциозен хем да не е черно, бяло също не искам. в голяма дилема съм отгоре с какво ще я нося.

# 248
  • Berlin
Цъфс, от кои по-точно тениски на Некст взимаш?

# 249
  • на пясъка при черупките от миди
Да и какъв цвят ме интересува, защото аз много се чудя какъв цвят да си взема , хем да не е много претенциозен хем да не е черно, бяло също не искам. в голяма дилема съм отгоре с какво ще я нося.

Отгоре и с обикновена тениска по тялото стои много добре  Peace

# 250
  • София
И аз много се чудих за цветовете и накрая се спрях на черен ,мисля ,че не сбърках .Мога да кача снимка ,но ако може да ме насочите ,къде мога да я кача (различно от фейсбук ),за да я постна тук .

# 251
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз обикновено си ползвам Гугъл акаунта.

Сайта Прикачи май е най-лесен за използване.

# 252
  • София
Благодаря за помощта   bouquet !
снимката :
Скрит текст:

# 253
Цъфс, от кои по-точно тениски на Некст взимаш?

Памучни, с къс ръкав,имаше в бяло,черно и сиво с кръгло и остро деколте. Цената им е около 10лв.,намалени бяха на 5лв. Би трябвало и сега да има,предполагам няма да са намалени.Иначе в Маркс и Спенсър има,в Пийк енд Клопенбърг,предполагам и др.вериги,но в тези съм намирала аз лично.
Благодаря за съвета,ще погледна в Красивата.
За туту полите,май доста мацки си шият сами,гледала съм снимки на готови.То не е и шиене де,щото нанизват някакви парчета тюл...Аз не разбирам,просто споделям,ако на някой не му е хрумвало.

# 254
  • Berlin
Цъфс, покажи на сайта, моля. Mr. Green Blush Аз оттам пазарувам Некст, в магазина не знам какво има. По-скоро знам, че нищо няма, май. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт