Шопинг консултации

• 106 629
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Somewhere far away
аз си поръчах от продавалник. и да е паянтова , не беше скъпа така че не ми пречи. ще я получа по -натам, ако желаете ще дам отзиви.

# 616
Търся същата закачалка, но в София? (за предпочитане да издържа на тежест)

# 617
  • Пловдив
Мерсии ... само забравих да спомена- искам да е на по -нормална цена-  до 40 лв.  така че тези на Бершка отпадат.

В такъв случай погледни във vm zona .
http://olx.bg/ad/nova-mnogo-hubava-dalga-zhiletka-stradivarius-I … u.html#20f8fb31ed и едно предложение от olx за 30 лева Simple Smile Синичко с бяло макси и плътна Simple Smile .
Наскоро си взех жилетка но е тънка и дълга с по къси ръкави за 20 лева Simple Smile
Скрит текст:

Черна е и аз не исках черна но си я харесвам

Здравейте Simple Smile, първо за темата наистина е повече от срахотна   bouquet.
Искам да питам DqVoLsKi_ChArOvNa за черната жилетка на мен също много ми хареса и ако не е проблем да ми кажеш откъде си я взела. Благодаря  Hug

# 618
*Padme* моята е от магазинче в квартала моя приятелка обаче си я взе от фейсбук страница на магазин ето тази е страницата
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=754253741363734&set= … ype=3&theater

# 619
  • Пловдив
Много ти благодаря DqVoLsKi_ChArOvNa  Hug.
Искам и да попитам за още нещо мисля, че тук беше споделяхте едни обувки тип slip on, но бяха заострени малко отпред с метално и бяха 30 лв, ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна   bouquet

# 620
Май вярно се показваха такива обувки и си мисля ,че бяха на тенденз...

# 621
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз бях пуснала тези,но вече няма наличност. Струва ми се, че и в Зара имаше, но вече магазините минават на зимно зареждане.

# 622
Момичета, имате ли някакви наблюдения кой от магазините на H&M в София е най-добре зареден откъм обувкиnewsm78
(Харесах на сайта, но там няма моя номер, все ще са ги заредили в магазините, та се чудя в кой имам най-голям шанс Simple Smile)

# 623
В парадайс предполагам е най заредено ...

# 624
  • Пловдив
Благодаря за отговорите момичета   bouquet, но аз ги видях на едно момиче на улицата днеска и се отказах. Стояха й изключително грозно

# 625
Padme много зависи от начина по който са съчетани и от изработката.Има много такива модели на различни фирми .Иначе на мен ми допадат тези sleep on или там както се наричат но не тези заострени те и метален елемент а най изчистения им модел Simple Smile

# 626
Момичета, някоя от вас да е пазарувала от Фешън дейс? Харесах си едни очила, но още им се чудя?!  newsm78

# 627
  • Berlin
Има тема мисля за сайта.

# 628
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас да е пазарувала от Фешън дейс? Харесах си едни очила, но още им се чудя?!  newsm78

Аз съм пазарувала от там, читав си е сайта.

# 629
  • в Кошера
Нямам забележки към FD - бърза доставка, оригинални продукти. Имам 3-4 неща оттам.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт