Шопинг консултации

• 107 567
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • на пясъка при черупките от миди
Сеща ли се някой къде мога да намеря разнообразие от кожени гривни? Женствени, не тип металски?

Виждала съм по щандовете между етажите в различни молове  Peace

# 286
Някой да знае къде в София се продават мъжки обувки Merrell?

# 287
  • Варна
Алекс,много добър избор-това е любимата марка за спортни обувки на нашето семейство.В Декатлон имаше 1-2модела,както и в магазините на Темпо спорт.

# 288
Алекс,много добър избор-това е любимата марка за спортни обувки на нашето семейство.В Декатлон имаше 1-2модела,както и в магазините на Темпо спорт.

smile3525

# 289
  • Berlin
Също и в специализираните магазини по бул. Черни връх. Мисля, че и в един още магазин съм виждала, нооо ми бяга сега точно кой.

# 290
Тази чанта в онлайн от къде може да бъде поръчане ?
Някой случайно знае ли?
Много я харесах и много я искам но не знам как да се сдобия с нея  Rolling Eyes

# 291
За чантата провери Pl!k, имат фб страница  Peace

# 292
  • в Кошера
Някой знае ли в кой физически магазин в София има по-голямо разнообразие на мъжки кецове Lacoste? Сещам се само за веригата магазини Fusion, но ако имате други идеи, цялата съм в слух.  bouquet

В Scandal, в Humanic.  Peace

# 293
За чантата провери Pl!k, имат фб страница  Peace
Рових се нямат това което търся Simple Smile

# 294
Tyra, благодаря. Те май Fusion и Scandal са от една верига, понеже когато ги потърся в google, ми излиза един и същи резултат. newsm78 Но няма значение, имат достатъчно богат асортимент и може би на тях ще се спра. Peace

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 13:00 от Гърне без похлупак

# 295
  • в Кошера
Tyra, благодаря. Те май Fusion и Scandal са от една верига, понеже когато ги потърся в google, ми излиза един и същи резултат. newsm78 Но няма значение, имат достатъчно богат асортимент и може би на тях ще се спра. Peace

Да, под една шапка - GBD.  Peace

# 296
Чаровна, намери ли чантата, че и на мен много ми хареса:)

# 297
strept никъде не я намирам онлайн.Направо полудях да я издирвам  Laughing Mr. Green .На модел ми наподобява тези на celine малко  Simple Smile

# 298
strept никъде не я намирам онлайн.Направо полудях да я издирвам  Laughing Mr. Green .На модел ми наподобява тези на celine малко  Simple Smile

там от където са взети снимките няма ли някакви насоки или издайнически следи  Mr. Green

# 299
Не няма ... За съжаление Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт